Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(NORIKA @ 2021 09 30, 10:14)
Man visos tapkutes po 59.99,ar kažkoks papildomas kodas, ar kainos per naktį pasiekeite  unsure.gif
Seniai jau, labai seniai tu sliopkiu noriu, vis gaudau geras kainas  biggrin.gif

Buvo kodas butent tam modeliui, kuri idejau, bet ka tik pasibaige kodo galiojimas
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 rugsėjo 2021 - 10:14
Džinsai, kam patinka tokie https://www.jcrew.co...oductCode=BA640
Atsakyti
Šitos fainos, viršus odinis (bet ne vilna) https://www.jcrew.co...e=toasted-wheat
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 09 30, 10:47)
Buvo kodas butent tam modeliui, kuri idejau, bet ka tik pasibaige kodo galiojimas
4u.gif

Nu kaip tyčia, jetus.... unsure.gif Tiek laukiamos ir norimos tos tapkeeeeesssss..... Susinervinau net rolleyes.gif
Atsakyti
DILLARDS truksta 10$ iki free ship
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 09 30, 10:47)
4u.gif

yra yra kodas smile.gif gaunasi tos trys spalvos po $35.97
Atsakyti

Nu kaip tyčia, jetus.... unsure.gifTiek laukiamos ir norimos tos tapkeeeeesssss..... Susinervinau net rolleyes.gif

O jos namams ar kai? Nesuprantu visai...

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 09 30, 11:15)
Nu kaip tyčia, jetus....  unsure.gif Tiek laukiamos ir norimos tos tapkeeeeesssss..... Susinervinau net  rolleyes.gif

Nepatikesit, atsigavo kodas, jei dar yra norinciu, junkites
Atsakyti

Nepatikesit, atsigavo kodas, jei dar yra norinciu, junkites

Kokios spalvos, man is viso raso, kad ju nebera

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 09 30, 12:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72876810" data-time="1632994720"><div><p>Nepatikesit, atsigavo kodas, jei dar yra norinciu, junkites</p></div></blockquote><p>Kokios spalvos, man is viso raso, kad ju nebera</p>

Dar ka tik buvo...
Atsakyti
Mergaitės, o GAP niekas taip ir nesijungia trečia diena nenupirkta:(((
Atsakyti

Sveiki, Atopalm turite nuolaidą? 

Atsakyti