Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.guess.com
www.dillards.com
www.sierra.com
www.levis.com - 30%
www.finishline.com - 50%
www.swarovski.com
www.jimmyjazz.com
www.victoriassecret.com
www.samsonite.com - $50 nuo $250
www.loft.com-50%.com
www.overstock.com - $30 nuo $150
www.ninewest.com - 40%
www.dr.martenscom
www.32degrees.com
www.hm.com-40%
www.gap.com
www.gapfactory.com
www.trollbeads.com
www.us.pandora.net
www.costco.com
www.kohls.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com
www.childrensplace.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.maxaroma.com - 15%
www.fragrancenet.com - 35%
www.franceluxe.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - $8 nuo $65
www.peterthomasroth.com
www.misshause.com
www.skinstore.com
www.yesstyle.com
www.clinique.com
www.puritan.com - 17%
www.iherb.com-25%

Atsakyti

Turime kelis laisvus rinkinius po 19.15$

Turime laisvus moteriskus Bearpaw Rosie, juoda spalva, 6US dydis - $23.97

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 29, 15:09)
Tai taip, žinau, kad tas negalioja, o gaila biggrin.gif Per 1808 darom nemokamai. Tiknefainai, kad ir mokykloj, ir dar tą pačią dieną vėl važiuoti. Ir dėl vienos dienos kelionės.
Kiek streso buvo prieš atostogas dėl tų klasiojų izoliacijų, gerai, kad jau nebus dabar griežtai, nes teko skaityti, kaip kitiems buvo pas klasiokus teigiamas, tik neparašė, kaip baigėsi, ar vyko, ar ne.

Galiu pasidalinti savo sūnaus klasės patirtimi. Pirmadienį sūnaus suolo draugui buvo nustatytas covidas. Auklėtoja parašė, kad visai klasei nebetaikoma saviizoliacija, kas nori gali izoliuotis ir bus taikomas hibridinis ugdymas. Ir kas antrą dieną bus daromi testai. Kadangi tai sūnaus suolo draugas, tai antradienį į mokyklą nebeleidom, nors kontaktas pirmadienį ir trumpas buvo, bet maža ką. Leidžia ateiti į mokyklą testuotis, šiandien buvo ir penktadienį eis, ir kitą savaitę eis. Be to, šiandien gavau iš NVSC sms'ą, kad vaikas turi izoliuotis 10 dienų, bet spėju čia dėl to, kad suolo draugas, nes daugiau klasėje niekas negavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2021 09 29, 17:08)
Galiu pasidalinti savo sūnaus klasės patirtimi. Pirmadienį sūnaus suolo draugui buvo nustatytas covidas. Auklėtoja parašė, kad visai klasei nebetaikoma saviizoliacija, kas nori gali izoliuotis ir bus taikomas hibridinis ugdymas. Ir kas antrą dieną bus daromi testai. Kadangi tai sūnaus suolo draugas, tai antradienį į mokyklą nebeleidom, nors kontaktas pirmadienį ir trumpas buvo, bet maža ką. Leidžia ateiti į mokyklą testuotis, šiandien buvo ir penktadienį eis, ir kitą savaitę eis. Be to, šiandien gavau iš NVSC sms'ą, kad vaikas turi izoliuotis 10 dienų, bet spėju čia dėl to, kad suolo draugas, nes daugiau klasėje niekas negavo  rolleyes.gif

Labai tikiuosi, kad ši sistema pasiteisins
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 29, 19:14)
Labai tikiuosi, kad ši sistema pasiteisins

O man išvis keista, kodėl šeimos daktarė ima 10 d. Ne nuo simptomų pradžios o nuo pgr. Mūsų šeimoje vyresnysis parsinešė šį siurprizą, tai ir sesė iš paskos ir aš, tėtis dar laikosi nejaučia jokių simptomų, bet pgr pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 09 29, 18:52)
O man išvis keista, kodėl šeimos daktarė ima 10 d. Ne nuo simptomų pradžios  o nuo pgr. Mūsų šeimoje vyresnysis parsinešė šį siurprizą, tai ir sesė iš paskos ir aš, tėtis dar laikosi nejaučia jokių simptomų, bet pgr pasidarė.

Izoliacijos laikotarpis sergantiems su simptomais skaičiuojamas nuo simptomų pradžios, o besimptomiams - nuo PGR testo atlikimo dienos. 4u.gif
Atsakyti
Vyrui mažos ,sūnui didelės ax.gif
Gal kam reikia ?

Naujos ,su etiketėmis ,vyriškos ,,Champion'' kelnės. Dydis M ,atitinka.
Ilgis 108 cm.
25 eurai, rašykite a.ž. jei domina
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fule: 29 rugsėjo 2021 - 18:23
QUOTE(Ordinary @ 2021 09 29, 10:08)
<p>O kur perkate Martens batraiščius?  unsure.gif  LT atrodo visur ieškojau ir nieko. Pirkau paprastus, bet visiška nesąmonė, reikia originalių. Jei kam dar reikia junkitės, gal surinksim iki nemokamo  4u.gif  <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.drmartens.com/us/en/accessories/c/07000000%C2%A0'>https://www.drmartens.com/us/en/accessories/c/07000000 </a></p>

Na man tai kaip tik originalai atsirišinėja pastoviai, nežinau kuo pakeist unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 09 29, 19:44)
Na man tai kaip tik originalai atsirišinėja pastoviai, nežinau kuo pakeist  unsure.gif

Kai surišat raištukus bantuku, paimat kilpeles ir surišat tik jas dar kartą- tada laikosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2021 09 29, 20:04)
Izoliacijos laikotarpis sergantiems su simptomais skaičiuojamas nuo simptomų pradžios, o besimptomiams - nuo PGR testo atlikimo dienos. 4u.gif

Taip,aš gydytojai sakau, o ji kaip negirdi verysad.gif sakau nvsc taip parašyta
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 09 29, 19:57)
Kai surišat raištukus bantuku, paimat kilpeles ir surišat tik jas dar kartą- tada laikosi  4u.gif

Reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
BROOKS BROTHERS turime 20% koda raudonoms kainoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 rugsėjo 2021 - 20:17