Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2019 02 21, 11:31)
Tai viskas nuo modelio priklauso smile.gif aš sau neperku vaikiškų su kvarbatkomis biggrin.gif
Va tarkim šita, neatrodo man labai vaikiška:

gerule sita 4u.gif koks čia dydis? kazin aš savo sėdimają apie 95cm sutalpinčiau?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 02 21, 11:39)
Man jos visos na odin model, tik skirtingo margumo medžiagos. Šita man vaikiška  unsure.gif

dukrai sitos nepirkciau, per daug suaugeliskas modelis biggrin.gif

QUOTE(obuoline @ 2019 02 21, 11:41)
gerule sita  4u.gif koks čia dydis? kazin aš savo sėdimają apie 95cm sutalpinčiau?

su 100 14 dydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 02 21, 11:49)
o yra kas nors tam batu kalne Kaune? Nes as kiek nueinu i Šilainiu skyriu liudesys ten apima ir iseinu, nes vaikam nieko nebuna, nes reikia didesniu dydziu, o dabar jau ir 37 ir  38 net i 39 ax.gif

As i kalnieciu uzeinu, nes vaiko burelis netoli, niekad nieko neradau.
Atsakyti
Carlin ,kaip graziai atrodot wub.gif ir visai ji ne vaikiska.
Jei kuriu mergaitems netiko Jcrew 12 d suknytes,mielai priglausciau. Visokias galit siulyt smile.gif
Atsakyti
https://www.nordstro.../...=BK OX CRAF
Atsakyti
Isimu, nes foto tubut didziuuùle
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 21 vasario 2019 - 12:11
QUOTE(obuoline @ 2019 02 21, 10:43)
as vis dairiausi, dairiausi i tas suknes, bet pabijojau sau imti - ar ne beryšio atrodys 40m tetule su tokiom ... biggrin.gif

Aš 40 su virš, bet aš jauna mama 😀 Tetulėms gal ir netinka 😁
Atsakyti
Nedėkit savo originalaus dydžio fotkių blink.gif psl išsikraipo belekaip ,neįmanoma net jūsų su tom suknėm apžiūrėt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų karta, kai būsim babytės, vis tiek rengsimės jaunatviškai. Tai ką jau kalbėti, kai 40+. Vaikai dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2019 02 21, 12:01)
Aš 40 su virš, bet aš jauna mama 😀 Tetulėms gal ir netinka 😁

Būtent,dvi 40-metės gali atrodyt laaabai skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 02 21, 12:08)
Nedėkit savo originalaus dydžio fotkių  blink.gif psl išsikraipo belekaip ,neįmanoma net jūsų su tom suknėm apžiūrėt doh.gif  biggrin.gif

Man telefone normaliai rodo, bet isivaizduoju, koks koks dydis ax.gif Nemoku sumazinti doh.gif
Atsakyti
As ir tikiuosi kokia pameginti crew suknele 12 dydzio kam netiko, pasiulykite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 vasario 2019 - 12:13