Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 09 28, 21:30)
tai čia ir yra židinio kapsulė. Kiek laiko turite ir kaip dažnai naudojate, ar stiklas pats nusivalo, t.y. ar reikia jums patiems valyti? Kodėl kratki pasirinkote smile.gif

4 sezonas tuoj prasidės. Naudojam atvėsus orams dažnai, mėgstu penktadienį/šeštadienį vakare pasikurt. Stiklas pats nenusivalo, nebent uźkraut pilnà malkomis ir pakurt, tada gausis pirolizė ir nereiks vakyt biggrin.gif bet šiaip rankiniu būdu valau, patogu išvalyt, stiklas kyla į viršu, bet kai valai pilnai atsidaro. Rinkausi pagal dizainą, norėjau stačiakampio. Nepamenu ar architektas, ar kažkuris iš meistrų rekomendavo parduotuvę židinių, o ten pasiūlė būtent šį. Atvirai pasakius, kažkaip labai nesigilinom, nes dizainas turbūt svarbiausia buvo biggrin.gif čia vienas iš paskutinių namo įrengimų, nebebuvo noro ir jėgų gilintis į niuansus biggrin.gif
Atsakyti

nežinau kas yra kapsulė, bet mes lenkišką židinį pirkome. Va toks pas mus:
http://www.kratkizid...t...106&cid=225

man tai jis puikus. Nesišildome juo, tik dėl grožio.

pas mane 160 kv., bet aš su Dyson V6 apseinu biggrin.gifvienintelį kartą man pritrūko laiko, kai ant max galios siurbiau sofą. Bet aišku, generaliniam namų tvarkymui pas mane normalus siurblys traukiamas, Dyson tik kasdienam prasiurbimui, pagrinde pirmą aukštą siurbiu, kur valgant prisitrupina (apie 80 kv.), tai man per akis. Ai ir siurbia jis pas mane ir kraiką, ir trupinius. Skaitau, kad kraiko nesusiurbia ir negaliu patikėt. Naudojau silikoninį - puikiai siurbė, naudojau medžio drožles - puikiai siurbė. Dabar tofu naudoju irgi be problemų ima unsure.gif

O bliamba galvojau laidini jau galesiu paslept giliai, nes pastoviai su juo sienu kampus apdauzau... :D

Atsakyti

Jau net nepamenu, kas klausė apie siurblius, nes diskusija iki vw išsirutuliojo, bet galiu rekomenduoti dreame siurblį iš ali 🙃 Pirkau tėvams, jie lb patenkinti, jis yra dysono analogas, kai kuriais kriterijais net lenkia jį. Kai kinai taip vejasi (ir lenkia) žinomus prekės ženklus (net ir neteisėtais būdais), tai klausimas yra tame, ar esi pasiruošęs mokėti už brendą, o ne už techninę charakteristiką - nu tipo turiu dyson 😬 ir siurbia jis man kraiką 😀 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 09 28, 22:00)
<p>Jau net nepamenu, kas klausė apie siurblius, nes diskusija iki vw išsirutuliojo, bet galiu rekomenduoti dreame siurblį iš ali 🙃 Pirkau tėvams, jie lb patenkinti, jis yra dysono analogas, kai kuriais kriterijais net lenkia jį. Kai kinai taip vejasi (ir lenkia) žinomus prekės ženklus (net ir neteisėtais būdais), tai klausimas yra tame, ar esi pasiruošęs mokėti už brendą, o ne už techninę charakteristiką - nu tipo turiu dyson 😬 ir siurbia jis man kraiką 😀 </p>

O kokį būtent modelį pirkote ir kuom jis lenkia Dyson ? biggrin.gif blink.gif
Atsakyti

Jau net nepamenu, kas klausė apie siurblius, nes diskusija iki vw išsirutuliojo, bet galiu rekomenduoti dreame siurblį iš ali 🙃 Pirkau tėvams, jie lb patenkinti, jis yra dysono analogas, kai kuriais kriterijais net lenkia jį. Kai kinai taip vejasi (ir lenkia) žinomus prekės ženklus (net ir neteisėtais būdais), tai klausimas yra tame, ar esi pasiruošęs mokėti už brendą, o ne už techninę charakteristiką - nu tipo turiu dyson 😬 ir siurbia jis man kraiką 😀 

Nu kaip idomu, o kuri? Nes randu ju labai skirtingom kainom? Skirtingu modeliu yra irgi

Atsakyti

Tėvams pirkau dreame v11, apie jo charakteristikas galima pasiskaityt internete/jutubėj belekiek video, kur jis būtent ir lyginamas su dyson. Pirkčiau sau tokį, bet mano senas dar veikia, ne mano būdui mest veikiantį daiktą. Aš dbr nuolat juo siurbiu, kai atvarau pas tėvus, vežuosi pas babą, viską prasiurbiu 😁 nu žodžiu patiko man tas įrenginys.

Pirkau iš ali, bet juo prekiauna ir vietoj, kai kada brangiau, kai kada pigiau, jei kokia akcija, bet dažnai neturi jie jų sandėly. 

Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.dillards.com
www.sierra.com
www.levis.com - 30%
www.finishline.com - 50%
www.swarovski.com
www.jimmyjazz.com
www.victoriassecret.com
www.samsonite.com - $50 nuo $250
www.ralphlauren.com
www.overstock.com - $30 nuo $150
www.ninewest.com - 40%
www.jcrewfactory.com - 50%/20%
www.32degrees.com
www.hm.com-40%
www.gap.com
www.gapfactory.com
www.trollbeads.com
www.us.pandora.net
www.costco.com
www.kohls.com
www.yoox.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com
www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.maxaroma.com - 15%
www.fragrancenet.com - 35%
www.franceluxe.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - $8 nuo $65
www.peterthomasroth.com
www.misshause.com
www.skinstore.com
www.yesstyle.com
www.clinique.com
www.puritan.com - 17%
www.iherb.com-25%

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 09 28, 22:00)
<p>Jau net nepamenu, kas klausė apie siurblius, nes diskusija iki vw išsirutuliojo, bet galiu rekomenduoti dreame siurblį iš ali 🙃 Pirkau tėvams, jie lb patenkinti, jis yra dysono analogas, kai kuriais kriterijais net lenkia jį. Kai kinai taip vejasi (ir lenkia) žinomus prekės ženklus (net ir neteisėtais būdais), tai klausimas yra tame, ar esi pasiruošęs mokėti už brendą, o ne už techninę charakteristiką - nu tipo turiu dyson 😬 ir siurbia jis man kraiką 😀 </p>

Garantija duoda kinietis?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 09 29, 05:23)

Aha, turbut, su pristatymu i Kinija savo saskaita biggrin.gif

Apie Dysonus bus amzina diskusija, tiesiog reikia suprasti kad yra uzpatentuotos technologijos, kurias niekas joks analogas neatkartos. Uz jas kaip beje ir uz varda reikia moketi.
Cia kaip su Canada Goose ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 09 29, 06:23)

Teko susidurti su sugedusiu robotu siurbliu iš Kinijos, tai 100proc. lengviau susikalbėti su kiniečiu, nei su garantiniais Lt ax.gif (bent jau mano tokia patirtis).
Atsakyti
Gal kurios 11-12m mergaitei mom jeans pilkų? parduodu, mano merginai dideli, nuo 146cm ir daugiau tinkami.
https://www.next.co....st755094/988990
Sorry 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti