mano vaiko kirpeja isvaziavo i norvegija. bet jau antri metai eina i vyru kirpykla pas normalia vyru kirpeja. man ji labai patinka, nes is bet kokios bezdziones padaro nuostabu vyra

Jeigu įsigyti geltonų drabužių nedrąsu, nes dvejojate ar šią spalvą prisijaukinsite, pradėkite nuo detalių ir mažiau investicijų reikalaujančių rūbų. Tai gali būti geltona palaidinė, marškiniai, megztinis, kepurė arba pavasarį itin madingos geltonų atspalvių rankinės. Tokių rankinių išvysite mados namų „Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijose.
jei dvejojate ar isigyti tokios spalvos rubu arba daug nenorite investuoti, nusipirkit Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ tasiu. jos tikrai kainuos pigiau. jie normalus?????
Pagalvojau, kad influencere pradėjot dirbti Jau pigiau bus suknių ar net paltų citrininių per mergaites nusipirkti
matyt tokie dažniausiai skaito per piet delfi
Papildyta:
Paragausiu dabar kaip tik
Nu žinokit, skoniu aš nesužavėta. Labai jaučias kolagenasgerai kad skonio yra, kitaip galėtų jie patys gerti. Tas kolageno kvapas brrrrrt
Na va, sakiau, kad nebus jis labai skanus. Aš irgi jungčiausi, jeigu rinktų kas.