QUOTE(triule @ 2022 06 10, 17:26)
Pasakykit jūs man dėl tų stojamųjų į univerus- pildai 9 pageidavimus, bet gauni ( jei išvis gauni) tik 1 pakvietimą prioriteto tvarka? Apie kitus 8 gali net nesužinot ar įstojai, ar ne? Ačiū
Gauni pakvietimą 1 pakvietimą į valstybės finansuojamą vietą ar valstybės nefinansuojamą plius studijų stipendija, jei pasirenki ir 1 pakvietimą į valstybės nefinansuojamą vietą, žinoma, jei pasirenkama. Jei nepatenki į 1 prioritetu pasirinktą programą, tuomet tikrinama 2 prioritetu pasirinkta programa, ar pakankamas balas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 10, 18:17)
Aš net bijau pagalvot, kai mano vaikams tas lauks. Kaip dabar pamenu, ateinu į univerą, o ten visa sporto salė nuklota sąrašais. VISA. Ir ieškai savo vardo
o tai buvo geriau nei dabar?
Papildyta:
QUOTE(Cypass @ 2022 06 10, 19:45)
Viskas bus gerai, gaus rezultatus ir įstos kur nori

O jei ne juk ne pasaulio pabaiga. Aš taip saviškiui sakau
Būtent, jei tikrai neįstoja ten kur nori, gali padaryti pertrauką, perlaikyti egzaminus kitais metais. Dar kitas dalykas, jei neįstoja į norimą programą, tai tegul pasižiūri/pasirenka ne tokią populiarią, bet tos pačios krypčių grupės programą po semestro, jei neturės skolų, gali pasikeisti, t.y. pereiti į norimą progarmą netgi ir kitoje aukštojoje mokykloje. Dabar tikrai padaryta taip, kad studentai gali rinktis, nepatinka pasikeisti programą, ne taip kaip mano laikais.