Aš šio Dior kelis butelius sunaudojau. Man labai tiko/patiko. Tik kai pernai kovą išėjom į karantiną, mečiau dažytis ir daugiau nei metus nenaudojant krempudros net šią Dior užsitepus jaučiuosi kaip su kauke o odą palyginti tai norisi. Bandysiu tavo rodytą erboriam cc.
Jei apie pudras tai man is sothys labai patiko, bandausi meginukus dabar, tai graziai dengia, nesausina, gana naturaliai atrodo ir nesiryskina veido poru.
Aš šio Dior kelis butelius sunaudojau. Man labai tiko/patiko. Tik kai pernai kovą išėjom į karantiną, mečiau dažytis ir daugiau nei metus nenaudojant krempudros net šią Dior užsitepus jaučiuosi kaip su kauke o odą palyginti tai norisi. Bandysiu tavo rodytą erboriam cc.
Jamkit kas tas timpas nerealias
__
Kam tinka dydis. Turiu tokias, - labai švelnios ir minkštos, neišsitampo, nenusiskalbė dar . Rašo base layer bet jos 'normalio' . Neišsitampo keliai. Gailiuosi kad sau nepapirkau daugiau savo dydžio. Tokios vos į didesnę pusę, jei ką. Man jose fainiausia tas švelnumas
Jamkit kas tas timpas nerealias
__
Kam tinka dydis. Turiu tokias, - labai švelnios ir minkštos, neišsitampo, nenusiskalbė dar . Rašo base layer bet jos 'normalio' . Neišsitampo keliai. Gailiuosi kad sau nepapirkau daugiau savo dydžio. Tokios vos į didesnę pusę, jei ką. Man jose fainiausia tas švelnumas
Tai jų džinsus reikia imti dydžiu didesnius, nei paprastai?
QUOTE(Madam V @ 2021 04 26, 07:28)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Madam V" data-cid="72819044" data-time="1619380006"><div><p> Padėkit nupirkti Ralph vyriškas kojines 42 batų dydžiui. Kokį dydį pirkti? Dekui </p></div></blockquote><p>Please, patarkit dėl dydžio. Šiandien macys paskutinė akcijos diena. Kojinių užteks visoms. Ką reiškia 10-13 dydis? Ačiū ir ramaus pirmadienio </p>
Dzinsus imkit savo dydzio.pirkau dvejus. Nesioju RL 28, situ pirkau 29 ir 30.tilpciau ir i 28 laisvai, bet nei 29 nei 30 nekrenta. Geriau 29. Skalbiasi puikiai 😍