Kam tinka pas mane pasiimti, galiu ryt paimti iš Eglės prekes.
Kaunas gavo 700 siuntą, laiškai susimokėjusioms surašyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2022 05 10, 10:44)
kurį konkrečiai?
tuoj paieškosiu
Pvz, tokius esu pirkusi , tik buteliukas geltonas buvo.
O šiam buvo didesnė nuolaida kada? su 25% gaunasi 89$, norėčiau pigiau, bet galvoju ar sulauksiu
https://www.jcrew.co...me=hthr-blossom
https://www.jcrew.co...me=hthr-blossom
QUOTE(zibuteg @ 2022 05 10, 12:27)
man irgi reikia pagalbos 😊
rekomenduokit kokius geresnius base ir topą geliniam lakavimui. Dukra pradėjo pati namuose lakuotis, tai norėčiau kažko kokybiškesnio🤔
Ačiū kas atsakys 💐
rekomenduokit kokius geresnius base ir topą geliniam lakavimui. Dukra pradėjo pati namuose lakuotis, tai norėčiau kažko kokybiškesnio🤔
Ačiū kas atsakys 💐
Gelish, IBD, Didier net labai neblogos priemonės, kiekiai tik nedideli, bet ir akcijų daug ir dažnai būna, dar EzFlow, Victoria Boro, Bees. Dabar radosi labai daug brendų, svarbu priemones pirkt profesionbalioj nagų priemonių pardėj, ne kokius aliexpreso lakiukus papigiam po dolerį
Aš baigiau "nagų gražinimo" karjerą, turiu daug spalvų atlikusių, gal domintų? Noriu parduot visus buteliukus, kažkas likę mažiau, kažko likę daaaaaug, kažkas net nepraimta. Jei sudomins, brūkštelkit až
QUOTE(zibuteg @ 2022 05 10, 11:27)
man irgi reikia pagalbos 😊
Ačiū kas atsakys 💐
Ačiū kas atsakys 💐
Man vienfaziai geliniai patinka, greiciau viskas vyksta.
QUOTE(ritinelis1 @ 2022 05 10, 10:34)
Laba, kur perkate kavos pupeles? be kavos draugo nieko ir nežinau daugiau
Ačiū.
Ir prašau pasidalinti vitaminu D, kokį perkat?
Ir prašau pasidalinti vitaminu D, kokį perkat?
Siunciuosi iš Huracan
QUOTE(Gafsa @ 2022 05 10, 15:10)
Man vienfaziai geliniai patinka, greiciau viskas vyksta.
Kas tas y🤔
QUOTE(zibuteg @ 2022 05 10, 15:16)
Kas tas y🤔
Silpnesnis gelinis, negadina taip nagų.
Bet ir nelaiko taip gerai.
QUOTE(NORIKA @ 2022 05 10, 14:35)
Gelish, IBD, Didier net labai neblogos priemonės, kiekiai tik nedideli, bet ir akcijų daug ir dažnai būna, dar EzFlow, Victoria Boro, Bees. Dabar radosi labai daug brendų, svarbu priemones pirkt profesionbalioj nagų priemonių pardėj, ne kokius aliexpreso lakiukus papigiam po dolerį
Aš baigiau "nagų gražinimo" karjerą, turiu daug spalvų atlikusių, gal domintų? Noriu parduot visus buteliukus, kažkas likę mažiau, kažko likę daaaaaug, kažkas net nepraimta. Jei sudomins, brūkštelkit až
domina, tik reiks dukrai rodyt.