Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lila @ 2019 02 25, 19:28)
Sveiki,
gap Cash galioja ir oldnavy ir gap factory, ar ne?

GAP Cash galioja GAP ir GAP FACTORY, OLD NAVY turi savo cash, ju galiojimas dar neprasidejo
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 25, 19:59)
man nesunku kampukus išsivalyt, o visą langą tikrai puikiai nuvalo, jei pakeist keliskart skuduriukus ir teisingą spiritinį valiklį purkšt. Aš negaliu ilgai pakėlus rankas valyt, migrena klaiki prasideda, tai man nėr kito varianto.

Aš tai nepasiekiu vitrininių langų kampiukų, tada jau reikia imti šepetį su kotu ir gaunasi, kaip visas lango valymas. Gražiai nepavyksta. Nu ir rėmų nenuvalo. Bet aišku, karts nuo karto prasivalyt gerai, tik man vistiek bent kartą per metus reikia normaliai rankiniu būdu praplaut.
Atsakyti
Kaip norėčiau jau prekyčių verysad.gif Ten papildai katinukui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 25, 20:11)

as siandien saskaitas apmokejau visas 😁 irgi laukiu, bet labiausiai kitos siuntos 😎
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 25, 20:14)
as siandien saskaitas apmokejau visas 😁 irgi laukiu, bet labiausiai kitos siuntos 😎

Ką gausi?
Aš jaučiu yooxo labiausiai lauksiu, bet sąsk dar negavau. Ir kažkaip šiemet nedaug ką radau, rankinių seilas skurdokas biški, drabužių irgi, tik batų gražių mačiau, bet užteks vienų, kaip tavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 25, 20:11)

O iš kur perkat papildus katinukui? Aš ir norėčiau savo gražuoliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 25, 20:16)
Ką gausi?
Aš jaučiu yooxo labiausiai lauksiu, bet sąsk dar negavau. Ir kažkaip šiemet nedaug ką radau, rankinių seilas skurdokas biški, drabužių irgi, tik batų gražių mačiau, bet užteks vienų, kaip tavo  biggrin.gif

Aš jau noriu, kad greičiau ta siunta su yais kedais ateitų. Paštas lūžta, jau ir sms gaunu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2019 02 25, 20:14)

Sąskaitos mano 22 dar praėjusios savaitės pradžioj sumokėtos. Bet sau man rodos nieko ir nepirkau. Ai, akinius nuo saulės. Ai ne, dar probangūs kriu loaferiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 vasario 2019 - 20:38
QUOTE(vvjuka @ 2019 02 25, 20:23)

amazone, visokių virškinimą gerinančių su probiotikais paėmiau, pastos nuo kūtvėlų biggrin.gif Ten ir su gliukozaminu yra, kažkada draugų katei siunčiau skystą.
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2019 02 25, 20:23)

Šiaip yra iherb, cocooncenter
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 02 25, 20:33)
Aš jau noriu, kad greičiau ta siunta su yais kedais ateitų. Paštas lūžta, jau ir sms gaunu  biggrin.gif  biggrin.gif

Tuoj prie durų interesantų sutiksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 25, 20:38)
amazone, visokių virškinimą gerinančių su probiotikais paėmiau, pastos nuo kūtvėlų  biggrin.gif Ten ir su gliukozaminu yra, kažkada draugų katei siunčiau skystą.

Ačiū! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2019 02 25, 20:40)
Šiaip yra iherb, cocooncenter

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien šituos matavausi. Kokia jėga wub.gif wub.gif

https://www.michaelk...090F?color=0001
Atsakyti