Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Naujos suknelės, labai mielos, nepataikiau dydį ax.gif

Jcrew smocked-waist dress in sunset floral wub.gif Dydis XS (atitnka XS-S nedideli), 23 eur.

vartotojo įkelta nuotrauka

Ann Taylor suknelė Smocked Bodice Flare Dress wub.gif
Dydis 2, atitnka 36 d., XS-S (nedidelis), 19 eur.

Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 05 16, 15:25)
nu tikriausia jus ne taip supratot,nupirkti jums yra  Molly

Uraaaaa bigsmile.gif wub.gif Ačiū wub.gif
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 16, 15:46)
Jauciu bus dziaugsmo tik daugiau  biggrin.gif

Ne tas žodis 👏🏻👍 Jei netiks bus Tau, nes jos plati labai pėda mirksiukas.gif Nu, bet labai tikiuos, kad tiks, nenoriu ašarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 05 16, 14:45)
Uraaaaa  bigsmile.gif  wub.gif  Ačiū  wub.gif

Ne tas žodis 👏🏻👍 Jei netiks bus Tau, nes jos plati labai pėda  mirksiukas.gif  Nu, bet labai tikiuos, kad tiks, nenoriu ašarų  biggrin.gif

Viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 15, 23:56)
Carlin, jei neklystu, pas jus palmė yra? Kaip atlaikė žiemą?

Viena atlaikė puikiai, o kita panašu nušąlo. Teks atsodint. Rugsėjo mėn. buvo sodintos, tai gal viena ir nespėjo prigyti.
Bet kai tokia žiema, nieko keisto, kad viena palmė nušąlo, jei net berželis vienas neatsigavo iš po žiemos. Atsodint teko.
Atsakyti
Naujas Pull-on slip skirt. M dydis. Spalva: burnished rust (kaip foto)
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Jcrew nuoroda
25 eur su siuntimu per paštomatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 gegužės 2021 - 18:09
nedaug truksta Victorias Secret iki free shipo
https://www.victoria...nual-collection
https://www.victoria...amp;choice=51Z6
https://www.victoria...nual-collection
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 16 gegužės 2021 - 18:31
QUOTE(Carlin @ 2021 05 16, 17:09)
Viena atlaikė puikiai, o kita panašu nušąlo. Teks atsodint. Rugsėjo mėn. buvo sodintos, tai gal viena ir nespėjo prigyti.
Bet kai tokia žiema, nieko keisto, kad viena palmė nušąlo, jei net berželis vienas neatsigavo iš po žiemos. Atsodint teko.

Mano net rožės uždengtos ir tos nušąlo. Vos vos ataugo. Niekad nėr buvę.
Atsakyti
Gal kuri norėtų kelnikių iš YOOX, pirktos kai buvo čia tos dyyydelės nuolaidos, CYCLE firmos, super kokybiškos, tik man kiek ankštokos, dydis 28, sakyčiau mažintos, kaina 20 eurų.

https://www.yoox.com...d...=&sizeName=
Papildyta:
Dar Columbia džemperį noriu pasiūlyti, dydis M, atitinka, spalva kaip foto, kaina 30 eurų.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 16, 19:06)
Mano net rožės uždengtos ir tos nušąlo. Vos vos ataugo. Niekad nėr buvę.

Šita žiema kosmosas kai kuriems augalams buvo. O ir dabartiniai lietūs ne į naudą. Pas mus labai molinga žemė, tai kai kur vanduo stovi. Pušelė viena žiūriu ne kaip atrodo, atkasu mulčių, o ten stovinis vanduo unsure.gif taip nervina. Pernai viskas džiuvo, laistyt nespėjom, šiemet pūna unsure.gif
Pas tėvus irgi rožės nušąlo. Tokios didžiulės gražios buvo, viena beveik per pusę namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 16 gegužės 2021 - 19:10
QUOTE(Carlin @ 2021 05 16, 20:09)
Šita žiema kosmosas kai kuriems augalams buvo. O ir dabartiniai lietūs ne į naudą. Pas mus labai molinga žemė, tai kai kur vanduo stovi. Pušelė viena žiūriu ne kaip atrodo, atkasu mulčių, o ten stovinis vanduo  unsure.gif taip nervina. Pernai viskas džiuvo, laistyt nespėjom, šiemet pūna  unsure.gif
Pas tėvus irgi rožės nušąlo. Tokios didžiulės gražios buvo, viena beveik per pusę namo.

tai va ir mano tokios, laukiau laukiau, dar kai kur stiebai tokie lyg pozaliai buvo, maniau islis koks lapelis, siandien jau reziau visas sakas, gerai kad buvau saknis gerai apdejus, tai nenusale, leidzia ataugas. bet budlejai tai manau sakes, pacioj apacioj vienas lapelis islindo, kazi ar nenumirks nuo lietaus, nes matau kad 3 savaites be prosvaisciu dabar unsure.gif vargas ginkmedis ir tas vos vos leidzia lapeliukus. bet dabar vel lietus, salta... vargsai augaleliai. tulpes pagavusios reta spinduli kad puole skleistis, grozis koks, ir bus amen numirs visos nuo to lietaus, jos net neatveria ziedu....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 16, 20:17)
tai va ir mano tokios, laukiau laukiau, dar kai kur stiebai tokie lyg pozaliai buvo, maniau islis koks lapelis, siandien jau reziau visas sakas, gerai kad buvau saknis gerai apdejus, tai nenusale, leidzia ataugas. bet budlejai tai manau sakes, pacioj apacioj vienas lapelis islindo, kazi ar nenumirks nuo lietaus, nes matau kad 3 savaites be prosvaisciu dabar  unsure.gif vargas ginkmedis ir tas vos vos leidzia lapeliukus. bet dabar vel lietus, salta... vargsai augaleliai. tulpes pagavusios reta spinduli kad puole skleistis, grozis koks, ir bus amen numirs visos nuo to lietaus, jos net neatveria ziedu....

zodis i zodi ir as siandien rozes karpiau , tokios aukstos buvo vijoklines ,nu gaila ne kitaip , matau kai kur yra atzaleles ,bet kol tokio aukscio pasieks kaip buvo ne metai dar praeis.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 16, 20:59)
zodis i zodi ir as siandien rozes karpiau , tokios aukstos buvo vijoklines ,nu gaila ne kitaip , matau kai kur yra atzaleles  ,bet kol tokio aukscio pasieks kaip buvo ne metai dar praeis.

O dar sako rožių dengt nereikia. Kaip nedengt, jei uždengtos sušąla.
Atsakyti