Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciobreliss @ 2019 02 27, 10:10)
Labas rytas, priminkit kur acerola vitaminas C buvo tas saldesnis 4u.gif

balta pakuotė su vyšniom.ne geltona ;)
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 26, 21:26)
Tarp kitko, manau dauguma žino, bet vistiek- veidą dieną net patalpose būnant, kompu dirbant, vistiek reik tept kremais su spf, ne mažiau 50. Ne aš sugalvojau, dermatologai.

QUOTE(bruske @ 2019 02 26, 22:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72366991" data-time="1551210506"><div><p>Idegt turbut nepakanka, bet greiciau pasenet padeda vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>dermatologai dabar labai pabrėžia, kad spf žiemą - vasarą, rytą - vakarą. Įdegt gal neįdegsi, bet šalutinių poveikių gali lengvai prisigaudyt. Pvz polinkį į pigmentines dėmes turint be spf apsaugos net telefonu naudotis negalima. Vakare veidą nusivalius prie pc ar telefono pasėdi, tiek ir užtenka.</p>

nu čia tai naujiena, nesu girdėjus blink.gif

siaip kadangi mano oda linkusi i pigmentines dėmes, tai aš visad renkuosi krema su SPF, bet kazkaip su 50 nelabai esu kur ir mačius.. veido niekada nedeginu, visada su skrybele kokia, nes kakta nueina plemais. Kas ką dar gero naudojat? pavasaris ant nosies, reikia susirūpinti.
aš kolkas naudodavau šitą:
kremas, bet, manau, daugiau SPF butu ne prošal...
Atsakyti
iš savo patirties pasisakysiu. man spf visai nepatinka.ypač tie riebūs kremai. nuo jų labai greit apsivelia linzės ir pradrda kelti spuogus.ir jokio gražaus įdegio.
supratau, kad svarbiausia, kad oda būtų labai pridrėkinta. tada ir įdegis gražus ir ilgiau išsilaiko. gal ir sveikiau tie spf, bet kai nuolat tos saulės negaunu, tai man pakanka gerai pridrėkinti.
Atsakyti

Sveiki. Prisijungiu prie prašymo pasidalinti, kokius kremus naudojate su SPF. Turiu kosmetologę, bet ji man nieko nepataria. Ačiū pasisakiusioms.

kasdienai po makiažo pagrindu šitą tepu: https://www.chanel.c...pectrum-spf-30/

Atsakyti
QUOTE(tatti @ 2019 02 26, 22:35)
<p>Merginos, gal galite patarti, jei jau apie <strong>SPF apsaugą </strong>prakalbom: sausa, labai šviesi, linkusi į pigmentines dėmes oda. Tepiau SPF 15-20, net žiemą, purškiu veidą prieš miegą, nes drėgmės neužtenka, geriu pakankamai vandens. Gal išbandžiusios ką nors veiksmingo, už protingą kainą. Tikslas: drėkinimas, naujų dėmių atsiradimo mažinimas. Iš anksto visoms atsakiusioms dėkoju  4u.gif  biggrin.gif​ </p>

Su kosmetologės pagalba ir jos užduotais namų darbais pigmentines dėmes ant pečių ir krutinės naikinu(šviesinu) specialiu retinoliu.
Sake, kad odoms, linkusioms i dėmes, ragas yra šveitimo procedūros lazeriu nes suplonina odą ir gilesnis pigmentas gali išlysti.
Vakar dar pasakė, kad heliuronas tepamas pasirodo yra ne odos drėkinimui, o geresniam kitų kremų prasiskverbimui. Odos drėkinimui kremas su pieno rūgštim (ar išrūgom, neísidemėjau).
Atsakyti
Aciu🎈 Dar pasakykit kur ieskot 5 metu berniukui marškinėlių su zvyneliais, buvo zaroj,bet nereikejo tada, o dabar tik 1 yra
Atsakyti
Merginos, ar neturit nuolaidos kikocosmetics.com ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2019 02 27, 10:21)
Su kosmetologės pagalba ir jos užduotais namų darbais pigmentines dėmes ant pečių ir krutinės naikinu(šviesinu) specialiu retinoliu.
Sake, kad odoms, linkusioms i dėmes, ragas yra šveitimo procedūros lazeriu nes suplonina odą ir gilesnis pigmentas gali išlysti.
Vakar dar pasakė, kad heliuronas tepamas pasirodo yra ne odos drėkinimui, o geresniam kitų kremų prasiskverbimui. Odos drėkinimui kremas su pieno rūgštim (ar išrūgom, neísidemėjau).

Pasidalinkite kosmetologės kontaktais:), nes aš irgi kariauju su dėmėm:( .
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2019 02 27, 10:48)
Aciu🎈 Dar pasakykit kur ieskot 5 metu berniukui marškinėlių su zvyneliais, buvo zaroj,bet nereikejo tada, o dabar tik 1 yra

hm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2019 02 27, 09:48)

HM smile.gif :
https://www2.hm.com/...0700906009.html
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 02 27, 07:57)
Aciu uz Levi's nupirkima  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O Levi's dydį renkantis galima naudotis jų pateikta lentele? Ar atitinka?
Atsakyti
Gal HM yra koks papildomas kodas?
Atsakyti