Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(elkin @ 2021 09 26, 08:22)
Labas rytas,  HM nuolaida turime?

Sveiki, siuo metu ne
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2021 09 25, 17:15)
Ačiū, kad paprotinat.
Dar žiūriu čia
https://auksomeistrai.lt/auskarai

auksomeistruose pirkome vestuvinius žiedus, mano deimantinė juostelė, buvo galima rinktis skaidrumą, spalvą deimantų, tik aišku kaina skiriasi geresnius pasirinkus ax.gif aptarnavimas geras ir parduotuvė patikima 4u.gif
Atsakyti

Mergaitės, ar levis dydžius pildo? Dėkui

Atsakyti
ANN TAYLOR

COACH OUTLET

GAP

JCREW FACTORY papildoma 60% nuolaida Clearance ir 20% kitoms prekems

LEVIS

MACYS

OLD NAVY

SAKSOFF5TH

SHOES

JCREW papildoma 49% nuolaida sale prekems su dviem kodais
Atsakyti
Sveiki, ar renkate su -50 off reebok.com? Gal kartais turite nemokama siuntima? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas:-) Gal kuri turit parduot juoda Michael kors Abbey kuprine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2021 09 26, 11:56)
Sveiki, ar renkate su -50 off reebok.com? Gal kartais turite nemokama siuntima? Aciu. 4u.gif

Sveiki, renkam, turim free ship viskam
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 09 25, 20:47)
Ne tik skaidrumas, bet ir spalva žemo lygio, dar neaiškus briaunuotumas akmens, nuo ko priklausso šviesos spindulio laužimas ir tviskėjimas unsure.gif
USA įsigyt kokybiškų brylikų reikia perkant tik pas patikimus pardavėjus, tokie kaip bent jau Tiffany. Bet ir tai didele dalimi už vardą susimokam. Tūkstančius mokėt ir pirkt kokybišką gaminį - nedaug kas gali, o tie pigiukai tai tikrai neverti dėmesio ir tos išleistos 500 ar net 800$ sumos  rolleyes.gif Jie niekada neatstos kokybiško akmens  ax.gif
Todėl tokius gaminius pirkt geriau pas mus LT, bent akmuo būna geresnės kokybės. Ir čia mano asmeninė nuomonė ir patirtis... ax.gif

Nors aš mokėjau tik 29 per kažkokią akciją ( originali kaina apie 200) labai maži, visiškai neblizga nors sertifikatai visi pridėti. Tai irgi pasimokiau. Tas pats su kažkokiom apyrankėm buvo.
Atsakyti
BBW triju dagciu zvakes po 14.50$ ir nemokamas siuntimas
Atsakyti
O gal parinktumėt Buy 3, Get 3 Free po 13.50 4u.gif ? Būtų 1 vnt 6.75 dol.
Aš pvz pasiimsiu dušo gelį ir kūno losjoną.Gal dar pora mergaičių prisijungtų smile.gif Arba galim imt po 3 vnt,jei kažkuriai tinka ok.gif Galit ir po 1 imt,kad tik parinktų flirt.gif biggrin.gif
https://www.bathandb...-care-promotion
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 26 rugsėjo 2021 - 17:46
QUOTE(rapoja @ 2021 09 26, 18:39)
O gal parinktumėt Buy 3, Get 3 Free po 13.50  4u.gif ? Būtų 1 vnt 6.75 dol.
Aš pvz pasiimsiu dušo gelį ir kūno losjoną.Gal dar pora mergaičių prisijungtų  smile.gif Arba galim imt po 3 vnt,jei kažkuriai tinka ok.gif Galit ir po 1 imt,kad tik parinktų flirt.gif  biggrin.gif
https://www.bathandb...-care-promotion

Jau turim uzsakymu is tos grupes, siuskit ax.gif
Atsakyti

Merginos, o gal pasidalintumėte, kur nešate valyti juvelyrinius gaminius? Noriu nunešti sidabrinius žiedus su deimantais, bet jie daryti juvelyrų, vietomis su tokie su sendintu/degintu efektu, tad pati bijau. Reikėtų Vilniuje

Atsakyti