Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2021 11 12, 09:08)
Ir mano sūnui iki 16 metų buvo dzin, ką nuperku tas gerai, dabar reikia nedaug, bet jau tik to ko nori. O dukrai jau nuo 10 metu beveik niekuo neįtinku. Atrodo pagauni gerą, kokybišką daiktą, o reikia to, kas ant bangos. Ir taip kartais pikta priaugus visus mano džinsus, taigi nei nutūsyti, nei ką , džiaugiausi, kad perleist galėsiu, o jai matai bambos jie nesiekia ir viskas, nebetinka  biggrin.gif

mano vienas sūnus jau nuo 12 metų pradėjo nebesirengti ką nuperku, tai ir nustojau jam pirkt, liepiu pačiam ieškotis, tai ir knisasi po visokiu reserved, house ir cropp, už tai dvynys brolis baisiai džiaugiasi mano šitais pirkimais, nes gauna kokybiškesnius rūbus
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 11 12, 10:08)
mano vienas sūnus jau nuo 12 metų pradėjo nebesirengti ką nuperku, tai ir nustojau jam pirkt, liepiu pačiam ieškotis, tai ir knisasi po visokiu reserved, house ir cropp, už tai dvynys brolis baisiai džiaugiasi mano šitais pirkimais, nes gauna kokybiškesnius rūbus

maniski irgi buvo laikas kai netiko mano siunciami ir pirkdavosi, zaroj, pull and bear, cropp town, bet dabar jau vel nori, kad is usa siusciau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri parduodat rudas M kelnes?
Atsakyti
O gal kuri parduodat xs rudas kelnes arba s?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lomute: 12 lapkričio 2021 - 09:52
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 12, 00:07)
NB 4 dydis - koks EU? DĖKUI

7,5 dažniausiai perku 38-am europiniui (24,5 cm pėdai), tai įsivaizdavimui biggrin.gif . Į vienus telpu ir 7
Čia jei suaugusių, ne Big Kids
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 lapkričio 2021 - 10:08
BELK
kosmetikai -20%

https://www.belk.com...le=Best-Sellers
Atsakyti
sveikos,
kur galėčiau movų pasižiūrėti ? vaikas pametė mano megiamą movą - svarbu, kad "negriaužtų" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
prie PUMOS reikia prisijungianciu
https://us.puma.com/...ly-access-event
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 11, 23:05)
Uz tokią kainą pagautus laikau apsikabinus. Labai noreciau, kad mamai tiktu, bet itariu jai reiktu 8 arba 10.tokiu jauciu niekas net negavo.

Jcrew pardavimo temoje pardavinėjo tą paltą 10 dydžio už 50 eur, pažiūrėkit gal dar nepardavė ax.gif

Aš savo bernams parodau, jei tinka ir perku, jie nemoka patys eiti į parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 11 12, 11:55)
Jcrew pardavimo temoje pardavinėjo tą paltą 10 dydžio už 50 eur, pažiūrėkit gal dar nepardavė ax.gif

Aš savo bernams parodau, jei tinka ir perku, jie nemoka patys eiti į parduotuves biggrin.gif

o dėkui, parasiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kur rasti 8 m vaikui patalynes 200x200 cm?
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2021 11 12, 12:04)
Kur rasti 8 m vaikui patalynes 200x200 cm?

prabangiai miega ponas biggrin.gif
Atsakyti