Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 05, 12:23)
Aš antivakserė? Mda  biggrin.gif
Pasidalinau FAKTU, kuris man atrodo gana įdomus ir svarbus.

Atrodo, naujieną kokią pasakėt, ir taip aišku, kad galima užsikrėsti ir susirgti, tiesiog abejojantiems žmonėms be reikalo sumaištį keliat, tai norėjau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2022 01 05, 13:30)
drinks_cheers.gif tai jau tikrai, kiek žmonių negali diskutuoti šia tema tai  blink.gif jei nesiskiepijęs, tai iš kart antivakseris, net juokinga

Tai kad aš PASISKIEPIJUS, bet, kadangi mano giminėj ne vienas dirba su covidu, tai žinau iš arčiau 'virtuvę'.
Atsakyti
[quote=Cypass,2022 01 05, 14:24]

Man gražu, net labai
Koks Jūsų ūgis ir kokį dydį pirkote? (Čia apie striukę)
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2022 01 05, 13:31)
Atrodo, naujieną kokią pasakėt, ir taip aišku, kad galima užsikrėsti ir susirgti, tiesiog abejojantiems žmonėms be reikalo sumaištį keliat, tai norėjau pasakyti.

Aišku, kad naujiena, nes Lietuvoje pirmi atvejai, kad su trim skiepais ir omicronas.
Bet matau, kad tiesa jums nepatinka mirksiukas.gif
Nebesivelsiu į diskusijas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 sausio 2022 - 12:33
QUOTE(Gafsa @ 2022 01 04, 20:46)

4u.gif

QUOTE(JMD @ 2022 01 04, 20:57)
Šitos nerealios!!!!

Turit? Neatrodo kaip timpos? Nes to labiausiai nenoreciau rolleyes.gif

QUOTE(Gafsa @ 2022 01 04, 20:58)
sakau... o panašių, geros medžiagos, su pamušalu net galima yooxe susigaudyt mažesnius dydžius, bet kai žmogai tingi gilintis ir googlint, tai per prievartą neaprengsi.

Cia tai geras biggrin.gif as netingiu, ne viena karta prisedus buvau, nu arba nuotraukose negraziai atrodo arba kaina tada jau blink.gif ilgai narsiau, bet firmos nezinomos daznai, o atsiliepimu ten mazai buna. Zodziu, kazkaip Yooxe nesiseka.
Saunu jei randat lobiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 05, 12:31)
Tai kad aš PASISKIEPIJUS, bet, kadangi mano giminėj ne vienas dirba su covidu, tai žinau iš arčiau 'virtuvę'.

Tai nėra čia ką teisintis biggrin.gif gerai, kad pasidalinai info, kam neįdomu apeis žinutę ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rasamal,2022 01 05, 13:31]
[quote=Cypass,2022 01 05, 14:24]

Man gražu, net labai
Koks Jūsų ūgis ir kokį dydį pirkote? (Čia apie striukę)
[/quote]
175cm L dydis
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2022 01 05, 12:30)
drinks_cheers.gif tai jau tikrai, kiek žmonių negali diskutuoti šia tema tai  blink.gif jei nesiskiepijęs, tai iš kart antivakseris, net juokinga

Tai įkurkit temą ir diskutuokit į sveikatą, ale ir kurt nereikia, pilnas fb, galima užeiti, kad ir pas Lago ar filosofę 😎
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2022 01 05, 13:33)

Turit? Neatrodo kaip timpos? Nes to labiausiai nenoreciau rolleyes.gif

Man kaip timpos arba tada jau didesnes imti, nes su 100 turiu 8, mano spalva plytų, tai man jos be unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2022 01 05, 13:35)
Tai įkurkit temą ir diskutuokit į sveikatą, ale ir kurt nereikia, pilnas fb, galima užeiti, kad ir pas Lago ar filosofę 😎

Jei galima, aš pati nuspręsiu, bet ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2022 01 05, 10:50)
Na dabar jau pagaliau svorio priaugau, tai perku 6US  4u.gif
S dydį užsisegu, bet labai jau tampriai jis man ir krūtinę spaudžia, todėl ėmiau L dydį su 36B, o antros ėmiau M tik kad L nebuvo  4u.gif

o tai kokio jūs ūgio? Pirmą moterą girdžiu, kuri džiaugiasi svorio priaugimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2022 01 05, 12:35)

Tikrai neturite ką veikti ir dar tokia arši reakcija į ŽR žinutę biggrin.gif
O šioje temoje ne tik apie rūbus ir skalbimo mašinas kalbama, taip, kad ramiai
Atsakyti