Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 27, 14:15)
Reik mokėt, faktas. Vyras man parodė, nes aš iš viso arti prie jų prieit bijodavau. Ir kadangi tunelius uždraudė kategoriškai o 30€ kas savaitę mokėt gaila, teko išmokt plaut  biggrin.gif o kol dar visai visai nauja, gaila belekaip. Tiesa, kažkuriais džinsais nudažiau savo šviesios odos sėdynę 🙈 pravalas. Teks arba džinsų nedėvėt arba pasiklot kažką  biggrin.gif pirkau valiklį  laukiu kol pradžius, pažiūrėsiu ar dėmių neliko 🙄

Nesu plovus savitarnoj.Ne tai ,kad bijau ale nenoriu biggrin.gif Vyras savo lyg irgi nėra plovęs hmm.gif Tingim rolleyes.gif Aišku ,geriausiai kur rankom plauna-slenksčiai,kilimėliai švarūs-lb kokybiškai plauna wub.gif Man tai reik Timui kažkokio pakloto-gal ir tau tiktų hihihi.gif biggrin.gif ?O gal kuri galit rekomenduot ką pirkę esat šunims pakloti/užmauti ar pan? Aš tai pažiūriu ir tuos krepšius pakabinamus-gal jam būtų smagu viską stebėti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
https://www.yoox.com...amp;sizeName=10
https://www.yoox.com...p...=&sizeName=
https://www.yoox.com...p...=&sizeName=
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 27, 18:04)

Pirmi kazkokie pikti batai happy.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2021 03 27, 17:15)
Pirmi kazkokie pikti batai  happy.gif

gal seni unsure.gif ir nenaudoja peter thomas rhot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 27, 18:27)
gal seni  unsure.gif  ir nenaudoja peter thomas rhot  unsure.gif

Batai Šarpėjai. smile.gif
Atsakyti
Pranešiojau piniginę įsivaizduodama, kad natūrali šafrano oda, o - nė velnio blink.gif Bet tai kelis metus puikiai tarnavo, labai nepyksiu.

Tai gi klausimas - gal matėt mažų gražulių piniginių? 4u.gif
Atsakyti
kuo blogai švaros broliai. Iščiustija nuo išorės iki vidaus. viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 27, 19:53)
Pranešiojau piniginę įsivaizduodama, kad natūrali šafrano oda, o - nė velnio blink.gif Bet tai kelis metus puikiai tarnavo, labai nepyksiu.

Tai gi klausimas - gal matėt mažų gražulių piniginių? 4u.gif

šiandien kaip tik vieną iš sakssof5th man nupirko. Pasidairykite gal ir sau rasite ką tinkamo, o kai kam dar lyg papildoma nuolaida buvo.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 03 27, 19:57)

Kur rankomis plauna, taip. Bet mes apie tunelines, ten tikrai braižo. O bet tačiau, labai patogu ir greita.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 03 27, 19:57)

Pasiėmiau auto iš salono švarų gražų blizgantį. Lauke buvo šalta, -5. Kitą dieną snigo dribo ir taip savaitę. Po to dar labiau užšąlo, o mano naujas auto visas nešvarus. Nuvažiuoju pas brolius. Palieku auto. Pati einu apsipirkt. Skambutis. Jezau, jūsų auto visas apneštas asfalto apnašom!!!! Mes galime jas nuimti, tai kainuos. Sakau kaip kaip? Mašina nuvažiavp vos keliasdešimt km, lauke -10, kokios apnašos. Sakau tuoj ateisiu. Kol nusileidau, užtrukau 3 minutes. Sakau parodykit tas apnašas. Berniukas atpuola ir iš karto atraportuoja - aš jau pats nusipurškiau viską ir nusivaliau ir šį kartą jums mokėt nereikės!!!!! Stop. Tu per 3 minutes nuvalei kelio apnašas? Čia briedas. Antra, automobilis naujas, lauke žiema, per remontus nevažiavau per tas kelias dienas kokios apnašos. Manęs apgaudinėti nereikia.
Atsakyti
Panos, ar esat pirkę BODEN rūbus? Kaip jų kokybė? Nes pagal kainą tai jie auksiniai 🤔
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 27, 20:50)
Panos, ar esat pirkę BODEN rūbus? Kaip jų kokybė? Nes pagal kainą tai jie auksiniai 🤔

Esu pirkus suknę, liemuo buvo po papajs, teko parduot. Kokybė tai gera. Dar turiu Boden tekstilinę rankinę.
Atsakyti