Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2021 12 05, 19:56)
Laba, kas noretumet perleidziu skaicius 9,5 juodu.
Pagavo man mergaites 10 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Parašiau žinutę jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 05, 16:17)

Man ir.. spalva fantastiška. wub.gif Ir nenuleidžia jų kainos.. Bet aš turiu vilties dar. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 05, 14:25)
Rizkinga imt rūbą, kur didžioji dalis- akrilas, veliasi jis  unsure.gif

man tai rankovėsne patinka, plačios. Raštas ir spalva labai gražus.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 12 05, 20:17)
Man ir.. spalva fantastiška.  wub.gif Ir nenuleidžia jų kainos.. Bet aš turiu vilties dar. biggrin.gif

Po naujako nuleis, o žiūrint iš to kampo, kad iki naujako jau negausim jei nusipirksim, tai dzyn,galim palaukt.
Atsakyti

Tada lieku prie šios, tik reikia nuolaidos, o nedaro, spaudikai [url="https://www.massimodutti.com/lt/moterims/kolekcija/suknel%C4%97s-ir-kombinezonai/rodyti-visus%2Fmegzta-vilnon%C4%97-suknel%C4%97-c1957086p9364509.html"]https://www.massimodutti.com/lt/moterims/ko...86p9364509.html[/url]
Mango yra graziu megztu sukneliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 05 gruodžio 2021 - 20:53
Pasidalinkit kokius batus perkat žiemai į lauką,kad kojos būtų sausos ir šiltos,ir nebūtų sunkūs?Vaikiui 12metų,bet dydis jau 42 smile.gif Turi Bearpaw,bet prie šlapio sniego netinka..
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2021 12 05, 22:44)
Pasidalinkit kokius batus perkat žiemai į lauką,kad kojos būtų sausos ir šiltos,ir nebūtų sunkūs?Vaikiui 12metų,bet dydis jau 42 smile.gif Turi Bearpaw,bet prie šlapio sniego netinka..

Labai maža koja sakyčiau. Mano vaikui 10, vakar nupirkau 45 dydžio batus iš Regatos. Jie dar tokie pabožni, nėr bais platūs, juos įmanoma atkelti nuo žemės biggrin.gif tokiais eina jau trečius metus. Kojos sausos ir šiltos.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 05, 22:57)
Labai maža koja sakyčiau. Mano vaikui 10, vakar nupirkau 45 dydžio batus iš Regatos. Jie dar tokie pabožni, nėr bais platūs, juos įmanoma atkelti nuo žemės  biggrin.gif tokiais eina jau trečius metus. Kojos sausos ir šiltos.

blink.gif savo dešimtmečiui kaip tik vakar sportbačius krepšiniui pirkom.. 39 tik biggrin.gif Kokioje komandoje SKM žaidžia? Kaip tik šiandien žaidė, tai tokie gigantai buvo kitose komandose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 12 05, 23:13)
blink.gif savo dešimtmečiui kaip tik vakar sportbačius krepšiniui  pirkom.. 39 tik biggrin.gif Kokioje komandoje SKM žaidžia? Kaip tik šiandien žaidė, tai tokie gigantai buvo kitose komandose bigsmile.gif

Parašiau tau až biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 05, 20:57)
Labai maža koja sakyčiau. Mano vaikui 10, vakar nupirkau 45 dydžio batus iš Regatos. Jie dar tokie pabožni, nėr bais platūs, juos įmanoma atkelti nuo žemės  biggrin.gif tokiais eina jau trečius metus. Kojos sausos ir šiltos.

Maniškis 14 beveik 15m nešioja 38-39 lotuliukas.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU

KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 60+15%
www.target.com
www.boscovs.com
www.tedbaker.com
www.hautelook.com
www.eddiebauer.com
www.kohls.com - 25%
www.shoes.com - 45%
www.overstock.com - 17%
www.guessfactory.com - 10%
www.jcrewfactory.com - 20%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.lattelierstore.com - 32%
www.wilsonsleather.com - 40%
www.victoriassecret.com
www.anntaylor.com - 60%
www.harney.com - 30%
www.gapfactory.com~40%
www.oldnavy.com~40%
www.gap.com ~40%
www.loft.com - 50%
www.hm.com - 20%
www.32degrees.com
www.boohoo.com
www.dillards.com
www.costco.com
www.sierra.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.colourpop.com
www.sephora.com - 20%
www.leylamilanihair.com
www.laroche-posay.us - 25%
www.skinstore.com - 25%
www.lookfantastic.com - 20%
www.fragranceshop.com - 30%
www.anastasiabeverlyhills.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.puritan.com - 18%
www.walgreens.com
www.vitacost.com
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2021 12 05, 22:44)

Ecco?
Atsakyti