Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2021 08 31, 16:24)
Kas turit džiovykles ar naudojat atšviežinimo funkciją? ir dar klausimas jei nėra savaime išsivalančio kondensatoriaus užknisa jį valyti? Čia jau labai didelis minusas džiovyklei? Jau tiek visko prisiskaičiau, pasiūla milžiniška, tą džiovyklę kur gyret Bosh jau nebėra prekyboj. Vėl per naujo rinktis reikia  biggrin.gif

Aš tokią turiu
https://www.gut.lt/p...lux-edh3897sde/
bet lyg nebegaminama .
Atšviežinimo ir garų funkciją labai naudoju , o vandenį reikia išpilti pačiai , bet tas man nekenkia biggrin.gif , ne po kiekvieno džiovinimo išpilu.
Atsakyti

Dėl to vandens išpylimo aš irgi burbėjau, bet vienas santechnikas sakė,  kad pajungus į kanalizaciją atsiranda nemalonių kvapų- tai nebeburbu  :rolleyes: 

o kada naudojat tą atšviežinimo ar garų funcijas? aš dar neišbandžiau  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 08 31, 16:41)
Aš tokią turiu
https://www.gut.lt/p...lux-edh3897sde/
bet lyg nebegaminama .
Atšviežinimo ir garų funkciją labai naudoju , o vandenį reikia išpilti pačiai , bet tas man nekenkia  biggrin.gif , ne po kiekvieno džiovinimo išpilu.

pas mane gal net ir toks pats Electrolux, pirktas prieš 6-7 metus, tai jaučiu irgi nebegaminamas. Atšviežinimą su garais labai naudoju. Ypač vyras savo visokiems polo, marškiniams ir pan.

nežinau kas yra savaime išsivalantis kondencatorius, bet jaučiu pas mane tokio nėra. Pūkus pati valausi, kartais prasiurbiu groteles ir tiek žinių.
Papildyta:
QUOTE(Spyglelis @ 2021 08 31, 17:43)
<p>Dėl to vandens išpylimo aš irgi burbėjau, bet vienas santechnikas sakė,  kad pajungus į kanalizaciją atsiranda nemalonių kvapų- tai nebeburbu  rolleyes.gif </p><p></p><p>o kada naudojat tą atšviežinimo ar garų funcijas? aš dar neišbandžiau  hmm.gif​ </p>

na tarkim guli lentynoje švarūs, bet seniai nenešioti kokie polo ar šiaip t-shirt. Tai jie nuo gulėjimo praranda formą, išsitraukus nesinori vilktis. Tada tas atšviežinimas labai gerai. Marškiniams faina, jie pasilygina šiek tiek.
Atsakyti
Aš garus naudoju, kai skalbinius išdžiovinu lauke.
Šią vasarą dažnai taip dariau, nes nuo džiovyklės buvo karšta vonioj, o ir elektrą taupiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 08 31, 17:46)
pas mane gal net ir toks pats Electrolux, pirktas prieš 6-7 metus, tai jaučiu irgi nebegaminamas. Atšviežinimą su garais labai naudoju. Ypač vyras savo visokiems polo, marškiniams ir pan.

nežinau kas yra savaime išsivalantis kondencatorius, bet jaučiu pas mane tokio nėra. Pūkus pati valausi, kartais prasiurbiu groteles ir tiek žinių.
Papildyta:
na tarkim guli lentynoje švarūs, bet seniai nenešioti kokie polo ar šiaip t-shirt. Tai jie nuo gulėjimo praranda formą, išsitraukus nesinori vilktis. Tada tas atšviežinimas labai gerai. Marškiniams faina, jie pasilygina šiek tiek.

kai ilgai spintoje užsiguli kokie megztiniai, man kvapas nepatinka, tai kad neskalbti per garus paleidžiu , panaikina puikiai. Mano džiovyklė nauja nebeturi tos funkcijos, bet skalbimo mašina šviežina garais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 31 rugpjūčio 2021 - 17:05
Ačiū visom atsakiusiom. Galvoju apie šia: gal kas jau turit?
https://www.derekis....medium=referral
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 08 31, 18:18)
Ačiū visom atsakiusiom. Galvoju apie šia: gal kas jau turit?
https://www.derekis....medium=referral

As sia esu issisaugojusi po ilgu SM temos analizavimu, kur profai patarineja del buitines technikos. Pamenu, kad pliusas, jog su silumos siurbliu.
Electrolux EW7H438B
Atsakyti
Kas turit džiovykles ar naudojat atšviežinimo funkciją? ir dar klausimas jei nėra savaime išsivalančio kondensatoriaus užknisa jį valyti? Čia jau labai didelis minusas džiovyklei? Jau tiek visko prisiskaičiau, pasiūla milžiniška, tą džiovyklę kur gyret Bosh jau nebėra prekyboj. Vėl per naujo rinktis reikia  biggrin.gif

Atšviežinimą naudoju labai dažnai. Mano yra skalbyklė/džiovyklė, bet ta funkcija labai labai pasiteisinęs dalykas.
Atsakyti

Naudoju atšviežinimą, kai tingiu lygint biggrin.gif
O man nepatinka, kad maniškė su savaime išsivalančiu kondensatoriumi (čia ne tas pūkų filtras). Vis tiek aš matau ten prisikaupusių dulkių, ir kvapas atsiranda, o išimt ir išplaut kondensatoriaus, kai jis - savaime išsivalantis - neįmanoma unsure.gif Meistras sakė, nebent vežtųsi į dirbtuves ir kažkokiu prievartiniu būdu piltų vandenį kiaurai visą džiovyklę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 31 rugpjūčio 2021 - 18:38
QUOTE(Alexia @ 2021 08 31, 18:05)
kai ilgai spintoje užsiguli kokie megztiniai, man kvapas nepatinka, tai kad neskalbti per garus paleidžiu ,  panaikina puikiai.  Mano džiovyklė nauja nebeturi tos funkcijos, bet skalbimo mašina šviežina garais.

būtent drinks_cheers.gif būna rūbas švarus, bet po ilgo gulėjimo vis tiek keistą kvapą įgauna. Čia tiems lentynoms laikomiems galioja, aš savo beveik viską (išskyrus maikutes) stengiuosi ant pakabų susikabinti, o vat vyras nemėgsta sukabintų, tai vis šviežina ir šviežina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 31 rugpjūčio 2021 - 19:00
QUOTE(linamog @ 2021 08 31, 18:53)
Electrolux EW7H438B

Ačiū. Aš dar elektros sąnaudas pažiūriu, galvoju gal irgi pliusas 🤔. Šios beveik dvigubai daugiau, bet nežinau ar čia labai esminis reikalas unsure.gif
O po visų komentarų tos atšviežinimo funkcijos ir man jau reikia. O išsirinkta neturi.... Žodžiu sudetinga, kai nori visko, o mokėt daug nenori 🙈
Atsakyti
Rekomenduokite prašau, kur drobes dideles darytis, kad tikrai kokybiškos būtų. Dariau zoombook, tai visa pilka buvo, grąžinau
Atsakyti