Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš norėčiau šito sijono mačiau ir švarkas yra , bet kainos netenkina https://www.jcrew.co...-atlantic-white
Atsakyti
Nu va Dior akiniai ant mano nesmulkaus veido visai netinka, kas norite;)
Šiaip faini, kokybiski, bet pasiemiau is jcrew pigius didelius ir tie man daug geriau.
Man isejo jie 55 eurai;)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 05 11, 12:55)

Nagai kokie dailūs ax.gif
Atsakyti
Ar old navy yra kokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 05 11, 11:55)
Šiaip faini, kokybiski, bet pasiemiau is jcrew pigius didelius ir tie man daug geriau.
Man isejo jie 55 eurai;)

Gal ir geriau, bet ir šitie tikrai nėra taip, kad ''visai netinka''. Tikrai galima rast labiau netinkančių biggrin.gif Pamačius tikrai nepagalvočiau- nu ir išsirinko...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 11, 13:08)
Gal ir geriau, bet ir šitie tikrai nėra taip, kad ''visai netinka''. Tikrai galima rast labiau netinkančių  biggrin.gif Pamačius tikrai nepagalvočiau- nu ir išsirinko...

man pvz negrazu, kai virs akiniu remo kyso antakiai. kazkaip dvigubas konturas bisk keistai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 11, 12:13)
man pvz negrazu, kai virs akiniu remo kyso antakiai. kazkaip dvigubas konturas bisk keistai atrodo.

Tai kad net akinių reklamose dažniau kyšo nei nekyšo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 05 11, 13:07)
Ar old navy yra kokia papildoma nuolaida?

Nera
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 11, 14:13)

O as zinok atvirksciai girdejus, kad turi kysoti antakiai, tipo nekyso tada netinka visai:))
Nu man jie ant veido mano neee kazkaip, manau smulkus veidas turi buti neauksta kakta.

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 11, 14:04)
Nagai kokie dailūs ax.gif

Ačiū, bet einu tvarkyti siandien, nu nelabai man toks manikiuras, o vyras isvis zvengia, kad kaip turgine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 11, 14:08)
Gal ir geriau, bet ir šitie tikrai nėra taip, kad ''visai netinka''. Tikrai galima rast labiau netinkančių  biggrin.gif Pamačius tikrai nepagalvočiau- nu ir išsirinko...

Aš irgi nepasakyčiau, kad netinka ax.gif Gal tiesiog nepatinka mirksiukas.gif

Atkreipiau dėmesį mieste į vienos stilingos moters akinius, žiūriu, o gi Dior, tokie pat, tik be ornamento biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2021 05 11, 13:20)
Aš irgi nepasakyčiau, kad netinka ax.gif Gal tiesiog nepatinka mirksiukas.gif

Atkreipiau dėmesį mieste į vienos stilingos moters akinius, žiūriu, o gi Dior, tokie pat, tik be ornamento biggrin.gif

o mano veidas nesmulkus, bent žandai, bet man jie krenta. bet gi gaila buvo, gražūs tai vistiek pasiklikau, bet nešiot pabandžiau, na nesigauna.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 11, 12:38)

Todėl neįsivaizduoju, kaip gali pasiskiepyt trumpesniu nei 12 savaičių intervalu. Nebent atskirą leidimą turėtum, nes vis automatiškai po 12 savaičių registruoja.

QUOTE(JMD @ 2021 05 11, 13:13)

Man šitie Dior viškai slėpė antakius, vaizdas tragiškas buvo. Man turi būti lygiai su antakiais arba vos vos lyst antakiai
Atsakyti