Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2022 01 04, 16:23)
KLAUSYK O KAIP DEL UGIO? ner liemuo po papais?

Jis tikrai gan aukštas, ir kažkaip įstrižai, bet atrodo liuks.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 01 04, 16:07)
gal kokia sąskaita pasimetė?

Jau aiškinuosi ax.gif
Atsakyti
Merginos, kur ieškoti geru juodu kelniu? Kad ir i darba tiktu ir siaip smile.gif
Atsakyti
XL green camo kelnės+siuntimas=15 €
https://oldnavy.gap....dp-page-content
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2022 01 04, 16:48)
Merginos, kur ieškoti geru juodu kelniu? Kad ir i darba tiktu ir siaip smile.gif

Yoox, jcrew
Atsakyti
TNF pukine parka $119
Atsakyti
Sita bralete galiu drasiai rekomenduoti sultingoms moterims, kaip kazkuri amerikiete rase atsiliepime - pagaliau bralete, kuri tinka D ir DD dydziams. Minksti neriniai, ne tie, kuriais vonia galima sveisti, placios petneseles, plati susegimo juosta, kauselis su paslankiu pakietinimu, nepriploja ir nepripushapina, pats tas. Su 80E emiau L DD, sekancia imciau XL DD, susegu, bet per apimti noretusi licno centimetro laisvesnio.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 01 04, 18:59)
Sita bralete galiu drasiai rekomenduoti sultingoms moterims, kaip kazkuri amerikiete rase atsiliepime - pagaliau bralete, kuri tinka D ir DD dydziams. Minksti neriniai, ne tie, kuriais vonia galima sveisti, placios petneseles, plati susegimo juosta, kauselis su paslankiu pakietinimu, nepriploja ir nepripushapina, pats tas. Su 80E emiau L DD, sekancia imciau XL DD, susegu, bet per apimti noretusi licno centimetro laisvesnio.

Ojetau, kaip ačiū wub.gif 4u.gif yahoo.gif
Pas mane C, tai bandysiu bigsmile.gif O kokį dydį? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 sausio 2022 - 18:14
QUOTE(linamog @ 2022 01 04, 18:59)

Tai man kokią imt? 🤪
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 01 04, 19:14)
Tai man kokią imt? 🤪

Komentaruose primesta fotkių, reik ieškot 'savo' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 sausio 2022 - 18:32
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 04, 19:26)
Komentaruose primesta fotkių, reik ieškot 'savo' biggrin.gif

nu nežinau pagal lentelę man reikia L, bet amerikietiškuose L aš skęstu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 04 sausio 2022 - 18:36
Yra gi Size Chart lentele, man ten viskas labai aisku.
Atsakyti