Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciobreliss @ 2021 12 07, 19:09)
Aš kaip tik tokius parduodu, apsižioplinau galvojau moteriski🙈😀
Usa 9 eu 42 dydis, 79€
https://www.saksoff5...790_color=BLACK
Labai faini, šilti, naturalus kailis

Pažadėti jau 4u.gif
IEŠKAU sau usa 9 dydžio ugg ar australia luxe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 12 07, 20:36)
Mes irgi sušalom  blink.gif ieškau čia ir dabar paaugliškos žieminės striukės dukrai... Gal turit kokią užsilikusią naują/ nenaują juodą, be užrašų, ne per ilgą, neįliemenuotą ,su kapišonu, šiltą ( gal pūkinę). S/M d.  ax.gif

Turim old navy chocolate praeitų metų pirkimo, tik kartą rengtą, liūdi spintoje. M dydis.
tokia. Laabai šilta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 07 gruodžio 2021 - 20:19
QUOTE(triule @ 2021 12 07, 18:36)
Mes irgi sušalom  blink.gif ieškau čia ir dabar paaugliškos žieminės striukės dukrai... Gal turit kokią užsilikusią naują/ nenaują juodą, be užrašų, ne per ilgą, neįliemenuotą ,su kapišonu, šiltą ( gal pūkinę). S/M d.  ax.gif

Turiu xs , gal kam reikia
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 07, 20:53)
Aš šeštad nuvariau į akropaną ir savo bernui nupirkau paltą. Kaifuoj vaiks. Nereik podštannykų  biggrin.gif

Mergos paltų nenešioja biggrin.gif
Ji man gieda apie North Face, daug kas turi mat. Kiba kokių poddelkų yra, netikiu, kad visi už kelis šimtus pripirkę 13-14mečiams, kuri tiks metus-du. O gal aš skūpa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 12 07, 21:18)
Mergos paltų nenešioja  biggrin.gif
Ji man gieda apie North Face, daug kas turi mat. Kiba kokių poddelkų yra, netikiu, kad visi už kelis šimtus pripirkę 13-14mečiams, kuri tiks metus-du. O gal aš skūpa  unsure.gif

Pirkau hummel už 150€, kad užtektų ne vienai žiemai. Kitaip be šansų man jį aprengt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 07, 21:20)
Pirkau hummel už 150€, kad užtektų ne vienai žiemai. Kitaip be šansų man jį aprengt.

Kaip suprast be šansų? Pienius gi pas tave dar, negi taip jau netinka rūbai, ką mama išrenka. Pabandytų man nepatikti devil.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 07, 19:20)

Apie 13 metus buvo pats augimas , As jau nieko neperku su mintim, kad tiks dvejiems metams, praėjo tie laikai. Gerai dar tik, kad maniskiui visiškai tas pats kuo rengtis, ka nuperku, tas tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šitos tai dabar Laisvės alėjoj uniforma biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Vieną dieną ėjau keturiems paaugliukams iš paskos, VISI su tokiom blink.gif Aišku, dviejų - juodos, kitų-spalvotos, nu bet bliam, nejaugi ant tiek dabar vaikai siekia būt visi vienodi? unsure.gif Aš suprantu, kad mano vaikystėj tiesiog nebuvo iš ko rinktis, bet dabar??? Ir dar gi šąla subinės su jom, o tėvai po 200-300 suplojo unsure.gif
Atsakyti

Šitos tai dabar Laisvės alėjoj uniforma biggrin.gif [url="https://part.lt/perziura/9ae488529df1897ee501ba9b180f5a84609.JPG"]9ae488529df1897ee501ba9b180f5a84609.JPG[/url] Vieną dieną ėjau keturiems paaugliukams iš paskos, VISI su tokiom blink.gifAišku, dviejų - juodos, kitų-spalvotos, nu bet bliam, nejaugi ant tiek dabar vaikai siekia būt visi vienodi? unsure.gifAš suprantu, kad mano vaikystėj tiesiog nebuvo iš ko rinktis, bet dabar??? Ir dar gi šąla subinės su jom, o tėvai po 200-300 suplojo unsure.gif
Nu trendina 😀 nieko nepadarysi. Subines gal sala bet siaip striuke is saves labai silta. As tai dvejonese, man su turima uniqlo striuke salta, suniui vedziot turiu siltesne bet esu biski jau kitu formu kai ja pirkau, siauroka per pecius. Ir tokia jau atgyvenus, kaip ir noreciau naujos kokios biski oversizines, siltos bet kita savaite jau pliusas. O striuku ir paltu pilna spinta, sunkiai uzsidaro. O apsirengt ner ka 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 07 gruodžio 2021 - 21:16
https://www.dillards.../512959730/sale
Papildyta:
https://www.dillards.../509701816/sale
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 07, 20:53)
Aš šeštad nuvariau į akropaną ir savo bernui nupirkau paltą. Kaifuoj vaiks. Nereik podštannykų  biggrin.gif

Parodyk kokia? bigsmile.gif
Jau matau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 07 gruodžio 2021 - 21:29
Nesuprantu aš tų jūsų oversizinių kurtkių. Man vėjai po jomis duodasi, tai kaip gali būti šilta? blink.gif
Atsakyti