Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2021 12 16, 09:37)
Labas rytas 4u.gif 
Turiu klausima:) Reikia vaikam antikunius padaryti, ju Antakalnio poliklinikoje baisios eiles, kur rekomenduotumet padaryti, kad laborotorija gera butu? Zinau, kad kai kur privaciose netikslus tie tyrimai..

Grybo g. gyva eilė be išankstinio užrašymo.

Medicina praktika antakalnio g turi savo laboratoriją, greitai daro. Ten veža ir Endemikas.
Atsakyti
as uzsiregistravau antakalnio poliklinikoj, nenumiriau, sulaukiau 3 savaiciu ir pasidariau, atsakymas per kelias valandas. labai patiko. sekanti karta esiu tik ten pat, vien jau del tyrimo metodo ir atsakymo. priesingu atveju nesuprasi ar pamazejo ar padidejo. dariau sau ir vaikui, tai per abudu sutaupiau 26 eurus. visai neblogai sakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 gruodžio 2021 - 09:08
QUOTE(ritinelis1 @ 2021 12 16, 09:12)
Sveikos, kaip jums timeless vitamino c serumas? man kažkoks nesusipratimas, sunku jį naudoti, nes ne su pipete, į delną lašint reikia gerokai daugiau nei rašo 2-3 lašiukus, nes jie susigeria į delną biggrin.gif kvapas toks specifinis, labai neskalsiai naudojasi, nusivyliau smile.gif Kaip kitoms?
https://www.google.c...=3Lfp0wm_r8-SFM

Man irgi žiauriai nepatogu naudoti.
Jei spaudi ant piršto, tai į tarpupirščius pribėga. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 12 16, 10:08)
as uzsiregistravau antakalnio poliklinikoj, nenumiriau, sulaukiau 3 savaiciu ir pasidariau, atsakymas per kelias valandas. labai patiko. sekanti karta esiu tik ten pat, vien jau del tyrimo metodo ir atsakymo. priesingu atveju nesuprasi ar pamazejo ar padidejo. dariau sau ir vaikui, tai per abudu sutaupiau 26 eurus. visai neblogai sakyciau.

O to vieno karto nemokamo nėra?
Papildyta:
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 16 gruodžio 2021 - 09:15
QUOTE(JMD @ 2021 12 16, 10:08)

Mano vaiku poliklinika Antakalnio, bet dvi savaites laukti nesinori, nors reikes ir palauksim, nes mums ten irgi labai patinka visa tvarka.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 12 16, 09:14)
Man irgi žiauriai nepatogu naudoti.
Jei spaudi ant piršto, tai į tarpupirščius pribėga.  biggrin.gif
Papildyta:

O to vieno karto nemokamo nėra?
Papildyta:
[

nemokamas kaip suprantu poliklinikoj kur prisiregistrave ir tik tada kai jau pilnai atejo laikas 3 skiepui smile.gif 4 men po skiepo neduoda, reikia 6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2021 12 16, 09:12)
Sveikos, kaip jums timeless vitamino c serumas? man kažkoks nesusipratimas, sunku jį naudoti, nes ne su pipete, į delną lašint reikia gerokai daugiau nei rašo 2-3 lašiukus, nes jie susigeria į delną biggrin.gif kvapas toks specifinis, labai neskalsiai naudojasi, nusivyliau smile.gif Kaip kitoms?
https://www.google.c...=3Lfp0wm_r8-SFM

Taip, ir apibėgęs netgi pats flakonėlis unsure.gif
Todėl grįžtu prie senojo. Patiko jis man:
https://www.amazon.c...t...URIZER&th=1
Atsakyti
I factory tema, parduodu nauja XL megstuka.
25 su siuntimu

5259f2d287122f7993883dfe0d6ae1aa86.pngvartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 12 16, 09:36)
Taip, ir apibėgęs netgi pats flakonėlis  unsure.gif
Todėl grįžtu prie senojo. Patiko jis man:
https://www.amazon.c...t...URIZER&th=1

Cha geras, aš ir prie šio gryšiu biggrin.gif taip apibėga ir pats buteliukas, pabandžiau ir supratau ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 16, 09:23)
nemokamas kaip suprantu poliklinikoj kur prisiregistrave ir tik tada kai jau pilnai atejo laikas 3 skiepui smile.gif 4 men po skiepo neduoda, reikia 6 smile.gif

Šį šeštadienį darėmės antikūnius Antėjoj Nemokamai, mes su vyru po dviejų skiepų praėjus 6mėn. ir sūnus 15 m po persirgimo taip pat nemokamai, o dukra (persirgus)11 m, jai reikėjo susimokėti 15 e + kraujo paėmimo mok. Jei ji būtų 12 metų, taip pat būtų buvę nemokamai. 1 kartą valst apmoka.
Dėl vaikų sužinojau tik vietoj atėjus priduot kraują
Atsakyti
[quote=gėlužė,2021 12 16, 09:36]
I factory tema, parduodu nauja XL megstuka.
25 su siuntimu

[/quote]
[/quote]

Ar atitinka dydį?
Atsakyti
Tik dabar pamačiau saldžią staigmenėlę.
Ačiū, komanda newyear.gif
Atsakyti
Džyzus Gėluže, kokia foto biggrin.gif , panos bent jau necituokit
Atsakyti