Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 12 23, 14:44)
Striuke tikrai labai nais smile.gif wub.gif

Fainutė, gaila ir parduot, bet per geros nuomonės apie save buvau manydama, kad įtilpsiu ir dar vietos žieminiui megztiniui bus biggrin.gif
Atsakyti

saulesvaikas10,lyg tu pirkai aspire hh striukę (ar adore?) ?Kokia nuomonė/atsiliepimai panešiojus biggrin.gif ?
Atsakyti

saulesvaikas10,lyg tu pirkai aspire hh striukę (ar adore?) ?Kokia nuomonė/atsiliepimai panešiojus biggrin.gif?

Aha aspire. Labai dziaugiuosi. Tikrai labai silta, kolkas dar nenesiojau per didziuosius salcius bet prie kokiu minus 15 uztenka tik fleeco po apacia. Neperpucia, neslampa, as su ja ir i darba ir i soda😀 megstu siluma. Didelis kapisonas. Plius nereik jokiu saliku po apacia, didelis ir siltas tas kalnierius. Tik kai veidas sala, jau deduosi bandana. Tiesa kapisonas nusisega. Na kokioj parduotuvej su ja aisku siltoka. Bet siaip kai ja gavau, tai visur su ja 😀 tik i darba nejau nes ten pozemine/pozemine tai ner poreikio. 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 23, 15:08)
Suniuuuuuukasssss wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mažiuks dar, 7 mėn wub.gif
Atsakyti

Tiesa ji labai oversized, cia XS ant 159

https://www.part.lt/...e093706295.jpeg

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 23, 15:36)
O ko nepasiliekat, gi taip tinka prie batų ir tt.. Ir prie namų tinka biggrin.gif

Laikiau mėnesį spintoj, ant pakūdimo, bet pakūdimas nelabai šviečiasi kaip matau biggrin.gif
Turiu dar ir baltą ilgą striukę. Gal kažkas labiau džiaugsis ja, man vis tik trūksta laisvumo.
Atsakyti
Kokią gerą ilgą šviesią nike striukę manouche kažkur susišaudė, ein sau. Reik paieškot nuorodos.
Atsakyti
Noriu padėkoti nuostabiai komandai už visus gautus gėrius 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Jūs visos keturios tikrai nerealios. Taip pat esu labai dėkinga šios temos mergaitėms, kurios nepatingi tuos gėrius užrodyti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 23, 19:04)
Labai dziaugiuosi. Tikrai labai silta, kolkas dar nenesiojau per didziuosius salcius bet prie kokiu minus 15 uztenka tik fleeco po apacia. Neperpucia, neslampa, as su ja ir i darba ir i soda😀 megstu siluma. Didelis kapisonas. Plius nereik jokiu saliku po apacia, didelis ir siltas tas kalnierius. Tik kai veidas sala, jau deduosi bandana. Tiesa kapisonas nusisega. Na kokioj parduotuvej su ja aisku siltoka. Bet siaip kai ja gavau, tai visur su ja 😀 tik i darba nejau nes ten pozemine/pozemine tai ner poreikio. </p>

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 23, 19:08)
<p>Tiesa ji labai oversized, cia XS ant 159

O kaip ačiū bigsmile.gif wub.gif Nu labai fainai atrodo wub.gif Šiaip daugmaž viską ir perki xs?Ilgis smagus. Adore man jaučiu per šilta būtų-rašo,kad sunki ir lb šilta biggrin.gif Aspire pakankamai šilta ir gal dar gražesnė smile.gif
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 23, 19:27)
Kokią gerą ilgą šviesią nike striukę manouche kažkur susišaudė, ein sau. Reik paieškot nuorodos.

Nu nu unsure.gif ?...
Atsakyti

O kaip ačiū bigsmile.gifwub.gifNu labai fainai atrodo wub.gifŠiaip daugmaž viską ir perki xs?Ilgis smagus. Adore man jaučiu per šilta būtų-rašo,kad sunki ir lb šilta biggrin.gifAspire pakankamai šilta ir gal dar gražesnė smile.gif
Nu nu unsure.gif?...

Man irgi labai patinka 😀 siaip as nesu labai smulki bet zema, jei oversized tai imu XS, o siaip XS-S, labai priklauso nuo rubo. 

Atsakyti

Gal kuri turite 10 metu vqikui rankinuka parduoti? Pamenu, kazkada jcrew pirkote, bet cia seniai seniai buvo, gal pas kuria guli nenqudojamas?

Atsakyti
Su artejančiom šventėm!!!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti