Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2021 10 24, 11:00)
O kazin  ar bus per BF kokiu dealu geru. Ir ar spes paskui iki kaledu ateit?
Ir kiek sephoroje buna nuolaida per BF?

Metu praktika rodo, kad geriau nelaukt BF dealu Kaledinems dovanoms. Šiemet ir BF labai velai, taip kad manau neverta rizikuot 😬
O ar tu dealu bus klausimas toks neatsakomas. Is kur galima zinot!?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 24 spalio 2021 - 10:13

Jau visas kalėdines užsakiau.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 10 24, 10:10)
Metu praktika rodo, kad geriau nelaukt BF dealu Kaledinems dovanoms. Šiemet ir BF labai velai, taip kad manau neverta rizikuot 😬
O ar tu dealu bus klausimas toks neatsakomas. Is kur galima zinot!?

Kad tų dealų jau dabar per akis man atrodo bigsmile.gif Iki BF bus nelikę dydžių ar spalvų
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 10 24, 10:00)

Labai jau rizikinga. Įprastai ankstesniais metais jau būdavo ant ribos, o šiais metais, kai rašo, kad stringa siuntimas, tai dar labiau rizikinga būtų. O ir nuolaidos būna panašios, ką ir kitu metu galima pagauti.
Atsakyti

Neprognozuojamas dalykas. Kaledoms pirkciau jau dabar, nes turint omeny Covid situacija, priessventini laikotarpi ir pasikeitusia muitu tvarka, i BF atejima iki Kaledu vilciu nedeciau.
Del Sephora - kiek pamenu, nebudavo nieko labai ypatingo.
Atsakyti
Man reikia tokios rankinės pigiau khaki spalvos arba panašios į tokią. Mažu matėt?

https://www.kurtgeig...t-geiger-london

Atsakyti

Aš laukiu Macys, nes lyg pas juos būna geriausios metuose kainos. Gal ne visko, bet dalis prekių.
Ir šiaip esu jau sąrašiuką pasidarius ir kašikus sudėjus, bet ne Kalėdoms, nes be šansų.
O tada jau po naujako geros kainos, tik komanda tokiu metu atostogauja dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 10 24, 09:37)
Dukra mano labai nori kosmetikos , douglase skurdus pasirinkimas, pirktumėt iš čia?
https://florencebymills.com/

Mano dukros jau seniai uzsikabliavo su sita kosmetika doh.gif baigia visas smegenis man islest rolleyes.gif
Jau ne viena karta per Rudaplauke uzsakinejau, ir dabar vel nori Kaledoms blink.gif
Bet ilgai trunka kol atkeliauja, o pas mus pasirinkimas isties skurdus.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 10 24, 11:01)
Mano dukros jau seniai uzsikabliavo su sita kosmetika doh.gif baigia visas smegenis man islest rolleyes.gif
Jau ne viena karta per Rudaplauke uzsakinejau, ir dabar vel nori Kaledoms blink.gif
Bet ilgai trunka kol atkeliauja, o pas mus pasirinkimas isties skurdus.

Pirkau dukrai, ji labai prastos kokybės
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 10 24, 10:29)
Man reikia tokios rankinės pigiau khaki spalvos arba panašios į tokią. Mažu matėt?

https://www.kurtgeig...t-geiger-london

panašių minkšų, "paduškinių" turi ir Pinko. Pati noriu KG arba Pinko, bet rudos ryžos odos, tai niekaip nepagaunu, kaip tik akcija, taip kitokios spalvos unsure.gif
Atsakyti
Odine rankine 37.40$

Turime laisvus 2vnt Kaledu egles zaislus su chirurgo simbolika, 1vnt kaina $9.37, jau Lietuvoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 spalio 2021 - 11:39
QUOTE(Lux @ 2021 10 24, 12:06)
Pirkau dukrai, ji labai prastos kokybės

Ir mano dukra turi. Kaip tik geros kokybės visai. Tikrai neblogas pasirinkimas paaugliams
Spygliz nesinervuok, toks labiau retorinis mano klausimas de dealsu buvo biggrin.gif
Atsakyti