Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 10 24, 14:32)
Patikek, per visa darbo laika esu macius VIENA chirurga, kuris nesiodavosi stetoskopa ir ji naudojo  biggrin.gif

Db bandau atgamint tetis nesiojo ar ne 😊 reiks senas nuotraukas perziuret, nes mano vaikyste ligoninej chirurginiam skyriuj prabego 😁
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 10 24, 12:01)
Mano dukros jau seniai uzsikabliavo su sita kosmetika doh.gif baigia visas smegenis man islest rolleyes.gif
Jau ne viena karta per Rudaplauke uzsakinejau, ir dabar vel nori Kaledoms blink.gif
Bet ilgai trunka kol atkeliauja, o pas mus pasirinkimas isties skurdus.

Sakot jau gali nespėt šventėms ateit? unsure.gif
Atsakyti
Columbia striuke 76$

Vyriskas Columbia fliso dzemperis 24$

Mergaitiska Columbia pukine 44$

Juodas merino megztinis 16.49$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 spalio 2021 - 14:28
QUOTE(spygliz @ 2021 10 24, 14:48)
Db bandau atgamint tetis nesiojo ar ne 😊 reiks senas nuotraukas perziuret, nes mano vaikyste ligoninej chirurginiam skyriuj prabego 😁

Seniau visi nešiojos smile.gif
Iki šiols pas tėvus likę tokių.
Mano mokykla buvo šalia ligoninės, tai visada tipu tapu į operacinę po mokyklos.
Atsakyti
Turime laisva merino vilnos Banana Republic golfa
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 10 24, 14:00)
Sakot jau gali nespėt šventėms ateit?  unsure.gif

Oi, dabar užsakius tai tikrai ateis, jei jau lapkričio pabaigoj užsakinėt, tada rizika.

Merginos, reikia sviesios striukes, pusilges, baltos ar pieno spavos, na kur ieskot nelabai brangiai kad gautus? GAP nespejau paciupt, nes visas isslave su nuolaida. unsure.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguost 😭. Parsiunčiau sūnui striukę is asos, nieko mandro graži, dydį atitinka, bet anot jaunuolio "mažai išsipūtusi" doh.gif . Kur dabar ant greičio rast tą pūstą , juodą striukę už nelb brangiai, nes faktas bus vienam sezonui, kitais metais norės jau kitos. Važiuot trintis i Akropilį taip nesinori. About, zelando išžiūrėta...
Atsakyti

Atsakyti

5-6 amziuj imti S ar M?

bei 8 metu reiktu L?

Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2021 10 24, 15:41)
<p>5-6 amziuj imti S ar M?</p><p>bei 8 metu reiktu L?</p>

Pagal dydziu lentele, jei mergaitems, tai XS 6/7 metams, o S 8 metams
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 10 24, 14:36)
Oi, dabar užsakius tai tikrai ateis, jei jau lapkričio pabaigoj užsakinėt, tada rizika.
Merginos, reikia sviesios striukes, pusilges, baltos ar pieno spavos, na kur ieskot nelabai brangiai kad gautus? GAP nespejau paciupt, nes visas isslave su nuolaida. unsure.gif

Dukra šią nusipirko, labai patenkinta. tokiems orams pats tas https://www.zara.com...ml?v1=108933779
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 10 24, 15:37)
Ateinu pasiguost 😭. Parsiunčiau sūnui striukę is asos, nieko mandro graži, dydį atitinka, bet anot jaunuolio "mažai išsipūtusi"  doh.gif . Kur dabar ant greičio rast tą pūstą , juodą striukę už nelb brangiai, nes faktas bus vienam sezonui, kitais metais norės jau kitos. Važiuot trintis i Akropilį taip nesinori. About, zelando išžiūrėta...

Kiek metu ir už kiek ieškot?
Atsakyti