Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kirisama @ 2021 08 25, 18:49)
Kur ieškoti vyriškų džinsų su gumytem ant galų? Vaikiškus randu, o vyrui ne.

https://www.holliste...;faceout=model1 Gal ir abercrombie gali būti?
O šiaip įrašyti denim joggers ir bandyt ieškoti...
Papildyta:
https://www.macys.co...gers/Gender/Men
šitie gal nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 25 rugpjūčio 2021 - 18:26
QUOTE(rapoja @ 2021 08 25, 19:23)

O šiaip įrašyti denim joggers ir bandyt ieškoti...

Tiksliai!!! Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 08 25, 18:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72863691" data-time="1629890813"><div><p>Nieko, depresūxa po atostogų. Noriu atgal. Ieškau kelionės bent 4 dienom vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš irgi dar planuoju paatostogauti. Gal jau žiūrėjot, į kurias šalis galima be karantinavimosi? </p>

Man karantinavimaisi neaktualu, aš turiu visus sertifikatus, galiu važiuot visur, tai dėl šito nežinau. Norėčiau į kokią Madeirą, bet ten savaitei kaip.minimum reikia važiuot. žiūrėjom kur dar šilta, pvz Kreta, bet sakiau jei rasiu bilietus pigius bet kur, tai skrisim bet kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 25, 14:26)
Nieko, depresūxa po atostogų. Noriu atgal. Ieškau kelionės bent 4 dienom  biggrin.gif

Sąžinės turėtum po tokių atostogų..
Mano atostogos nuplaukė, praleidom namie-vaikas Covid iš stovyklos parvežė blink.gif Antrą kartą sirgom.. Išėjau į darbą ir noriu atostogų..
Atsakyti

Aš irgi dar planuoju paatostogauti. Gal jau žiūrėjot, į kurias šalis galima be karantinavimosi? 

Be skiepų - ne kažin kur

https://sam.lrv.lt/l...-keliaujantiems

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 08 25, 21:20)
Mano atostogos nuplaukė, praleidom namie-vaikas Covid iš stovyklos parvežė blink.gif  Antrą kartą sirgom.. Išėjau į darbą ir noriu atostogų..

Papasakokit kokie požymiai. Po skiepų ar po persirgimo antrą kartą susirgot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 25 rugpjūčio 2021 - 20:27
QUOTE(madmuazele @ 2021 08 25, 21:20)
Mano atostogos nuplaukė, praleidom namie-vaikas Covid iš stovyklos parvežė blink.gif  Antrą kartą sirgom.. Išėjau į darbą ir noriu atostogų..

O velnias blink.gif užuojauta. Mano vaiks dbr stovykloj, bet ten griežtai, darėm testus net persirgusiem, tai kažkaip ramu.
Aš dabar su drauge pora dienų noriu nusiraut, kad taip visiška balalaika būtų. Jaučiu poreikį biškiuka.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 08 25, 21:27)
Papasakokit kokie požymiai. Po skiepų ar po persirgimo antrą kartą susirgot?

Ir po persirgimo, ir po skiepų.. Šiaip šį kartą vieną dieną mes pasirgom lengvai-tiesą sakant tikriausiai jei nebūtų vaikui nustatę, tai mes ir nesupratę būtume.. Bet gi išeiti tai negalima vistiek.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 08 25, 21:33)
O velnias  blink.gif užuojauta. Mano vaiks dbr stovykloj, bet ten griežtai, darėm testus net persirgusiem, tai kažkaip ramu.
Aš dabar su drauge pora dienų noriu nusiraut, kad taip visiška balalaika būtų. Jaučiu poreikį biškiuka.

Iš SKM parsivežė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 rugpjūčio 2021 - 21:35
QUOTE(JMD @ 2021 08 25, 14:26)
Nieko, depresūxa po atostogų. Noriu atgal. Ieškau kelionės bent 4 dienom  biggrin.gif

Vakar ir man tas pats buvo. Nusipirkau 4 dienom 😁
Atsakyti

Man karantinavimaisi neaktualu, aš turiu visus sertifikatus, galiu važiuot visur, tai dėl šito nežinau. Norėčiau į kokią Madeirą, bet ten savaitei kaip.minimum reikia važiuot. žiūrėjom kur dar šilta, pvz Kreta, bet sakiau jei rasiu bilietus pigius bet kur, tai skrisim bet kur biggrin.gif

Ne visai taip. Turiu visus sertifikatus. Grįžau iš Italijos. Bet į Daniją planavom, o ten nuvykus -  karantinavimasis privalomas lietuviams. Taigi, vykti galima. Bet kai kurios šalys reikalauja karantinuotis. Tailande irgi 14 dienų karantinas.

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 08 25, 22:34)
Ir po persirgimo, ir po skiepų..  Šiaip šį kartą vieną dieną mes pasirgom lengvai-tiesą sakant tikriausiai jei nebūtų vaikui nustatę, tai mes ir nesupratę būtume.. Bet gi išeiti tai negalima vistiek.
Papildyta:

Iš SKM parsivežė..

Šakės. O stovykla buvo bendra ar tik komanda? Maniškis tik su savais. Treneris saugo juos, neleidžia baladotis bet kur.
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2021 08 25, 23:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72863859" data-time="1629911376"><div><p>Man karantinavimaisi neaktualu, aš turiu visus sertifikatus, galiu važiuot visur, tai dėl šito nežinau. Norėčiau į kokią Madeirą, bet ten savaitei kaip.minimum reikia važiuot. žiūrėjom kur dar šilta, pvz Kreta, bet sakiau jei rasiu bilietus pigius bet kur, tai skrisim bet kur vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne visai taip. Turiu visus sertifikatus. Grįžau iš Italijos. Bet į Daniją planavom, o ten nuvykus -  karantinavimasis privalomas lietuviams. Taigi, vykti galima. Bet kai kurios šalys reikalauja karantinuotis. Tailande irgi 14 dienų karantinas.</p>

Į tailandą varyt neketinu biggrin.gif į daniją irgi, bet šiaip nežinojau 🤔 tada tie skiepų ir recovery pasai 0 vietoj. Tailandas, aišku ne EU, ten savos taisyklės, bet Danija
Atsakyti
Pažiūrėjau dėl Danijod, tai mes esam geltonoj zonoj ir jokie karantinai netaikomi 🤔

Dėl koronaviruso pandemijos Danijoje laikinai įvesta valstybės sienų kontrolė.

Priklausomai nuo epidemiologinės situacijos, visos šalys yra sugrupuotos į „žalią“, „geltoną“, „oranžinę“ ar „raudoną“ zonas. Šalių sąrašai yra periodiškai atnaujinami, pasitikrinti kokiai grupei priklauso Lietuva galima čia.

Lietuva šiuo metu yra priskiriama prie geltonųjų valstybių. Atvykstantiems iš Lietuvos saviizoliacija nėra privaloma. Į Daniją įleidžiami asmenys su pilna vakcinacija arba persirgę Covid-19 infekcija, arba turintys neigiamą Covid-19 testą (PGR testas turi būti atliktas ne anksčiau nei 72 val. prieš atvykimą, greitasis antigenų – ne anksčiau nei 48 val. prieš atvykimą). Asmenims, kurie nėra pilnai vakcinuoti ar persirgę Covid-19 infekcija, atvykus į Daniją privalomas papildomas Covid-19 testas. Atvykstantiems lėktuvu testas turi būti atliekamas oro uoste, o atvykusiems sausuma - testą privaloma atlikti per 24 valandas nuo įvažiavimo į šalį. Daugiau informacijos apie taisykles bei reikalingus dokumentus galima rasti čia.

Atsakyti