kam dar?
$17.99
https://factory.jcre...rose-acorn-navy
o kokios cia kelnes ?
aš tiesą sakant net tokios minties neturėjau, kol gydytoja nepasiūlė geležį išsitirt. Nes valgau normaliai, ir mėsą gerą, žvėrieną, jautieną, žuvį, nemaniau, kad tokie kritiniai rodikliai gali būti.
Ginekologė sakė, kad labai daug geležies netenkam per mėnesines, yppač jei jos gausios, tai dažna moterų bėda.
man problemos prasidejo kai pries daug metu buvau apsinuodijus vistiena bet iki laseliniu ir ligonines. Tada mesa eme smirdeti ir isvis nustojau ja valgyt. Bet taip nusilpau tik pati nesupratau, galvojau cia vasara, karstis, darbas gana varginantis ir todel prie zemes traukia. Kol gydytoja nepasiule issitirti gelezies ir isvis nustebo kaip dar vaikstau, grese net kraujo perpylimas.
Turiu itarima kad ji visada buvo ant ribos nes as visada buvau kazkokia paliegusi. Dabar stengiuosi karta per metus tikrintis, paprastai tenka sugerti ir visa kursa. Buvau praleidus per kovida tai pavasari Egipte nualpau, nurasem tada vel karsciui ir dregmei bet grizusi namo pirmu taikymu zygiavau pas gydytoja ir mano nenuostabai vel buvo labai zemi rodikliai
ypac jauciasi ant galvos svaigimo.
man irgi gelezi rekomedavo gerti ryte ant tuscio skrandzio bet mane tragiskai pykino, pute vidurius, taip raizydavo pilva kad sakes tai as ja visgi gerdavau valgio metu arba po valgio. Aisku ne su pieno produktais, kava ir pan.
Kada ima veikt, jauciu iskart nes atrodo akys prasiveria
Esu issityrusi visus galus, nesenai ir pas ginekologe buvau, esu visiskai sveika tai vienintele galima anemijos priezastis yra menesines. Ir tai kad as visgi nesu mesos megeja.
Kolege pasakojo kad labai gerai yra ta leidziama gelezis, jos draugei atsistate visam laikui. Kadangi jau buvau nusipirkus kursa, neapsiemiau, bet sekanti karta manau rinksiuos sita varianta. Aisku paskitarus su seimos gydytoja.
Taip, manau ir žarnyno bėdos prisideda, pas mane disbakteriozė
bet dabar po truputį gerėja situacija.
Na aš nualpusi esu kelis kartus, bet irgi nurašiau nuovargiui, o nevertėjo...
kai turejau labai labai zemus rodiklius, pamenu ejau ant begtakio, nulipau ir pajuodo akyse
bet jei ne normali seimos gydytoja kuri isgirdo tokius nedrasius nusiskundimus, neaisku kaip butu pasibaige.