Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

HARNEY nedaug truksta iki 30%
Atsakyti
Vakare dar galios Sephora nuolaida ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip prisijungti prie Anntaylor ir Loft puslapių? smile.gif seniai buvau prisijungus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2021 11 15, 10:37)
Vakare dar galios Sephora nuolaida ? ax.gif  4u.gif

Taip, siandien paskutine diena

QUOTE(lankute @ 2021 11 15, 10:41)
Labas rytas, kaip prisijungti prie Anntaylor ir Loft puslapių? smile.gif seniai buvau prisijungus biggrin.gif

Sveiki, per anonimaizeri - TunnelBear arba AnonymoX
Atsakyti

pirkta per mergaites kuprinė, nupirkau dukrai netinka, mano mėlyna. 

https://www.nordstro...d=6161969

Atsakyti
smilie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida78: 15 lapkričio 2021 - 11:21
smilie/p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida78: 15 lapkričio 2021 - 11:22
smilie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida78: 15 lapkričio 2021 - 11:22
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 15, 09:28)
<p>O gal zinot kas siuo metu ant bangos pas 6mecius? huh.gif </p>

Pas maniski sarase lego, transformeriai, bakugan, krepsinio kamuolys. Sarasa uzbaigia iphone 12 max pro😳😂. Pernai pirkau racijas, tai manau ir siemet puikiai tiktu, nes patinka lakstyti kieme su vaikais.
Atsakyti
Kam įdomu, J.Crew merino suknelė, M dydis, ant 168 cm ūgio. Man rankogaliai truputį platūs, tai atsilenkus nešioju.
https://www.jcrew.co...ter-dress/BB377
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaciora: 15 lapkričio 2021 - 11:44

Pas maniski sarase lego, transformeriai, bakugan, krepsinio kamuolys. Sarasa uzbaigia iphone 12 max pro😳😂. Pernai pirkau racijas, tai manau ir siemet puikiai tiktu, nes patinka lakstyti kieme su vaikais.

Dar be jo yra 2 vaikai, mazesni tai noretusi atrasti kazkoki viduriuka kad neiseit i bankrota 😀

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 15, 12:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="agotas" data-cid="72895979" data-time="1636968840"><div><p>Pas maniski sarase lego, transformeriai, bakugan, krepsinio kamuolys. Sarasa uzbaigia iphone 12 max pro😳😂. Pernai pirkau racijas, tai manau ir siemet puikiai tiktu, nes patinka lakstyti kieme su vaikais.</p></div></blockquote><p>Dar be jo yra 2 vaikai, mazesni tai noretusi atrasti kazkoki viduriuka kad neiseit i bankrota 😀</p>

stalo zaidimas, kad visi zaistu. Labai paprastas, bet vaikams patinka Pilna Vistide, piesimo priemones ir spalvojimo knygeles
Atsakyti