Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2021 12 03, 23:59)
Gafsa , o valiklis jau kažkokiom dėmėm skirtas labiau ?

Nea, aš tiesiog šviesią odą juo pavalau, kad susilygintų spalva ir vienodai lygiai ''sentų''
Atsakyti
Tie odos losjonai/kondicionieriai tai tikrai puikūs produktai.Perbrauki su sudrėkinta šluostele ir batai ar kt odos gaminiai kai nauji wub.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 03, 23:01)
Nea, aš tiesiog šviesią odą juo pavalau, kad susilygintų spalva ir vienodai lygiai ''sentų''

O su losjonu taip nepasidaro?Nes jau ir tas atrodo lb viską padaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 12 04, 00:06)
Tie odos losjonai/kondicionieriai tai tikrai puikūs produktai.Perbrauki su sudrėkinta šluostele ir batai ar kt odos gaminiai kai nauji  wub.gif  smile.gif
Papildyta:

O su losjonu taip nepasidaro?Nes jau ir tas atrodo lb viską padaro  biggrin.gif

Valiklio konsistencija kita, jis labiau pienelis, ne toks klampus kaip kodicionierius, bet irgi pavalius atrodo oda lyg impregnuota. Pvz rankinės šviesios odos rankenas aš kondicionierium nesiryžtu tept- bijau sugadint ir nenoriu kad liktų lipnumas, tai tas valiklis pienelis man pats tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 03 gruodžio 2021 - 23:13
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 03, 23:11)
Valiklio konsistencija kita, jis labiau pienelis, ne toks klampus kaip kodicionierius, bet irgi pavalius atrodo oda lyg impregnuota. Pvz rankinės šviesios odos rankenas aš kondicionierium nesiryžtu tept- bijau sugadint ir nenoriu kad liktų lipnumas, tai tas valiklis pienelis man pats tas.

Aišku , ačiū už info wub.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU

KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 60%
www.watchstation.com
www.boscovs.com
www.tedbaker.com
www.saksoff5th.com
www.32degrees.com
www.eddiebauer.com
www.kohls.com - 25%
www.shoes.com - 45%
www.overstock.com - 17%
www.guessfactory.com - 10%
www.jcrewfactory.com - 20%
www.karllagerfeldparis.com - 40%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.lattelierstore.com - 32%
www.wilsonsleather.com-40%
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.anntaylor.com - 60%
www.gapfactory.com~40%
www.gap.com ~40%
www.walmart.com
www.boohoo.com
www.dillards.com
www.costco.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.franceluxe.com
www.leilamilanahair.com
www.laroche-posay.us-25%
www.skinstore.com - 25%
www.fragrancenet.com - 35%
www.lookfantastic.com - 20%
www.fragranceshop.com - 30%
www.anastasiabeverlyhills.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.bergdorfgoodman.com - $100 nuo $400
www.swansonvitamins.com - 20%
www.puritan.com-18%
www.vitacost.com
www.iherb.com - 5%

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 03, 22:55)
Visur medziaga taupo skrudziai...

Aš vaikui niekaip palto negaliu nupirkt. Jau 3 grąžinau. Nenormalūs dydžiai. Arba 17 išmierų per didelis, arba visų rankovės iki alkūnių unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 😊 matet, Kauno Kalėdų eglutę padegė 😡
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 04, 09:58)
Labas rytas 😊 matet, Kauno Kalėdų eglutę padegė 😡

mūsiškė turbūt net nedegtų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, seniai pirkusi ką iš J. Crew, jei paprastai perku 10 dyd, dzinsų reiktų 29 ar 30 dyd? Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti

man 40, oda anksčiau buvo mišri, dabar sausa. Man netinka jokie kremai, praktiškai po visų traukia, tempia odą. Tai šitas kremas man super gerai tinka. Labai gerai sudrėkina, pamaitina, net žiemą, kai paprastai oda pleiskanoja nuo sausumo, naudojant šį kremą yra sudrėkinta, pamaitinta. Ant jo gerai tepasi ir išsilaiko pudra. Kartu jis nėra riebus, nepalieka plėvelės ant odos. Bet kažkaip abejoju, kaip jis veiktų ant riebesnės odos, gal būtų per sunkus. Yra specifinis nemalonus kvapas, bet užtepus ant odos jis iškart dingsta.

O tikrai sausa? Gal dehidratuota? Kaukes drekinancias/maitinancias naudokit, paskui jau rasiau kad sitas labai geras tokiom odom kurios linkusios i sausuma, pleiskanojima, tempia:

https://www.mrwoo.lt...ssence-esencija

Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2021 12 04, 10:45)
Labas rytas,  seniai pirkusi ką iš J. Crew,  jei paprastai perku 10 dyd, dzinsų reiktų 29 ar 30 dyd? Ačiū atsakiusioms.

Jei reviu raso kad didinti, tada 29.
Atsakyti