Rausva merino suknele $35.70
OLD NAVY dar turime Super Cash, galioja viskam nuo raudonu kainu, nuolaida apie 39-40%
Dedu JCREW su dviem nuolaidom
Vilnos kelnes navy spalva $27.20
Vilnos kelnes $33.15
O kaip su kelnių dydžiais, atitinka? gal kas patartų su 99 klubais kokį dydį imti?
QUOTE(Zimute @ 2021 10 28, 13:05)
O kaip su kelnių dydžiais, atitinka? gal kas patartų su 99 klubais kokį dydį imti?
6 imciau
URBANOUTFITTERS turime vienkartini 50$ nuo 150$ koda
QUOTE(juratela @ 2021 10 28, 12:48)
Ačiū už siuntą
Jcrew parka puikiai tiko
Tikiuosi ir puskei tiks.
Kašmyrų spalva labai graži
RL biseriu siuvinėti marškinėliai ir kt. irgi
Ačiū Spygliz už marškinėlių užrodymą, labai faini 
Jcrew parka puikiai tiko
Kašmyrų spalva labai graži
RL biseriu siuvinėti marškinėliai ir kt. irgi
o aš dar laukiu sąskaitos
Gal kas norėtų keistis parką- turiu juodą 6d., reiktų 8d.
QUOTE(triule @ 2021 10 28, 14:30)
Kažin jos atitinka dydį? Atsiliepimuose rašė, kad didintos.. mamai ėmiau 4 dydį, galvojau jei didinta bus gerai, o dabar bijau, kad netilps
QUOTE(rapoja @ 2021 10 28, 11:21)
Lyg ir dabar yra galiojantis - 20 proc su 5440.
Dar su tais užrašais boohoo pažiūrėkit.
Dar su tais užrašais boohoo pažiūrėkit.
Aciu
Vel renkasi COSTCO su DKNY dzinsais, junkites
Gal turit kas Victoria Secret dušo žėlę ar mist pasiūlyt?
Ir dar ką tokio nebrangaus galima 15 mečiui vyrukui simboliškai padovanot? Na iki 20
Ir dar ką tokio nebrangaus galima 15 mečiui vyrukui simboliškai padovanot? Na iki 20
QUOTE(Evameda1 @ 2021 10 28, 13:36)
Kažin jos atitinka dydį? Atsiliepimuose rašė, kad didintos.. mamai ėmiau 4 dydį, galvojau jei didinta bus gerai, o dabar bijau, kad netilps 
Nežinau žinokit, 100metų nepirkau paltų, juo labiau Jcrew,tai neturiu su kuo palygint. Striukes M perku. Man per pečius siauroka, bet čia dažnai man taip būna
QUOTE(Evameda1 @ 2021 10 28, 14:36)
Aš 4 dydį šnd matavaus. Kažkaip per pečius laisvumo norisi. Rankovių ilgis geras. Ir toks platėjantis lyg man 🤔. Nešioju S dydį. Reiks dukrai turbūt atiduot 🙂
QUOTE(Evameda1 @ 2021 10 28, 13:36)
Tikrai nepasakyčiau, kad didintos. Kaip Gafsa rašė, kad pečiai siauresni, tai taip ir yra. Ji tokia šiek tiek platėjanti į apačią.
Aš 4 dydžio neišpakavau, tai nesimatavau, sau ėmiau 6 dydį, tai su 92biustu laisva, bet man patinka. Reikalui esant storą megztinį galima pasivilkti
Kokios fainos kailinės UGG tapkės iš sheos.com
Ačiū Linamog ar Čiurlioniui, kad užrodė už tokią gerą kainą