Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 12 12, 23:29)
Kur gaut plačias labai ilgas geros medžiagos kelnes? verysad.gif juodas

kas čia per teletaipai 😄 šiandien ir apie tai galvojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 12, 23:20)
aš irgi ieškau, tik smėlio spalvos. Juodų tai mačius pirkti, tik jums dėl ūgio įsivaizduoju sunku rasti ax.gif
https://www.jcrew.co...oductCode=BD286
https://bananarepubl...dp-page-content

šitos dar neblogos, nors gal ne visai atitinka jūsų ieškomas , bet juodų kaina viliojanti
https://www.jcrew.co...oductCode=BA249
Aš laukiu, kol nupigins rudas

Nežinau, kokios medžiagos ir ar dydžių galit rasti, bet plačių juodų ilgų kelnių yra zaroje
pvz https://www.zara.com...%...&v2=1882843

Zara iskart ne ne del kokybes, panasiausio modelio bananaR, bet reik su kilputem dirzui, nes kai klubai gerai, liemuo atvepes. Noriu to, ka italai vadina palazzo. Jauciu reiks monitoruot yoox, kaip visad.
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 12 12, 18:00)

Laba rytas, parduodu jcrew treninga M dydis(didintas) ir Gap paltuka pelenu rozes xs dydi(didintas).
Gal kas parduodat nebrangu juoda ziemini striukini paltuka ir vyriskas pirstines naujas? Dar iezkau pasivaiksciojimams siltu nauju batu 38d.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2021 12 12, 23:52)
Geriausi vyriski treningai yra is AE, mano abu vyrai, 20metis ir 40metis nesioja, kokybiski, silti, ir atrodo super... Tik zinoma, greit negausit

Už AE daug daug kokybiškesni yra Gap arba Bananarepubic treningai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 12 12, 20:34)
Nike kojines  biggrin.gif
Juokiuosi, nes nesuprantu jų grožio, bet maniškei jos būtinas aksesuaras

As grozio jose irgi nematau. Bet nupirkom dabar savo kinderiui 7-iu metu Adidas ir Nike ir as fane viskas ax.gif Siaip beda buvo ta, kad kojyte prakaituodavo tose Skinijose visose, nu sitos fantastika ir jis kitu nebenori, labai patogios sake wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 12, 22:12)
Man reikia būtent treningų mirksiukas.gif

Aš čia šiaip trigrašį įkišau mirksiukas.gif Gal kam pravers...
Atsakyti

Kur gaut plačias labai ilgas geros medžiagos kelnes? verysad.gifjuodas

O kaip uniqlo? Kokybė jų būna gera, dėl ilgio negaliu komentuoti. Man kaip petit niekad trumpos nebūna, nėra tos problemos  :) 

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 12 13, 08:20)
As grozio jose irgi nematau. Bet nupirkom dabar savo kinderiui 7-iu metu Adidas ir Nike ir as fane viskas ax.gif Siaip beda buvo ta, kad kojyte prakaituodavo tose Skinijose visose, nu sitos fantastika ir jis kitu nebenori, labai patogios sake wub.gif

Tai kokios tos stebuklingos kojinės? bigsmile.gif Mano 8 ir 12 bernužėliams visiškai vienodai tokie dalykai hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 12 13, 08:20)

įmeskite nuorodą, ieškau ir aš kojinių savo bernui -13 metų -labai prakaituoja koja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2021 12 13, 08:38)
įmeskite nuorodą, ieškau ir aš kojinių savo bernui -13 metų -labai prakaituoja koja  4u.gif

Nike būna Bige išparduotuvėje
Atsakyti

Ačiū mergaitės už kosmetiką. Nepamenu kurios padėjo išsirinkti dior šėšėlių paletę, bet spalvos natūralios, šiltos, gražiai suderintos. O jau dėžutės grožis   :wub: Net paišytis norisi  :D Antakių pieštukas superinis. Kažkaip nesidomiu kosmetika, o parduotuvėse nemoka pasiūlyti gal… Ačiū, kad dalinatės nuorodomis  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 12 13, 09:30)
Tai kokios tos stebuklingos kojinės? bigsmile.gif Mano 8 ir 12 bernužėliams visiškai vienodai tokie dalykai hmm.gif

Nu mano irgi vienodai jam dar grozis biggrin.gif Bet komfortas svarbu biggrin.gif
QUOTE(ralija @ 2021 12 13, 09:38)
įmeskite nuorodą, ieškau ir aš kojinių savo bernui -13 metų -labai prakaituoja koja  4u.gif

Pirkau Sportlande, kaina nemaza, bet skubiai ieskojau gavusi rekomendacija, jamam dar tada dave 20 proc unsure.gif USA dar neieskojau, bet reikes pasikuisti 4u.gif Pirkau su frotiniu padeliu (tik padeliu), nezinau kaip vasara bus, bet dabar labai tinka 4u.gif Kazkurios mazintos pasirode, lyg nike, reikes paziureti kurios 4u.gif
Atsakyti