Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 13, 10:34)
O ką paaugliams? Vienintelė norima - naujesnis PC, aha, tuoj... Kaip gerai su mergaitėmis, bet jau tie jaunuoliai....  unsure.gif

O ką mergaitės? biggrin.gif galvojat ten kitaip? Mano vienuolikmetės norai - iPhone 13, Airpods pro ir pan biggrin.gif bet jai tinka ir cash, kurį ji taupo ir sutaupius paskui perka tuos savo išsvajotus gadget’us:D bet ir gerai. Mažiau šūdų, geriau vienas normalus daiktas.
Net pernai kalėdų senelis eurus McBook’ui nešė biggrin.gif nu nes šiaip tokių dovanų nenešioja, tai pasitaupė ir nusipirko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 13 spalio 2021 - 10:28
QUOTE(Alexia @ 2021 10 13, 09:13)
ką dovanot jaunimui ? 28 m. "jaunolis" ? Nebesugalvoju ...

kadangi savo aplinkoj turiu tokius 3 jaunuolius, tai galiu pasakyt, kad labai skirtingai dovanojam, vienam eina plokstelės, bilietai į spektaklius, kitam- knygos, albumai tam tikri, trečiam - megstukai tinka smile.gif
Šiaip pirštinės, šalikai, marškiniai, bet pagal jų stilių reikia žiūrėti. Kvepalų nei vienam nerizikuočiau pirkti, nebent tiksliai žinočiau, ką mėgsta. Skutimuisi ar po skutimosi dar galimas variantas.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 10 13, 09:26)
Kuprine, kvepalai, ausines, gal skaityt megsta - kuponas knygyno, raktų pakabukas, piniginė, kojines lb einama vaikinams dovana smile.gif

kojinės? blink.gif mano vaikinai nesuprastų, nebent kokios su cinkeliu ant juoko smile.gif
Atsakyti
yra Caramel XS,XL po-$29.92
https://www.jcrew.co...me=hthr-caramel
https://www.jcrew.co...oductCode=AY885

laisvas M dydzio-$33.99
https://www.jcrew.co...c...&Ntrm=K1313
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 13 spalio 2021 - 10:53
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 13, 09:34)
O ką paaugliams? Vienintelė norima - naujesnis PC, aha, tuoj... Kaip gerai su mergaitėmis, bet jau tie jaunuoliai....  unsure.gif

čia savo vaikui, klausimas ką dovanoti?
Jei taip, tai kažkokią sumą pinigais dovanoti, o likusią dalį turėtų susitaupyti
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 13, 11:16)
Jei vaikui tiek tereikia, reiskia, nieko nereikia, viskuo aptekes laimingas zmogus  biggrin.gif

Ne, čia gal daugiau bėda, kad mažai kas domina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2021 10 13, 11:36)
čia savo vaikui, klausimas ką dovanoti?
Jei taip, tai kažkokią sumą pinigais dovanoti, o likusią dalį turėtų susitaupyti

Aš iš tų bjaurių, kuri vis tiek neleis pirkti, kad ir iš tų savų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 13, 11:43)

Aš iš tų bjaurių, kuri vis tiek neleis pirkti, kad ir iš tų savų biggrin.gif

Mes irgi iš tos pačios kompanijos biggrin.gif Bet galiu pasakyti išaugo tuos visus norus nereikalingų daiktų. Tai mažasis kuriam 16 motociklui taupo ax.gif O vyresnysis 18 m. mašinai. Šituos jau leisim pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Pagyrimas toms, kurios susikooperuoja, prašom ir kitos ieškoti kompanijų savo rajonuose biggrin.gif Greita, pigu ir paprasta biggrin.gif
Atsakyti

Pagyrimas toms, kurios susikooperuoja, prašom ir kitos ieškoti kompanijų savo rajonuose biggrin.gifGreita, pigu ir paprasta biggrin.gif

aciu uz patogu dalinima  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 10 13, 10:34)

Mano atšaukė parduotuvė, jei bus prigriebkit S dydį, nes man iš viso caramel spalvos nerodo unsure.gif
Atsakyti
Gal kas važiuosite iš Pilaitės, Viršuliškių Karoliniškų ? Negaliu susisiekt su vyru užsikasęs darbais nežinau ar spės šiandien paimti ?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 10 13, 12:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72880970" data-time="1634116078"><div><p>Pagyrimas toms, kurios susikooperuoja, prašom ir kitos ieškoti kompanijų savo rajonuose vartotojo įkelta nuotraukaGreita, pigu ir paprasta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>aciu uz patogu dalinima  4u.gif​ </p>

wub.gif
Atsakyti

Ir aciu visom uz rekomendacijas! Tikrai patogus kostiumelis is 32degrees ir po namus ir suni isvesti i lauka siltesni vakara  :) 

Dydis mano XS tai zemam zmogui pats tas  :D turiu suni, plaukus traukia bet ne tragedija. 

https://part.lt/img/...22517ed0d68.jpg

Atsakyti