Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

[quote=Rita003,2021 12 02, 11:00]
Mano 12-metė šiuo metu net pirštinių nenori kitos spalvos, viskas vien juoda. Tikiuosi pareis biggrin.gif
Papildyta:
[quote=savita1,2021 12 02, 10:55]Sveikos, pasidalinkit prasau, kur perkat ziemai sunims paltus/stiukes? Kad butu tikrai kokybiska, patvari medziaga ir visai neperslaptu bet tikru aktyviam darbiniui suniui?
O ar reikia medžiokliniam šuniui aprangos unsure.gif ? Mane tikriausiai pačią vyras įspraustų į šunio striukytę, jei bandyčiau mūsų medžioklinį/lovos biggrin.gif šunį apvilkti ax.gif
[/quote]
Kai dirba tai tikrai nereikia, nebent apsaugines. Bet kai nedirba, ir tesiog kieme buna, o kieme jis buna visa diena beveik, ir bus minus 20, vistiek bus salta, kailis trumoas, povilnio beveik nera.
Vyras tai aisku sake jokios nesamones nepirkt, bet gi mes ne visada klausom vyru laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 02, 02:44)

Va, languota ir vienspalve, tik vakar sios lyg tris spalvas maciau, i karameline seile varvinau, negi taip prapirko? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2021 12 02, 10:05)
Kai dirba tai tikrai nereikia, nebent apsaugines. Bet kai nedirba, ir tesiog kieme buna, o kieme jis buna visa diena beveik, ir bus minus 20, vistiek bus salta, kailis trumoas, povilnio beveik nera.
Vyras tai aisku sake jokios nesamones nepirkt, bet gi mes ne visada klausom vyru laugh.gif

sieroj siulau paziuret
maniskis su jokiais paltai neina,stovi kaip medinis ziuri i akis ir loja ir tu daryk ka nori ... nei is vietos
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 12 02, 11:08)
Va, languota ir vienspalve, tik vakar sios lyg tris spalvas maciau, i karameline seile varvinau, negi taip prapirko? huh.gif

Ziauriai grazios
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 12 02, 11:11)
sieroj siulau paziuret
maniskis su jokiais paltai neina,stovi kaip medinis ziuri i akis ir loja ir tu daryk ka nori ... nei is vietos

Pas tavei rgi trumpo plauko? Nebuna salta ziema?
Atsakyti

Hurrta labai kokybiskos. Pirkau Petcity Mano medzioklinis sofinis net suesti bande bet nepavyko  :D 

Sveikos, pasidalinkit prasau, kur perkat ziemai sunims paltus/stiukes? Kad butu tikrai kokybiska, patvari medziaga ir visai neperslaptu bet tikru aktyviam darbiniui suniui? Turim nestandartiniu ismatavimu medziokles drauga, bet kailis trumpas, kai bus dideles salnos, manau bus salta kieme. Reikia siai sitam ponaiciui, tik jis ilgas i ilgi, o ne i auksti 😂 057f387ce81dedfad1dcd63d0ee87fbb369.jpeg

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2021 12 02, 10:20)
Pas tavei rgi trumpo plauko? Nebuna salta ziema?

pas mane taksas
kai issivedu pasivaikscioti jei jam salta toli neina,pats prasosi namo smile.gif
Atsakyti

Man tai aktualu ka darot su pedutem? Ar yra kazkoks stebuklingas tepalas nuo drusku? Mes vengiam tu nugremztu taku bet tenka.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 02, 11:22)
<p>Hurrta labai kokybiskos. Pirkau Petcity Mano medzioklinis sofinis net suesti bande bet nepavyko  biggrin.gif 

Aciu, paziuresiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 02, 11:41)
<p>Man tai aktualu ka darot su pedutem? Ar yra kazkoks stebuklingas tepalas nuo drusku? Mes vengiam tu nugremztu taku bet tenka.</p>

Kazkoks tepalas yra https://www.gyvunams...nis-kremas.html
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 02, 10:41)
<p>Man tai aktualu ka darot su pedutem? Ar yra kazkoks stebuklingas tepalas nuo drusku? Mes vengiam tu nugremztu taku bet tenka.</p>

https://letenos.lt/p...su-biciu-vasku/
savo suniui tepu sita tepala 4u.gif

o del striukes - Hurtta, nors maniski paralyzuoja su ja, bet dedu ne kiek nuo sniego, kiek nuo lietaus 4u.gif labai geros kokybes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2021 12 02, 09:55)
Sveikos, pasidalinkit prasau, kur perkat ziemai sunims paltus/stiukes? Kad butu tikrai kokybiska, patvari medziaga ir visai neperslaptu bet tikru aktyviam darbiniui suniui? Turim nestandartiniu ismatavimu medziokles drauga, bet kailis trumpas, kai bus dideles salnos, manau bus salta kieme. Reikia siai sitam ponaiciui, tik jis ilgas i ilgi, o ne i auksti 😂 vartotojo įkelta nuotrauka

Mes perkam Vyzla Tea žiemines striukes, kokybiškos
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2021 12 02, 11:05)
bet gi mes ne visada klausom vyru laugh.gif

leb.gif leb.gif leb.gif tikrai taip, kaip rašiau, mūsų medžioklinis lovoj miega, ko sakė vyras nebus gyvenime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti