Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(NORIKA @ 2021 12 17, 09:49)
Kooooks grooooožis..... wub.gif  wub.gif  wub.gif Noriu, noriu, noriu.... Kur gaut  blink.gif  unsure.gif
Vyram gal tokių yra? bigsmile.gif

Pirkau sūnui, bet dar negavom 4u.gif
https://www.sierra.c...or-men~p~38jca/
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 17, 09:14)
U bogatych svoji privychki 😬

Apsikokok, su nuolaida galima paraut iki 50, o nenutriušta zymiai ilgiau.
Atsakyti
Laba,
Pirkau per mergaites diržą odinį ir jis yra per ilgas. Kur Vilniuje geras meistras, kad padarytų 1-2 skyles? nenoriu rizikuoti, nes dovana ir ne pigutis. Labai laukiu info, Jūs čia viską žinote 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 17, 10:16)
Apsikokok, su nuolaida galima paraut iki 50, o nenutriušta zymiai ilgiau.

Man nei Gap, nei ae nenutriusta, greiciau atsibosta:))
Bet siaip tikiu, kad tie brangesni tikrai kokybuski, bet man ant savo figuros gaila pinigu brangius pirkti, tuo labiau, kad dzinsai yra dzinsai.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 12 17, 10:14)

Ačiū, ir aš sūnui žiūriu, dydžiai man neaiškūs, bet bandysiu aiškintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 17, 10:10)
Man tai nepatink nei gap, nei ae, nei visi kiti panasus. Tobulu pradet ieskot reik nuo brangiausiu. Sunku rast su gera nuolaida savo dydi, bet vargt verta. Yoox, 6pm, rack, ruelala. Ziuret kad pradine kaina butu bent apie 200 , googlint apie gamintoja , dydzius, reviu ir rizikuot.

Dzinsu uz 200 tikrai nepirksiu. O jeigu juos nukainuoja iki 50 tai dydziu nebelieka... esu gaudzius bet be sansu. JBrand labai patinka bet neiperku be nuolaidu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 17, 09:14)
U bogatych svoji privychki 😬

:lol

QUOTE(gėlužė @ 2021 12 17, 09:20)
Man nei Gap, nei ae nenutriusta, greiciau atsibosta:))
Bet siaip tikiu, kad tie brangesni tikrai kokybuski, bet man ant savo figuros gaila pinigu brangius pirkti, tuo labiau, kad dzinsai yra dzinsai.

o kuo tavo figūra nusikalto biggrin.gif? aš su džinsais einu į darbą ir derinu prie švarko. Dabar kaip bebūtų mylimiausi yra RRL bet ralfukas NIEKADA tai linijai netaiko papildomos nuolaidos. Skrudžai ax.gif

QUOTE(jolipa @ 2021 12 17, 09:23)
Dzinsu uz 200 tikrai nepirksiu. O jeigu juos nukainuoja iki 50 tai dydziu nebelieka... esu gaudzius bet be sansu. JBrand labai patinka bet neiperku be nuolaidu.

gerai pašniukštinėjus viską galima rast :0 ir dar pigiau smile.gif
Papildyta:
https://www.ralphlau...vorite-gifts-cg
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 12 17, 10:22)
Ačiū, ir aš sūnui žiūriu, dydžiai man neaiškūs, bet bandysiu aiškintis  biggrin.gif

Waist - juosmuo, Inseam - ilgis. mirksiukas.gif
Įprastiniai džinsų dydžiai. Žiūrėkit kokius nešioja.
Atsakyti
I dzinsu tema smile.gif
Turiu parduoti šiuos Gap dzinsus, labai patiko spalva, uzsisakiau jau didesni dydi, universali spalva, dydis petite 26., man norisi laisvesniu., atrodo ciut i mazesne puse, nes jie neturi buti labai skinny. pastebejau kad jeigu imu petite dydi, jie buna siek tiek mazesni negu Regular. 25 eur, mokejau 29eur.

https://www.gap.com/...dp-page-content
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 12 17, 09:45)
Aš irgi šiuos gavau, tik iš amazono, nes sierroj nebuvo mano dydžio. Labai liuks wub.gif

o priminkit, kokį dydį pirkot ir kokius klubus įtalpinat?
Ir kaip jų klešnės, ar siauros?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 12 17, 10:49)
o priminkit, kokį dydį pirkot ir kokius klubus įtalpinat?
Ir kaip jų klešnės, ar siauros?

Pirkau 6 dydį su 100 klubais. Mano kriaušės figūra. Klešnės tiesios, nesiauros.
Atsakyti
Spygliz, ne figura, o pati kalta:)) Man irgi grazu dzinsai prie svarku labai, bet kai storos kojos ir uzpakalis tai tik dzinsu vaizda gadoni, kad ir kiek jie kainuotu:))
Atsakyti