Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 02 21, 00:03)
Tureciau valios neest skelbciau bado akcija 😎 bet dabar galiu skelbt smutkiu nekomentavimo akcija 4u.gif LEISKIT ZMOGUI SUSIKAUPT DARBUI..

Tyla- gera byla mirksiukas.gif biggrin.gif

MiArgos, bet tai kai Jūs atsilikusios tongue.gif aš jau kokį šimtą metų turiu Braun prosą, kuris lygina kaip tik nori, ir stačias, ir gulščias, ir spjaudos į visas puses. Pats išsijungia po keletos minučių ir stačias, , ir jei ant rūbo palieki gulintį, niekaip nesudegins rolleyes.gif storiausias užuolaidas pakabintas kaip slibins išgarina stačiai 👍 nu rimts kokį 15 metų turiu tą stebuklą. Dar turiu Zepterio turbo siurblį kartu su prosu irgi kokį dešimtmetį, tai ans dar naujs supakuots, nereikaligs visai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 20, 22:19)

Aciprašau.
Atsakyti
Kaip man reikia naujo lygintuvo ...
Skėtį turiu iš Loft kažkokį, antri metai kaip naujas, tvirtas, neskystas ir kainavo 11 pinigų per kažkokį seilą.
Ačiū už prekes. Jau aš kiek pirkau, ir pati pasibaisėjau, reikia skelbt irgi gal nepirkimą kokį pusmetį unsure.gif biggrin.gif nes pusė prekių kažkoks emocinis pirkimas buvo. Iš Lord labai pataikiau viską wub.gif
Kraut reikia į dėžės atgal, ateis kas nors - susirasit pagal numerį. Gyvent visą laiką maišų jūroj nekažką unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(esute @ 2019 02 20, 22:58)
Ačiū mergaites už siuntinuka ir FotoVestai už dalybas. Superines crew velvetkes berniukam. Ir suknyte crew mazei  wub.gif
https://www.jcrew.com/p/K3637

Labai gera šita
Atsakyti
aš šiandien kai pamačiau savo kalną😀nėr nei kur kabint nei ką😂
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2019 02 20, 21:35)
Bukit pakantesnes, nes kaip kazkoks gyvatynas, slykstu skaityt komentarus verysad.gif

Aš toms bambančioms, vietoj FotoVestos, specialiai tik kokį penktadienį atiduočiau biggrin.gif

QUOTE(ciobreliss @ 2019 02 20, 21:59)
Sis labai patiko, vakar pasiemiau, mokejau 29 dol, dabar su -10 nereali kaina 👍

Aš šį irgi gavau, maloniai nustebino smile.gif Žiūrėsim, kaip nešiosis, ar nesiburbuliuos kaip pasiutęs.
Atsakyti
602 jau pradėjo dalinti? blink.gif negavau pakvetimo unsure.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.nike.com - 30$ nuo 150$
www.macys.com - 20%
www.abercrombie.com
www.nyandcompany.com
www.finishline.com - 15$ nuo 150$
www.guessfactory.com
www.wilsonsleather.com - 25$ nuo 125$
www.groupon.com
www.vixpaulahermanny.com
www.victoriassecret.com
www.sierratraidingpost.com - 25%
www.gapfactory.com-39%/40%
www.hautelook.com
www.landsend.com
www.loft.com - 49%
www.talbots.com
www.walmart.com
www.reebok.com - 40%
www.yoox.com-25%
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.crazy8.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonsvitamins.com - 20%
www.stockngo.com
www.bhcosmetics.com - 20%
www.fragrancenet.com - 37%
www.vitacost.com - 20%
www.walgreens.com - 10$ nuo 60$
www.iherb.com
www.itcosmetics.com
www.marcjacobsbeauty.com
www.clarins.com - 25%

Renkame:

Crest Noticeably White Whitestrips 20 ea - po $10.83
vartotojo įkelta nuotrauka

CHI Silk Infusion - po $9.61
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 20 vasario 2019 - 23:36
QUOTE(RIJADA @ 2019 02 20, 22:53)
Aš toms bambančioms, vietoj FotoVestos, specialiai tik kokį penktadienį atiduočiau  biggrin.gif

Tiesos yra smile.gif tik beda, kad praejimo namuose neturi Fotovesta, tai teks dalinti greiciau smile.gif
Beje, nuo 600-601 siuntos, likusios 4 - KETURIOS dezes, tai cia kaip? Sandeliavimo paslaugos? Irgi, niekaip negaliu suprast... kaip ir pas Sandrixx likusia deze ar dvi. Perka, rekia, nepasiima? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 02 20, 22:53)
Aš toms bambančioms, vietoj FotoVestos, specialiai tik kokį penktadienį atiduočiau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
arba isvis paskutinems ax.gif

nes jau kai kurios tikrai perlenkia lazda su savo komentarais blink.gif
Atsakyti
vsio... issiunciau visoms patvirtintoms pakvietimus karsta.gif atsiprasau, kad uztruko, kad ne visos vienu metu gavot kvietimus, bet sulaukiau komentaru, kad neatsidaro laiskai, tai i junk ar spam nueina, tai kiekvienai asmeniskai rasiau-perrasinejau laiskus...labiausiai noriu padekoti mane palaikancioms, nes man to ziauriai reikia kaip naujokei ir dar su tokiu kiekiu daiktu.. ir verkiau, ir juokiausi skaitydama laiskus, zinutes, komentarus visus apsikrovus jusu smutkem ir dezem... biggrin.gif kantrybes prasau atsiimant ir na bent jau pusvalanduka pries atvykstant paskambinkit, nes patikekit uztruks kol kiekvienos surasiu.. aciu ir labanaktis friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2019 02 20, 14:35)
Aciu komandai!

QUOTE(klaudi @ 2019 02 20, 14:43)
Aciū komandai už prekytes, ir Loren uz padalinimą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(stuleju @ 2019 02 20, 14:52)
Aciu uz prekytes 4u.gif Loren kaip visada, dekinga belenkaip  biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(esute @ 2019 02 20, 14:58)
Ačiū mergaites už siuntinuka ir FotoVestai už dalybas.
https://www.jcrew.com/p/K3637

QUOTE(saulinukas @ 2019 02 20, 15:01)
Ačiū komandai už siuntinuką 4u.gif,  JustArm už padalinimą 4u.gif

QUOTE(Alexia @ 2019 02 20, 15:48)

Ačiū už prekes.

aciu jums wub.gif

Turim laisva grazuole Jcrew Girls ruffle-shoulder dress in stretch faille, size 4, juoda spalva, $17.99

jcrew suknyte
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 02 20, 22:41)
Tyla- gera byla  mirksiukas.gif  biggrin.gif

MiArgos, bet tai kai Jūs atsilikusios  tongue.gif  aš jau kokį šimtą metų turiu Braun prosą, kuris lygina kaip tik nori, ir stačias, ir gulščias, ir spjaudos į visas puses. Pats išsijungia po keletos minučių ir stačias, , ir jei ant rūbo palieki gulintį, niekaip nesudegins  rolleyes.gif  storiausias užuolaidas pakabintas kaip slibins išgarina stačiai 👍 nu rimts kokį 15 metų turiu tą stebuklą. Dar turiu Zepterio turbo siurblį kartu su prosu irgi kokį dešimtmetį, tai ans dar naujs supakuots, nereikaligs visai  rolleyes.gif

Koks tas tavo Braunas? Gal ir man reik...
Mano siemens irgi vertikaliai garus leidzia, bet gal nepakankamai?
Atsakyti