Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2022 01 01, 23:41)
Jau maniau džiovyklė įtraukė  biggrin.gif Su Naujais  biggrin.gif

Bando ji mane bando biggrin.gif vyrui sakiau šiandien viskas teks rankeles raitotis, nes pridirbau cle nepadeda verysad.gif((

Na bet širdį paglostė, kad prisimenat wub.gif
Atsakyti
Visas bendrapalates su Naujais!
Sekmingų pirkinių, tinkančių dydžių! Vienžo - džiaugsmo!

Ačiū už diskusiją apie skalbykles. Užsisakėm Miele su tais skalbimo konteineriais ir dėmių atpažinimu. Tikiuos susitvarkysiu. Aš tokia senamadiška su technikom 🙈
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 30, 13:57)
Daug kas pirkot šiuos batus's Hush Puppies Sabine Sneaker Silver Metallic Leather. Ar jau nešiojote? Kaip nešiojasi, ar nesutrūkinėja oda-sidabrinis paviršius per sulinkimus?
https://www.walmart....r-7-M/990620593

Turiu 8 dydi,nauji, lyg ir turetu buti antri raisteliai bet negarantuoju. 25eur.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2022 01 01, 22:50)
Bando ji mane bando biggrin.gif vyrui sakiau šiandien viskas teks rankeles raitotis, nes pridirbau cle nepadeda verysad.gif((

Na bet širdį paglostė, kad prisimenat wub.gif

Klausyk, Kriste,o jeigu nuimt siurblio antgalį ir įkišt ten tik tą vamzdį? Gal ištrauktų?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 01 02, 00:07)
Klausyk, Kriste,o jeigu nuimt siurblio antgalį ir įkišt ten tik tą vamzdį? Gal ištrauktų?

Tai nebent nuemus viršų, tada matysis daugiau, nes dabar aš tik pašvietus matau, jad ten jau tučia, bet matyt giliai guzas, na iš nugaros jau. Vamzdis netelpa per storas verysad.gif((Kai vyras turės laiko nuardys matysim ar sunku tą vamzdį judint. Nes viengule patslynę džiovino 3 val. Ir nieks neisdziovinta verysad.gif( ir puku rinkykla tusčia, o visada išimdavau verysad.gif( visą savaitę leidžiu cle su viltim, kad suveiks, bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 01 sausio 2022 - 22:23
Kur matėte gražių megztukų (plonesnių) su metalizuotais siūlais? Tiek USA, tiek LT.

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2022 01 01, 21:52)

Ačiū už diskusiją apie skalbykles. Užsisakėm Miele su tais skalbimo konteineriais ir dėmių atpažinimu. Tikiuos susitvarkysiu. Aš tokia senamadiška su technikom 🙈

Tiktai susitvarkysit 4u.gif Ten ir asistentas yra, kur atsakius i visus klausimus, pats parenka programa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 01 01, 18:58)
a6 turiu boscha, dedu ir kašmyrus, ir šilkinius rūbus, bet pasirinkus pvz vilnos režimą, megztukai nebūna pilnai išdžiovinti, tik vanduo išgarintas. Na daugiau džiovinti bijau, kad nesusitrauktų. Įdomu, kaip kitose džovyklėse išdžiovina?

Mano Bosch turi "time" režimą, šalia jo net parašyta "warm", t.y., džiovina šiltu, ne karštu oru. Su šita funkcija džiovinu megztukus. Užstatau kokį 20-30 min, padžiovinu, išverčiu, vėl padžiovinu. Laikas nuo megztinio sudėties priklauso.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2022 01 02, 09:14)
Mano Bosch turi "time" režimą, šalia jo net parašyta "warm", t.y., džiovina šiltu, ne karštu oru. Su šita funkcija džiovinu megztukus. Užstatau kokį 20-30 min, padžiovinu, išverčiu, vėl padžiovinu. Laikas nuo megztinio sudėties priklauso.

Irgi yra tokia funkcija, reikes pasiskaitinėti . Ačiū
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2022 01 01, 22:52)

kokią užsisakėt?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 01, 23:33)
Kur matėte gražių megztukų (plonesnių) su metalizuotais siūlais? Tiek USA, tiek LT.

Dėkoju 4u.gif

Nežinau ar gražių, JCrew mačiau.

https://www.jcrew.co...t...ic&crawl=no
Atsakyti

Su Naujaisiais metais! 
Vilnius gavo 732, susimokėjusiom galiu atiduoti jau ir šiandien nuo 19 iki 21 val. Pasiskambinkit!!!

Atsakyti