Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(doviliuke21 @ 2021 11 26, 23:09)
Per kokia šaLį TH pirkot?

LT
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 26, 23:05)
nekažką  unsure.gif uspakajoncų išgėrus, galima pamiršt trusikus apsimaut  unsure.gif

Prigėrus uspakajoncų, trūsikų nebereik.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 11 26, 07:33)
Bet kai gerumas Polene  wub.gif  Tik aš nerandu, kur jas pirkti? Originaliam tinklapyje? </p>

Taip. oficialiame psl. Viskas puikiai, greit atsiuncia, kokybe, stilius wub.gif

QUOTE(dauksyte77 @ 2021 11 26, 12:46)
Kaip dabar kaip Jūs sakote atmatyti:) Bet Zanellato ir Polene rankinės  wub.gif  wub.gif  wub.gif Visai nereikėjo rankinės, o dabar jau toks neramumams apėmęs:)) Gal sekate ir būna joms nuolaidos kada nors?

Per kokius trejeta metu nesu maciusi nuolaidu, nebent nemokamas siuntimas smile.gif
Atsakyti

Vilnietės kviečiu rytoj atsiimti prekes!!! Taip pat labai ilgas skolininkių sąrašas. !!!Sekančios siuntos tiesiog nebegalėsiu priimti dėl turimų dėžių kiekio!!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzek: 26 lapkričio 2021 - 22:45
QUOTE(madmuazele @ 2021 11 26, 23:14)
Man JCrew džinsų pritrūko.. ir batus paėmiau. bigsmile.gif Dar megztinį oversize, turbūt kokį 70-ą, ir eterinio aliejaus smegenų ramybei   rolleyes.gif Gal padės..

Kokius batus, a 😁 man siuos Čiurlionis pačiupo vis žiurėjau žiūrėjau, juodraščiuose kokie 10 laiškų su suformuotu užsakymu guli, turbūt, bet va ir sulaukiau geros kainos 😊
https://www.jcrew.co...beechwood-multi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 26 lapkričio 2021 - 22:48
QUOTE(kristinkaa @ 2021 11 26, 22:34)
Taip!  bigsmile.gif senukai, bet dar koncertuoja  rolleyes.gif  vat ir reikia pamatyt, kol dar gyvi  biggrin.gif svajonė  AC/DC pamatyti gyvai, bet gali būti, kad ir liks tik svajonė, nebet į JAV skristi - ten dar pakoncertuoja.

nu kaip faina, norėčiau ir aš, ale mano aplinkoj nebėr fanų, o viena gi nevarysi, na nebent į LT atvažiuotų
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU

KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 60%
www.boscovs.com
www.guesfactory.com
www.eddiebauer.com
www.anntaylor.com - 50%
www.uspoloassn.com - 30%
www.lattelierstore.com - 32%
www.overstock.com
www.urbanoutfiters.com
www.palladiumboots.com - 30%
www.karllagerfeldparis.com - 40%
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.harney.com - 30%
www.kohls.com - 15%
www.monowear.com - 40%
www.jcrewfactory.com
www.uniformadvantage.com
www.shoes.com - 45%
www.dkny.com - 35%
www.walmart.com
www.jimmyjazz.com
www.dillards.com
www.loft.com - 50%+15%
www.us.pandora.net
www.jomashop.com
www.freshscent.com - 15%
www.belk.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.allheart.com
www.sierra.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.timelessha.com - 40%
www.franceluxe.com
www.skinstore.com
www.maxaroma.com - 25%
www.shuuemura.com
www.anastasiabeverlyhills.com -20%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com-35%
www.fragranceshop.com - 30%
www.leilamilanahair.com
www.bergdorfgoodman.com - $250 nuo $1000
www.bathandbodyworks.com
www.lookfantastic.com - 20%
www.lingskincare.com - 30/40%
www.hudabeauty.com
www.walgreens.com - 25%
www.lancome-usa.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 16%
www.allstarhealth.com
www.tanforless.com
www.iherb.com - 5%
www.thebalm.com
Atsakyti
Prisijunkite prie jcrewfactory. 60% + dar apie 20% 4u.gif
***$10 discount per $50 spent valid on purchases at jcrewfactory.com, before shipping, handling and taxes are added. Maximum discount of $100 on purchases of $500 or more.

Dar rytoj iki 10val. turėtų galioti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 26 lapkričio 2021 - 23:14
QUOTE(kristinkaa @ 2021 11 26, 22:34)
Taip!  bigsmile.gif senukai, bet dar koncertuoja  rolleyes.gif  vat ir reikia pamatyt, kol dar gyvi  biggrin.gif svajonė  AC/DC pamatyti gyvai, bet gali būti, kad ir liks tik svajonė, nebet į JAV skristi - ten dar pakoncertuoja.

Buvom prieš 3 metus Taline Guns N' Roses nerealus koncertas grojo 3 valandas be sustojimo wub.gif Sveikatėlės normaliai turi ax.gif
AC/DC Varšuvoje lyg 2015metais buvo, stadione vyko, tai gaila lietus prasidėjo ir stogą uždengė, tai labai garsas nuo to suprastėjo, O 2001 pirma kelionė į Prahą AC/DC, tai buvo kažkas nerealaus. Na greičiausiai jau Europoje jų nebesulauksim senukai jau unsure.gif

Dar Metallica Tartu buvo irgi vau koncertas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 26 lapkričio 2021 - 23:24
merginos, niekaip nebegaliu pažiūrėti TH, meška nebeleidžia, baigėsi limitas kažkoks rolleyes.gif
o taip laukiau, labai reikėjo striukės baltos, ilgesnės, ar buvo nuolaida gera? šiandien Oze matavausi vieną, bet kaina berods 369 EUR. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2021 11 26, 21:17)
Imagine dragons, Guns'n roses, Coldplay ir Gorillaz. Beja, į LP irgi einam su dukra - jai labai patinka ši atlikėja, o ir man gražu jos paklausyti  wub.gif
Papildyta:

Nėra to laiko  unsure.gif tik darbus turim galimybę susistumdyt, arba kolegei kavos reikia nepamiršti padaryt ir susikeist su ja, jei reikia  rolleyes.gif

Is pavydo numirsiu tikriausiai. As i Guns'n'roses laabai norejau,bet neredau bendraminciu ,kad varyt i Warsuva. O kur Coldplay bus? Irgi noriu wub.gif
O kas tie LP?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 11 27, 00:32)

O kas tie LP?

https://en.wikipedia...iki/LP_(singer)
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 26, 23:46)
Kokius batus, a 😁 man siuos Čiurlionis pačiupo vis žiurėjau žiūrėjau, juodraščiuose kokie 10 laiškų su suformuotu užsakymu guli, turbūt, bet va ir sulaukiau geros kainos 😊
https://www.jcrew.co...beechwood-multi

Aš tuos Nordic mėtinius laikau krepšyje..

Šiuos paėmiau:

https://www.jcrew.co...me=rich-caramel

Papildyta:
QUOTE(Egluzek @ 2021 11 26, 23:44)
<p>Vilnietės kviečiu rytoj atsiimti prekes!!! Taip pat labai ilgas skolininkių sąrašas. !!!Sekančios siuntos tiesiog nebegalėsiu priimti dėl turimų dėžių kiekio!!!!</p>

Aš bandysiu rytoj..
Atsakyti