Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(raselita @ 2022 06 10, 15:45)
Brigita Beliajeva, turi savo kliniką bbklinika.lt

Aciu 4u.gif . Pas ja ziuriu registruoja tik liepos men. Gal atostogauja.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 06 10, 15:49)
Turime laisvus:
Moteriški odiniai Veja V-10, dydis 9US (40EU), spalva Black/Black Sole - $42.75
vartotojo įkelta nuotrauka

NEBERA
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2022 06 10, 18:26)
Pasakykit jūs man dėl tų stojamųjų į univerus- pildai 9 pageidavimus, bet gauni ( jei išvis gauni) tik 1 pakvietimą prioriteto tvarka? Apie kitus 8 gali net nesužinot ar įstojai, ar ne? Ačiū  4u.gif

O galima 9 pageidavimus biggrin.gif Aš galvojau, kad 3 mirksiukas.gif Sūnus vakar užpildė, bet tik du norus įrašė ax.gif

Man atrodo, kad taip, praneša 1 ir viskas, Nebėra taip kaip anksčiau.

Tai kaip egzai? Jau visus išlaikė? Maniškiui dar fizika liko.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 10, 19:17)
Aš net bijau pagalvot, kai mano vaikams tas lauks. Kaip dabar pamenu, ateinu į univerą, o ten visa sporto salė nuklota sąrašais. VISA. Ir ieškai savo vardo biggrin.gif

Nepajausi, greit ateis biggrin.gif
Tik aišku streso tie egzai vaikams sukelia, Gal ir švietimo sistema patobulės. ax.gif Anglų egze aš įsivaizdavau, kad visi per ausines klauso, o čia pasirodo leidžia per kolonėles ir dar garsas nekokybiškas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 06 10, 20:02)

Kur rasti tokiu?
Atsakyti
37 VEJA gera kaina SPALVOTI biggrin.gif
https://www.6pm.com/...21/color/928835
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 06 10, 19:19)
O galima 9 pageidavimus biggrin.gif  Aš galvojau, kad 3 mirksiukas.gif  Sūnus vakar užpildė, bet tik du norus įrašė ax.gif

Man atrodo, kad taip, praneša 1 ir viskas, Nebėra taip kaip anksčiau.

Taip rašo:
Pildant prašymą, sudaromas ne daugiau nei 9 pageidavimų sąrašas, į jį įtraukiant atskiras studijų programas ir pasirinktą finansavimo pobūdį

Dar laikys vieną. Šiaip tai nusivylęs savimi, nes mokėsi, o per egzus kažkas nutiko... Dar to karantino spragos, kai matematikos buvo daug iš praeitų metų...
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2022 06 10, 20:36)

Dar laikys vieną. Šiaip tai nusivylęs savimi, nes mokėsi, o per egzus kažkas nutiko... Dar to karantino spragos, kai matematikos buvo daug iš praeitų metų...

Viskas bus gerai, gaus rezultatus ir įstos kur nori 4u.gif O jei ne juk ne pasaulio pabaiga. Aš taip saviškiui sakau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2022 06 10, 18:26)
Pasakykit jūs man dėl tų stojamųjų į univerus- pildai 9 pageidavimus, bet gauni ( jei išvis gauni) tik 1 pakvietimą prioriteto tvarka? Apie kitus 8 gali net nesužinot ar įstojai, ar ne? Ačiū  4u.gif

Taip, kviečiamas į pirmą poziciją į kurią stojanciojo stojamasis balas praeina konkursą, kitos visos jau net nebežiūrimos, dėl to labai svarbu susidėlioti prioritetus 😊
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2022 06 10, 17:26)

Gauni pakvietimą 1 pakvietimą į valstybės finansuojamą vietą ar valstybės nefinansuojamą plius studijų stipendija, jei pasirenki ir 1 pakvietimą į valstybės nefinansuojamą vietą, žinoma, jei pasirenkama. Jei nepatenki į 1 prioritetu pasirinktą programą, tuomet tikrinama 2 prioritetu pasirinkta programa, ar pakankamas balas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 10, 18:17)
Aš net bijau pagalvot, kai mano vaikams tas lauks. Kaip dabar pamenu, ateinu į univerą, o ten visa sporto salė nuklota sąrašais. VISA. Ir ieškai savo vardo biggrin.gif

o tai buvo geriau nei dabar?
Papildyta:
QUOTE(Cypass @ 2022 06 10, 19:45)
Viskas bus gerai, gaus rezultatus ir įstos kur nori 4u.gif O jei ne juk ne pasaulio pabaiga. Aš taip saviškiui sakau ax.gif

Būtent, jei tikrai neįstoja ten kur nori, gali padaryti pertrauką, perlaikyti egzaminus kitais metais. Dar kitas dalykas, jei neįstoja į norimą programą, tai tegul pasižiūri/pasirenka ne tokią populiarią, bet tos pačios krypčių grupės programą po semestro, jei neturės skolų, gali pasikeisti, t.y. pereiti į norimą progarmą netgi ir kitoje aukštojoje mokykloje. Dabar tikrai padaryta taip, kad studentai gali rinktis, nepatinka pasikeisti programą, ne taip kaip mano laikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 birželio 2022 - 20:45
QUOTE(regal @ 2022 06 10, 21:36)

o tai buvo geriau nei dabar?

Aj ne ne, tiesiog prisiminiau, kaip buvo mano laikais. Apie dabartinę sistemą net nežinau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2022 06 10, 21:41)
Būtent, jei tikrai neįstoja ten kur nori, gali padaryti pertrauką, perlaikyti egzaminus kitais metais. Dar kitas dalykas, jei neįstoja į norimą programą, tai tegul pasižiūri/pasirenka ne tokią populiarią, bet tos pačios krypčių grupės programą, po semestro, jei neturės skolų, gali pasikeisti, t.y. pereiti į norimą progarmą. Dabar tikrai padaryta taip, kad studentai gali rinktis, nepatinka pasikeisti programą, ne taip kaip mano laikais.

Ir ne tik dabar.
Aš po mėnesio perėjau į norimą specialybę ir dar nemokamą, grąžino pinigus.
O giminaitė po metų perlaikė egzaminą ir perstojo į nemokamą. O geriausia, kad neužimtų pirmakursio vietos, perėjo toliau į antrą kursą, tik jau nemokamą.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 10, 20:45)
Aj ne ne, tiesiog prisiminiau, kaip buvo mano laikais. Apie dabartinę sistemą net nežinau unsure.gif
Papildyta:

Ir ne tik dabar.
Aš po mėnesio perėjau į norimą specialybę ir dar nemokamą, grąžino pinigus.
O giminaitė po metų perlaikė egzaminą ir perstojo į nemokamą. O geriausia, kad neužimtų pirmakursio vietos, perėjo toliau į antrą kursą, tik jau nemokamą.

tai jūs jaunesnė už mane smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 birželio 2022 - 21:12

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 50%
www.jomashop.com
www.jimmyjazz.com
www.loft.com - 50%
www.finishline.com