Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 12 13, 20:15)
Kokio nori? Aš turiu irobot Braava, bet kažkaip jį labai retai naudoju, nepasiteisinęs pirkinys, ko negalėčiau pasakyti apie robotą siurblį, Tai buvo geriausias metų pirkinys, bet jau reikės po truputėlį kito dairytsi, nes akumas jau sėda, o pažiūrėjus, kokia jo kaina, tai nelabai apsimoka ir pirkt ax.gif

Is ebay parsisiunciau analoga akumuliatoriaus, tarnavo kuo puikiausiai.
Atsakyti
Aš vakar draugei rašiau tą patį - atėjo laikas, kai prašau sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 12 13, 20:22)
Labai ačiū visai komandai už grožius wub.gif
Jau koks šis raudonas smagus . Ir spalva wub.gif

https://www.jcrew.co...scrollToBV=true
O vyrui šie batai labai patiko biggrin.gif 

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 12 13, 17:03)

Jei sistemoje prie jusiskio, is kurio planuojat siusti, neraso, kad perpildytas, reiskia, bus skyreliu.

prie mano visada rašo, kad perpildytas, bet visad randu laisvą dėžutę
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 12 13, 22:01)
Is ebay parsisiunciau analoga akumuliatoriaus, tarnavo kuo puikiausiai.

drinks_cheers.gif mes iš amazono neorginalą nusipirkom irgi labai ilgai tarnauja 4u.gif
Atsakyti
Panos, gal kuri turit parduot lyšną buteliuką tų kapsulių miegui "POWER TO SLEEP"?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 12 13, 20:19)
drinks_cheers.gif mes iš amazono neorginalą nusipirkom irgi labai ilgai tarnauja  4u.gif

mano robotas siurblys LG firmos, tai kazne ar rasčiau neoriginalą, jie nėra tokie populiarūs kaip irobot
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 13, 16:55)
tikrinkit kievieną dieną ir ne kartą. O kokių norit?

Atsirado vienas dydis, pries tai net nuorodos neberadau biggrin.gif Tai tikiuosi, kad ir reikiamas dydis kada pasirodys biggrin.gif Sitos

https://www.jcrew.co...oductCode=BA296

QUOTE(spygliz @ 2021 12 13, 17:24)
tikrai imeta, aisku 100 proc garantijos nera, bet tikrai neretai papildo  ax.gif

Dabosiu 4u.gif

QUOTE(Carlin @ 2021 12 13, 18:23)
<p>Bet ir kodėl man reikėjo tas durų kelnes pamatyt. Tobulos! Kaip atmatyt? Pasakykit, kad mano ūgiui vilksis žeme ir neįmanoma gražiai patrumpinti ir aš rami.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72908045" data-time="1639403749"><div><p>gerai, kad tuoj atostogos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p>

Laabai graziai pasitrumpina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 13, 20:15)
Kokio nori? Aš turiu irobot Braava, bet kažkaip jį labai retai naudoju, nepasiteisinęs pirkinys, ko negalėčiau pasakyti apie robotą siurblį, Tai buvo geriausias metų pirkinys, bet jau reikės po truputėlį kito dairytsi, nes akumas jau sėda, o pažiūrėjus, kokia jo kaina, tai nelabai apsimoka ir pirkt ax.gif

Dar neatejo, ber Xiaomi Roborock S5max. Daug atsiliepimu skaiciau, is bendradarbiu neviena turi tai viskas su juo gerai, ziuresim, jei nebus lb pajegus bute suktis i sdyba vaziuos, bet jis prilyginamas roomba 9+ ziuresim 😁

QUOTE(madmuazele @ 2021 12 13, 20:22)
Labai ačiū visai komandai už grožius wub.gif
Jau koks šis raudonas smagus . Ir spalva wub.gif

O vyrui šie batai labai patiko biggrin.gif 

Aga ir maniskis jau su jais isleke 😊 sake kad galetu but platesni, bet manau prasinesios 😊 labai grazus
vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū visai komandai už siuntinį. Viskas labai operatyviai ir sklandžiai, tik aš vėlavau pasiimt, nes buvom išlėkę galvas pravėdint 😊
Siuntinukas šį kartą Didelis, bet man tik maudomo viršus ir šilkinė suknelė, kurios neįmanoma pasimatuot, reiks prasukt su servetelem 😂
Merino kelnes dovanom anytai, sesei ir mamai, kosmetines, tympos mazei 🎈 žodžiu viskas labai greit atlekė, valio!!!
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 12 13, 21:34)
Panos, gal kuri turit parduot lyšną buteliuką tų kapsulių miegui "POWER TO SLEEP"?

Nesimiega 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 13 gruodžio 2021 - 22:03
QUOTE(spygliz @ 2021 12 13, 22:12)
Dar neatejo, ber Xiaomi Roborock S5max. Daug atsiliepimu skaiciau, is bendradarbiu neviena turi tai viskas su juo gerai, ziuresim, jei nebus lb pajegus bute suktis i sdyba vaziuos, bet jis prilyginamas roomba 9+ ziuresim 😁

Šito ir aš kaip tik laukiu, ryt poryt jau gausiu, bus matyt. Atsiliepimai tikrai geri, pažystami turi. O kaip bus iš tikruju, matysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 13, 23:12)

Nesimiega 😁

Aha, mano mamkai kažkaip su miegu vis nepaein 🤔
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU

KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.fossil.com - 40%
www.target.com
www.tedbaker.com
www.eddiebauer.com