Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Bandžiau ruoštis vasarai, bet deja, iš 4 porų tiko tik 1 🙈

Gal kas norite, pagautos pigiau grybo:

1. Dydis 8. Pasirodė, kad siauresniai kojai. Vidpadis 25, sakyčiau atitinka, bet man siauroki. . Pagauta už 13 eur. Nuoroda
vartotojo įkelta nuotrauka[/IMG]

2. Dydis 8, spalva Velvet tan. Vidpadį rašo 25 cm, siūlyčiau avinčioms 7,5 dydį nes man, avinčiai 8 dydį vos vos mažokos. Tinka normaliai kojai. Tokias sau pasilikau juodas 8,5 dydį nors įprastai aviu 8. Pagautos už 20 $.
Nuoroda
vartotojo įkelta nuotrauka

3. Vyrui atistogoms. Lengvi kaip pūkas, medžiaginiai. Dydį rašo 10 (43), vidui išmatavau 27,7 cm. Pagautos už 13 $. Nuoroda
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 01 07, 16:16)

Nusiunčiau žydras, turiu tokios spalvos Jcrew švarką eglute ax.gif
Atsakyti
***** pas mus trečią kartą COVID panašu unsure.gif blink.gif Jau kaip myli jis mus.. nesuprantu, saugomės ir va.. turėjome ateinančią savaitę trečią skiepą daryti.. galėsime į rekordų knygą rašytis.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 01 07, 17:38)
***** pas mus trečią kartą COVID panašu unsure.gif  blink.gif Jau kaip myli jis mus.. nesuprantu, saugomės ir va.. turėjome ateinančią savaitę trečią skiepą daryti.. galėsime į rekordų knygą rašytis.

ojetau, vargsiukai....sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2022 01 07, 16:34)
Yra žvakių po 6.12$  mirksiukas.gif  Tokių kainų nebuvau mačiusi, bet sparčiai mažėja pasirinkimas. ax.gif
https://www.bathandb...a...art=0&sz=48

o ką jūs su tom žvakėm darot ? Nuo jų gi sklinda kvapai stiprūs, dūmai.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 01 07, 17:05)

Aš tai vonių kambariuose laikau, stalčiuose, spintose, kai kurias kartais šiek tiek padeginu, bet trumpai, dovanoms tinka, kai reikia greit, neplanuotai pvz.😋
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 07 sausio 2022 - 17:14
QUOTE(Alexia @ 2022 01 07, 18:05)

man asmeniskai nera jokiu stipriu kvapu. jei nedegini, jos is viso nekvepia.
Atsakyti
o yr kas paštuke? gavot mano laišką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2022 01 07, 17:19)
o yr kas paštuke? gavot mano laišką?  biggrin.gif

yra,yra..nupirkta yra jums,tik as JCREW veliau tvirtinu 4u.gif

prisijunkit pir LING SKINCARE,-$25 papildoma nuolaida
https://www.lingskin.....V0lm8=.QHeTbb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 07 sausio 2022 - 17:38
QUOTE(Rita003 @ 2022 01 07, 14:42)
Paskutiniu metu mane  išvis glumina kai vasarinius rūbus, lengvas sukneles dėvinčios manekenes būna su kerzais, plikom kojom, o paltus, šiltas striukes dėvi su kedais. Suprantu, kad dabar visokių kedų būna (ir su pašiltinimu), bet realybej vistiek nesigauna eiti taip, kaip reklaminėse foto  biggrin.gif, nors pažiūrėti l. gražu.

Pas mus nesigauna, pieciau Europoj gaunas.

QUOTE(Madam V @ 2022 01 07, 15:48)
<p>Panos, kiek esu pirkus BR pusę dydžio tikrai didinti buvo</p>

Dar nuo ugio priklauso labai.

QUOTE(madmuazele @ 2022 01 07, 16:38)
***** pas mus trečią kartą COVID panašu unsure.gif  blink.gif Jau kaip myli jis mus.. nesuprantu, saugomės ir va.. turėjome ateinančią savaitę trečią skiepą daryti.. galėsime į rekordų knygą rašytis.

Sveikit unsure.gif
Atsakyti
[quote=ciurlionis,2022 01 07, 18:37]
yra,yra..nupirkta yra jums,tik as JCREW veliau tvirtinu 4u.gif
[...]
Ačiū ačiū, - net susinepatoginau blush2.gif ,- tie batai taip parūpo baisiausiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2022 01 07, 18:37)
Pas mus nesigauna, pieciau Europoj gaunas.
[]

Aš iki -10 su sporbais tai visai vaikštau, iki 1-1,5 val tai laisvai.Bet kurią dieną teko 3 val pabūd per didelį šaltį, bearpaw vaikui perduoti, tai oijojojojojjjjjjj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 01 07, 17:38)

Sveikite 4u.gif Jus reikia moksliniams tyrimams 'atiduoti'.
Atsakyti