Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(babilone @ 2019 03 01, 22:05)
Man tinka nors panasi problema, butent visai nealergizuoja jie. Spygliz galiu duot isbandyt viena,  biggrin.gif kitas nuluzo.
Papildyta:

Jei i mazesne puse L imkit M, as matavaus man puikiai tiko S, siaip nesioju M 38 eur dydi. Tik man toks ilgis visai netinka unsure.gif Sakyciau dydinta vienu dydziu ji.

bigsmile.gif

QUOTE(tatti @ 2019 03 01, 22:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72369745" data-time="1551470210"><div><p>jei ausys alergiskos bizuterijai ir net sidabrui, itariu bellos netiktu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taigi kabliukai, o ne vinukai. Kiekvieną dieną vakare nuimkit ir turi būt Ok. Aš daug kam alergiška, kartais net ausų oda nusilupa po vinukų cry.gif bet ką jau dėl grožio nepadarysi nail.gif Nešioju Swarovski, paskutiniu metu baltą auksą. Pirkit ir būūsit laabai graži  bigsmile.gif​ </p>

jei netiktu turiu drauge kuriai gal tiktu 😏 alioò🤗
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 03 01, 22:56)
jei ausys alergiskos bizuterijai ir net sidabrui, itariu bellos netiktu  unsure.gif

Mane kartais alergizuoja bellos unsure.gif ne visada, nesuseku nuo ko priklauso rolleyes.gif kelias dienas nenesioju ir vėl gerai.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 03 01, 22:13)
Mane kartais alergizuoja bellos unsure.gif ne visada, nesuseku nuo ko priklauso rolleyes.gif kelias dienas nenesioju ir vėl gerai.

tai man tikrai netiks nes didele dalis aukso alergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 03 01, 21:59)
Vedi modelio pavadinima i swarovski paieska ir vualia ax.gif

Na man pirma karta taip: ivedus i paieska Bella ismeta dvieju spalvu auskarus po 79$ baltos ir geltonos spalvos. Nezinau kodel, galvojau isparduota.... bet nebesvarbu issiaiskinom. smile.gif
Atsakyti
jei ausys alergiskos bizuterijai ir net sidabrui, itariu bellos netiktu  unsure.gif

Nebūtinai. Būtent jie tuo ir geri, kad tas cia daugumai tinkantis nealergizuojantis. Verta pabandyti. bigsmile.gif
Atsakyti
3$ smile.gif
https://www.jcrew.co...name=dusty-camo
Atsakyti

Mano ausys irgi jautrios,bet Bellos labai gerai nesiodavosi. kokius 5 metus vos ne diena dienon nesiojau biggrin.gif
Babillone o kas negerai su tuo DKNY ilgiu?
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2019 03 01, 18:40)
na ir skolininkiu saraso ilgumas blink.gif  ir 604 ir 605...

Gal sąskaitos vėl pastrigusios? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2019 03 01, 22:43)

Tai kad nera verysad.gif
Atsakyti
Turiu krepsy melyna ir pilka XL kasmyrus

Odines pirstines su kasmyru viduje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 kovo 2019 - 22:58
QUOTE(doruta @ 2019 03 01, 21:54)
Tai kad nera verysad.gif

Buvo kamufliazine. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2019 03 01, 23:03)
Buvo kamufliazine. ax.gif

smile.gif tada ok smile.gif kamufliazai netinka ;)
Atsakyti