Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Cypass @ 2021 12 10, 17:19)
Aš manau, kad jis nebus šiltas ax.gif Kaip ir visi paltai, tik prie pliuso biggrin.gif

Pritariu. Turiu kupranugario vilnos, man ir tai šalta prie minuso, reikia pasirengti dar kažką
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 12 10, 17:08)

50% wool, 42% polyester, 4% rayon, 4% acrylic, jei čia toks https://www.zappos.c...071/color/82211

Kas, jei ne Rapoja padės biggrin.gif Ačiū wub.gif aš nesugebėjau rasti sudėties, jaučiu jis labiau pavasarinis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cypass @ 2021 12 10, 17:19)
Aš manau, kad jis nebus šiltas ax.gif Kaip ir visi paltai, tik prie pliuso biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2021 12 10, 17:24)
Pritariu. Turiu kupranugario vilnos, man ir tai šalta prie minuso, reikia pasirengti dar kažką

Ačiū, merginos 4u.gif 4u.gif aš irgi taip manau. Bet gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 12 10, 17:26)
Kas, jei ne Rapoja padės  biggrin.gif  Ačiū  wub.gif  aš nesugebėjau rasti sudėties, jaučiu jis labiau pavasarinis  rolleyes.gif

wub.gif biggrin.gif žiūrint kur ir kiek su juo eitum.Jei žadi prie didelio minuso kažkur pvz mitinguoti ar daug vaikščioti,tai tikrai šalta biggrin.gif bet kažkur greit nulėkt ,nuo mašinos iki kažkur,tai man visai ok būtų.Dar uniqlo striukytę ploną pasivilktum ir nesušaltum biggrin.gif Žodžiu,žiūrint ant kiek patinka ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 12 10, 17:36)
wub.gif  biggrin.gif žiūrint kur ir kiek su juo eitum.Jei žadi prie didelio minuso kažkur pvz mitinguoti ar daug vaikščioti,tai tikrai šalta  biggrin.gif bet kažkur greit nulėkt ,nuo mašinos iki kažkur,tai man visai ok būtų.Dar uniqlo striukytę ploną pasivilktum ir nesušaltum  biggrin.gif Žodžiu,žiūrint ant kiek patinka ir reikia  smile.gif

Noriu. Jau visa valandą (gal net ir dvi) į jį žiūriu biggrin.gif Dabar dilema dėl dydžio, imt 8, ar 10 ? hmm.gif J.Crew viską perku S-M, 6-8 dydį. Bet vienas paltas ir 10 buvo mažas biggrin.gif Imsiu didesnį, gali būt per pečius didelis, mažėsnis - gali per užpakalį nesueit... Jetus, kiek mums problemų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 12 10, 17:45)
Noriu. Jau visa valandą (gal net ir dvi) į jį žiūriu  biggrin.gif Dabar dilema dėl dydžio, imt 8, ar 10 ? hmm.gif  J.Crew viską perku S-M, 6-8 dydį. Bet vienas paltas ir 10 buvo mažas biggrin.gif  Imsiu didesnį, gali būt per pečius didelis, mažėsnis -  gali per užpakalį nesueit... Jetus, kiek mums problemų...  unsure.gif

Ralfo 10 dydis man tinka, aš tikrai ne S-M Jcrew biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 12 10, 17:45)
Noriu. Jau visa valandą (gal net ir dvi) į jį žiūriu  biggrin.gif Dabar dilema dėl dydžio, imt 8, ar 10 ? hmm.gif  J.Crew viską perku S-M, 6-8 dydį. Bet vienas paltas ir 10 buvo mažas biggrin.gif  Imsiu didesnį, gali būt per pečius didelis, mažėsnis -  gali per užpakalį nesueit... Jetus, kiek mums problemų...  unsure.gif

Oi nežinau.Vienas atsiliepimas dėl dydžio ,kad atitinka macys ax.gif Bet man geriau būtų didesnis,nei mažas ax.gif
Gal 8 ,per vidurį bandyk unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 gruodžio 2021 - 17:57
QUOTE(rapoja @ 2021 12 10, 17:55)
Oi nežinau.Vienas atsiliepimas dėl dydžio ,kad atitinka macys  ax.gif Bet man geriau būtų didesnis,nei mažas  ax.gif
Gal 8 ,per vidurį bandyk  unsure.gif  biggrin.gif

po 8 net tas turėtų puikiai tilpt https://www.uniqlo.c...736_color=COL02 būtų stilinga visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 12 10, 17:55)
Oi nežinau.Vienas atsiliepimas dėl dydžio ,kad atitinka macys  ax.gif Bet man geriau būtų didesnis,nei mažas  ax.gif
Gal 8 ,per vidurį bandyk  unsure.gif  biggrin.gif

Nusiunčiau 8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 12 10, 18:07)
Nusiunčiau 8  smile.gif

Laikysim špygas,kad tiktų biggrin.gif ir patiktų wub.gif
Atsakyti
Dukra nešioja 39 dydį, nesu niekad pirkusi aukštakulnių, gal galite patarti kurį imti 8H ar 9 dydi?
https://www.jcrew.co...oductCode=AR865
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgota: 10 gruodžio 2021 - 19:19
QUOTE(jurgota @ 2021 12 10, 19:12)
Dukra nešioja 39 dydį, nesu niekad pirkusi aukštakulnių, gal galite patarti kurį imti 8H ar 9 dydi?
https://www.jcrew.co...oductCode=AR865

Koks pedos ilgis? Ar plati?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 12 10, 21:29)
Koks pedos ilgis? Ar plati?

25.5 iš platesnių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgota: 10 gruodžio 2021 - 19:36