Nu vat tau reikia. Man tų pardų gali nebūt. Nejaučiu malonumo smaukytis po tokias nesąmones.
Nu vat tau reikia. Man tų pardų gali nebūt. Nejaučiu malonumo smaukytis po tokias nesąmones.
Nu bet perkant online visada loterija tiks/netiks. Pamenu reikejo baltu dzinsu pavasari i kelione, PC nedirbo, uzsisakiau savo dydi, dideli, tai nesiau grazint ir uzsisakinejau naujus 😕 o cia nuejau pasimatavau, tinka nusipirkau, netinka neperku. Megstu pirkti online bet ziauriai nemegstu terliotis su grazinimais.
Tai kad tokių pardų, iš kurių aš perku čia nėra. O tokia tarkim TH yra tik iki M dydžio. Nematau prasmės gaišti laiko.
Ne man reikia, čia tas reikia tiems, dėl ko dar vienas gargaras atsirado. Nes nereikėtų, nestatytų.
Bet... mano atradimas, kad vyrui odinkę radau fizinėj MassimoDutti, nes online nebebuvo. Bet važiavau tik pasiskambinus, ar turi
Bet... mano atradimas, kad vyrui odinkę radau fizinėj MassimoDutti, nes online nebebuvo. Bet važiavau tik pasiskambinus, ar turi
Na bet rašei, jog tau bele pasibadziot, po koridorius pablūdyt. Aš max užeinu kvepalų pauostyt nes kitaip jų pirkt negaliu. Ir visiškai nemoku pirkt gyvai. Aš užeinu pardėn ir nieko nematau 🙈
Jo, pirmą kartą smalsu pamatyti, bet čia tuo ir baigiasi
Pirma reik RAST
Aš jau bišk pramokau, o anksčiau iš tarpdurio pažiūriu- oj oj, visai nėra kelnių
Aš jau bišk pramokau, o anksčiau iš tarpdurio pažiūriu- oj oj, visai nėra kelnių
Man viskas baisu
Pirma reik RAST
internetu lengviau
Aš jau bišk pramokau, o anksčiau iš tarpdurio pažiūriu- oj oj, visai nėra kelniųir varau lauk
Ir didesnis pasirinkimas
buna akys raibsta nuo visko internete o gyvai nueinu ir atrodo nieko nera arba skurliai, tada dziaugiuosi kad nepirkau internete 😀bet su dydziais man ziauri loterija, tas pats ir us. Mazdaug 50/50 tiks ar ne. Kelnem isvis sansu ner.
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.shoes.com-40%
www.ninewest.com
www.marshalls.com
www.dillards.com
www.finishline.com
www.overstock.com
www.victoriassecret.com
www.adidas.com - $30 nuo $100
www.shop.samsonite.com -30%
www.anntaylor.com - 60%