Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

geros kokybes vau džinsų būna yoox
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 25, 10:06)
maikes dar butu kaip ir ant ribos su ugiu, megztuku jau rankoves panasu, kad trumpos bus unsure.gif modeliuka augini, ka?

Tai jau mes moteriškuose skyriuose abi prekinames biggrin.gif RL galvoju M gal net imti,nžn
Ner ka noret is vaiko,kai mama 182 ir tetis dar aukstesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 25 lapkričio 2021 - 09:58
https://www.ralphlau...l...New to Sale tobulas, bet kaina ..
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 25, 10:56)
geros kokybes vau džinsų būna yoox

Bet mano dydžio ten nebūna. RL džinsų naujų klynas po dviejų uždėjimu nusiburbuliavo kaip kokių papigūškinių treningų iš pepco. Likau nesupratus.
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2021 11 25, 10:58)

Ir trumpas labai
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 11 25, 10:57)
Tai jau mes moteriškuose skyriuose abi prekinames  biggrin.gif RL galvoju M gal net imti,nžn
Ner ka noret is vaiko,kai mama 182 ir tetis dar aukstesnis biggrin.gif

nu jau su 50 kg tikrai ne m biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 11 25, 09:40)
Labai paprasysime uzsakymus siusti atidziai, surasius savo nika, miesta, prekiu dydzius, spalvas, kainas, pasitikrinus, ar jusu prekei tikrai taiko nuolaida, su kuria norite, kad nupirktume. Spalvas prasytume rasyti tiksliai, kaip parduotuveje parasyta, nes kartais gauname uzsakyma su melyna, o tu melynu ten buna 50 atspalviu. Labai aciu uz supratinguma. 4u.gif

dar pridursiu.... i laiskus mes atsakinejame gana greitai,ir jei yra koks neaiskumas klausiame,tai bukit mielos, dazniau tikrinkite pasta!,nes atsako po paros laiko gauname gana daznai
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 11 25, 11:07)
dar pridursiu.... i laiskus mes atsakinejame gana greitai,ir jei yra koks neaiskumas klausiame,tai bukit mielos, dazniau tikrinkite pasta!,nes atsako po paros laiko  gauname gana daznai

biggrin.gif norėčiau aš tikrinti paštą kartą per parą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo, prisipažįstu, aš dažnai pamirštu ką nors ar spalvą, ar dydį. Atsiprašau. Bet tai per skubėjimą. O paštas paskutiniu metu iš gmail vėluodavo kelias valandas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 25, 08:21)
Is berniuku skyriaus sau  biggrin.gif

Jei RL moterišką dėviu M, koks būtų berniukiškas? L ar XL?
Atsakyti
I dzinsu tema on tikrai geri, bet va sie dudeli man.
regular12, 30 euru.
vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 11 25, 11:34)
Jei RL moterišką dėviu M, koks būtų berniukiškas? L ar XL?

aš imčiau XL 4u.gif

https://www.nordstro...n...s&color=700

https://www.nordstro...h...s&color=238
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 25 lapkričio 2021 - 10:53
QUOTE(Alexia @ 2021 11 25, 10:15)
Jo, prisipažįstu, aš dažnai pamirštu ką nors ar spalvą, ar dydį. Atsiprašau. Bet tai per skubėjimą. O paštas paskutiniu metu iš gmail vėluodavo kelias valandas  unsure.gif

Mes tikrai suprantame, buna visiems visokiu dienu. Tiesiog bendras prasymas, jei galima, siek tiek atidumo. O del pasto kliurku taip, irgi pastebejome ir buna nemazai nesusisnekejimo del nenueinanciu arba veluojanciu laisku. 4u.gif
Atsakyti