Kas liecia baseinui maudomus, tai ziureciau Landsend - ir atsparus chlorui, ir galima pasirinkt kauseliu dydi, su korseto efektu arba be jo.
Kaunas gavo 678 siuntą, laiškai susimokėjusioms surašyti

QUOTE(triule @ 2021 12 01, 12:37)
Geras, pirmakart girdžiu,kad Jcrew Tall yra
O kur tai parašyta, ta prasme pasirinkimas, matau tik Fit Classic- daugiau kažkaip neįžiūriu 

pvz.:
https://www.jcrew.co...oductCode=J1785
Papildyta:
QUOTE(kaciora @ 2021 12 01, 12:49)
https://www.kainos.l...g-noir-v1054981
labai daug laisku gavau del uniqlo kelniu pasiltintu. pirmiausia jos devetos. nors nedaug, bet ne naujos ir be etiketes. vyriskas XS, ilgis visas 97.5 cm, plotis pacioj placiausioj vietoj ties "klynu" 48 cm. Juodos su rudu kailiuku viduj.
BERGDORF GOODMAN keliu $ betruksta iki 25%
QUOTE(spygliz @ 2021 12 01, 12:06)
o man kaip tik šis nieko ypatingo, antrą kartą nepirkčiau

QUOTE(regal @ 2021 12 01, 14:23)
Nu bet kaip skirtingai! Man jis pats geriausias. Jau trecia is eiles naudoju. Pailgina, sutankina, nesulipina ir dar kazkaip stebuklingai tarpus uzpildo man tarp blakstienu. Turiu omeny, tuos tarpus prie blakstienu saknu

QUOTE(linamog @ 2021 12 01, 15:23)
O bergofe chanel tuso nebudavo? Nerandu:(
ANN TAYLOR papildoma 60% nuolaida sale prekems
Dar pernai buvo, siemet kazkodel iseme is prekybos...
QUOTE(gėlužė @ 2021 12 01, 14:40)
O bergofe chanel tuso nebudavo? Nerandu:(
Dar pernai buvo, siemet kazkodel iseme is prekybos...
QUOTE(Nonono @ 2021 12 01, 15:29)
Nu bet kaip skirtingai! Man jis pats geriausias. Jau trecia is eiles naudoju. Pailgina, sutankina, nesulipina ir dar kazkaip stebuklingai tarpus uzpildo man tarp blakstienu. Turiu omeny, tuos tarpus prie blakstienu saknu 

labai gerai apibūdinot

Kas liecia baseinui maudomus, tai ziureciau Landsend - ir atsparus chlorui, ir galima pasirinkt kauseliu dydi, su korseto efektu arba be jo.
as baseinui turiu jcrew ir siaip ne viena is jcrew turiu, irgi nieko nesidaro nuo chloro, plius jis dvisluoksnis. Vienintelis minusas kad man labai sunku nutaikyt ju dydi. Net su visokiais review, pastoviai buna i didesne/mazesne puse.