Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kas liecia baseinui maudomus, tai ziureciau Landsend - ir atsparus chlorui, ir galima pasirinkt kauseliu dydi, su korseto efektu arba be jo.
Atsakyti
Kaunas gavo 678 siuntą, laiškai susimokėjusioms surašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 12 01, 12:37)
Geras, pirmakart girdžiu,kad Jcrew Tall yra  rolleyes.gif  O kur tai parašyta, ta prasme pasirinkimas, matau tik Fit Classic- daugiau kažkaip neįžiūriu  cool.gif

pvz.:
https://www.jcrew.co...oductCode=J1785
Papildyta:
QUOTE(kaciora @ 2021 12 01, 12:49)
Gal galit parodyti apie kurį Chanel tušą kalbat? Norisi išbandyti  wub.gif

https://www.kainos.l...g-noir-v1054981
Atsakyti
labai daug laisku gavau del uniqlo kelniu pasiltintu. pirmiausia jos devetos. nors nedaug, bet ne naujos ir be etiketes. vyriskas XS, ilgis visas 97.5 cm, plotis pacioj placiausioj vietoj ties "klynu" 48 cm. Juodos su rudu kailiuku viduj.
Atsakyti
Parduodu kvepalus - ant draugės taip gerai kvepėjo, nu ant savęs visai negaliu purkšti unsure.gif
Su dėžute, purkšta 3 kartus biggrin.gif
Kaunas, kaina 50 eurų 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
BERGDORF GOODMAN keliu $ betruksta iki 25%
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 01, 12:06)

o man kaip tik šis nieko ypatingo, antrą kartą nepirkčiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 01, 14:23)
o man kaip tik šis nieko ypatingo, antrą kartą nepirkčiau smile.gif  4u.gif

Nu bet kaip skirtingai! Man jis pats geriausias. Jau trecia is eiles naudoju. Pailgina, sutankina, nesulipina ir dar kazkaip stebuklingai tarpus uzpildo man tarp blakstienu. Turiu omeny, tuos tarpus prie blakstienu saknu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonono: 01 gruodžio 2021 - 14:31
QUOTE(linamog @ 2021 12 01, 15:23)
BERGDORF GOODMAN keliu $ betruksta iki 25%

O bergofe chanel tuso nebudavo? Nerandu:(
Atsakyti
ANN TAYLOR papildoma 60% nuolaida sale prekems

QUOTE(gėlužė @ 2021 12 01, 14:40)
O bergofe chanel tuso nebudavo? Nerandu:(

Dar pernai buvo, siemet kazkodel iseme is prekybos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 gruodžio 2021 - 14:48
QUOTE(Nonono @ 2021 12 01, 15:29)
Nu bet kaip skirtingai! Man jis pats geriausias. Jau trecia is eiles naudoju. Pailgina, sutankina, nesulipina ir dar kazkaip stebuklingai tarpus uzpildo man tarp blakstienu. Turiu omeny, tuos tarpus prie blakstienu saknu biggrin.gif

labai gerai apibūdinot smile.gif man jis ir už mylimą lancome geresnis
Atsakyti

Kas liecia baseinui maudomus, tai ziureciau Landsend - ir atsparus chlorui, ir galima pasirinkt kauseliu dydi, su korseto efektu arba be jo.

as baseinui turiu jcrew ir siaip ne viena is jcrew turiu, irgi nieko nesidaro nuo chloro, plius jis dvisluoksnis. Vienintelis minusas kad man labai sunku nutaikyt ju dydi. Net su visokiais review, pastoviai buna i didesne/mazesne puse.

Atsakyti