Nea, aš tiesiog šviesią odą juo pavalau, kad susilygintų spalva ir vienodai lygiai ''sentų''
Nea, aš tiesiog šviesią odą juo pavalau, kad susilygintų spalva ir vienodai lygiai ''sentų''

Papildyta:
O su losjonu taip nepasidaro?Nes jau ir tas atrodo lb viską padaro

Papildyta:
O su losjonu taip nepasidaro?Nes jau ir tas atrodo lb viską padaro

Valiklio konsistencija kita, jis labiau pienelis, ne toks klampus kaip kodicionierius, bet irgi pavalius atrodo oda lyg impregnuota. Pvz rankinės šviesios odos rankenas aš kondicionierium nesiryžtu tept- bijau sugadint ir nenoriu kad liktų lipnumas, tai tas valiklis pienelis man pats tas.
Aišku , ačiū už info

KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.fossil.com - 60%
www.watchstation.com
www.boscovs.com
www.tedbaker.com
www.saksoff5th.com
www.32degrees.com
www.eddiebauer.com
www.kohls.com - 25%
www.shoes.com - 45%
www.overstock.com - 17%
www.guessfactory.com - 10%
www.jcrewfactory.com - 20%
www.karllagerfeldparis.com - 40%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.lattelierstore.com - 32%
www.wilsonsleather.com-40%
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.anntaylor.com - 60%
www.gapfactory.com~40%
www.gap.com ~40%
www.walmart.com
www.boohoo.com
www.dillards.com
www.costco.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.shopjustice.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.amway.com
www.franceluxe.com
www.leilamilanahair.com
www.laroche-posay.us-25%
www.skinstore.com - 25%
www.fragrancenet.com - 35%
www.lookfantastic.com - 20%
www.fragranceshop.com - 30%
www.anastasiabeverlyhills.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.bergdorfgoodman.com - $100 nuo $400
www.swansonvitamins.com - 20%
www.puritan.com-18%
www.vitacost.com
www.iherb.com - 5%
Aš vaikui niekaip palto negaliu nupirkt. Jau 3 grąžinau. Nenormalūs dydžiai. Arba 17 išmierų per didelis, arba visų rankovės iki alkūnių

mūsiškė turbūt net nedegtų

man 40, oda anksčiau buvo mišri, dabar sausa. Man netinka jokie kremai, praktiškai po visų traukia, tempia odą. Tai šitas kremas man super gerai tinka. Labai gerai sudrėkina, pamaitina, net žiemą, kai paprastai oda pleiskanoja nuo sausumo, naudojant šį kremą yra sudrėkinta, pamaitinta. Ant jo gerai tepasi ir išsilaiko pudra. Kartu jis nėra riebus, nepalieka plėvelės ant odos. Bet kažkaip abejoju, kaip jis veiktų ant riebesnės odos, gal būtų per sunkus. Yra specifinis nemalonus kvapas, bet užtepus ant odos jis iškart dingsta.
O tikrai sausa? Gal dehidratuota? Kaukes drekinancias/maitinancias naudokit, paskui jau rasiau kad sitas labai geras tokiom odom kurios linkusios i sausuma, pleiskanojima, tempia:
Jei reviu raso kad didinti, tada 29.