Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kaciora @ 2021 11 12, 19:50)
Beje, žiauriai faina šita suknelė, storis panašus kaip merino kelnių. Pirkau juodą už brangiai, dabar užsiprašiau mergaičių rožinės už pigiau  smile.gif
https://www.jcrew.co...me=frosty-berry

Kokio ilgio šita suknelė? Nėr labai trumpa? Įliemenavimas juosmens srity ar po pažastimis?
Dabar tik paskaiciau po ja, kad 35”, tai ne man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 12 lapkričio 2021 - 20:39
HARNEY nedaug truksta iki 30% nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 11 12, 21:27)
ką naudosi ,jei lb elektrinsis  smile.gif ?

Tas pats buvo su ozku suknele. Nenormaliai elektrinosi, prasukau dziovyklej su servetelem dziovykliu kur antistatiku kazkokiu buvo, bedu neliko 😊 skaiciau ta komentara. Kas nerizikuoja, tas negeria sampes 😂
Atsakyti
Gal kuri norėtumėte parduoti Gafsos užrodytus šviesius aulinukus 10 ar 11 dydžio? Neprisimenu gamintojo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 12 lapkričio 2021 - 21:07
Prisijunkit prie Anastasia, geru kainu rinkinukams yra ir dar -25% bigsmile.gif

https://www.anastasi.../kits-and-sets/
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 11 12, 22:41)
HARNEY nedaug truksta iki 30% nuolaidos

kuri ten skani spice cinamonine ? ax.gif
Atsakyti
Sweatshirt $25.50

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 12, 21:48)
Tas pats buvo su ozku suknele. Nenormaliai elektrinosi, prasukau dziovyklej su servetelem dziovykliu kur antistatiku kazkokiu buvo, bedu neliko 😊 skaiciau ta komentara. Kas nerizikuoja, tas negeria sampes 😂

Oi kam ačiū, reiks ir man prasukti džiovyklėje, nes gavau dvejus šilkinius marškinius, išlyginau tai prilipo prie kūno biggrin.gif Kaip tik turiu Dalli džiovyklės servetėlių. O kokioj programoj suki, kad nesusitrauktų šilkas, jautriems skalbiniams ale delicate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 11 12, 22:40)
Oi kam ačiū, reiks ir man prasukti džiovyklėje, nes gavau dvejus šilkinius marškinius, išlyginau tai prilipo prie kūno  biggrin.gif Kaip tik turiu Dalli džiovyklės servetėlių. O kokioj programoj suki, kad nesusitrauktų šilkas, jautriems skalbiniams ale delicate? g.gif

Pas mane yra delicate 😊
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 11 12, 17:59)
Gal matet gera kiana kokybiskus kasmyro golfus? smile.gif

Man pats pačiausias bloomingdales, toks net su pūkeliu. Pavasarį gerom kainom buvo, jei gerai pamenu. Pats mylimiausias iš visų.
Atsakyti
Panos, na pasidalinkite ka imate sephora, jau nuolaida i pabaiga.
Akiu piestuko noreciau idomesnio kokio, paakiu kremo…
Atsakyti