Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kaciora @ 2022 06 20, 15:26)
aš ties Garmin venu 2 plus medituoju  rolleyes.gif  bet dar su savim aiškinuosi ar man jo tikrai reikia  biggrin.gif

Aš šį ir nužiūrėjau dabar ax.gif Važiuosiu vakare gyvai pačiupinėti. Tik norėčiau dar ir spalvos tokios kokios noriu...
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2022 06 18, 22:17)
Kokia gera nuoroda, atrodo nereali produkcija wub.gif kaip ir atrandant tuos lietuviškus gamintojus, aš turbūt nei pusės nežinau..

Aš vakar Pakruojo alko produkciją užmačiau Senojoje kibininėje mažojr Domus ProVilniuje.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 06 20, 14:06)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="madmuazele" data-cid="72972282" data-time="<a href="> Noriu Garmin laikrodžio. Pamenu pirkote, diskutavote. Kur US pažiūrėti? Į ką atkreipti dėmesį? Noriu ir sportui, ir, kad atsiskaityti galima būtų.. ir iš viso ar USA labai pigiau? Vat tokį žiūriu. Bet gal kokį kitą modelį rekomenduotumėte? https://www.amazon.d...i...sto_dp&th=1</blockquote>
<p>turiu vivoactove. Ziureciau toki kur turi savo gps, nereikia tada telefono sportuojant. Ar verta pirkti us, kazkaip abejoju smile.gif</p>

Super. Ačiū.
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.fossil.com - 50%
www.jimmyjazz.com
www.landsend.com
www.walmart.com
www.uniformadvantage.com
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.jcrewfactory.com - 60%+20%
www.zennioptical.com - $15 nuo $60
www.venus.com - $20 nuo $100
www.victoriassecret.com - 20%
www.thermacell.com - 20%
www.landsend.com - 50%
www.32degrees.com
www.calvinklein.us
www.jomashop.com
www.saksoff5th.com
www.us.boohoo.com
www.us.puma.com
www.target.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.vitacost.com - 12%
www.puritan.com - 25%
www.walgreens.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.bathandbodyworks.com-20%
www.bergdofgoodman.com - 20% Beauty
www.wholesale.fragranceshop.com
www.naturessheabutter.com
www.lingskincare.com - 20%
www.iherb.com - 5%
www.timelessha.com
www.colourpop.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 birželio 2022 - 14:54
QUOTE(ritinelis1 @ 2022 06 20, 10:38)
Gal esat atradę plaukams šampūną ir balzamą kokį super duper? Viskas baiginėjas, noriu ką nors naujo išbandyti smile.gif

Neįmanoma patarti,skirtingi plaukai ir reikalavimai rolleyes.gif Bet paskutiniai naudojami ir tikrai patinkantys iš Davines.Dar labai nebloga priemonė iš jų gelis-augimą skatinantis,slinkimą stabdantis.Beje INHAIR gera kaina su Dainos20 kodu dabar rolleyes.gif

QUOTE(kaciora @ 2022 06 20, 15:26)
aš ties Garmin venu 2 plus medituoju  rolleyes.gif  bet dar su savim aiškinuosi ar man jo tikrai reikia  biggrin.gif

Garminai yra neužmušami,bent kai kurie biggrin.gif Mano dukros po 9 dienų išbuvimo vandeny/purve kuo puikiausiai veikia po šiai dienai biggrin.gif Pametė per savo sportus,rado žmogus su metalo detektoriumi...
Atsakyti
VITACOST
turime -20% papildoma nuolaida

https://www.vitacost...sandsupplements

DKNY
-40%

https://www.dkny.com...n/sale/view-all

SWAROWSKI
nuolaidos iki 40%

https://www.swarovsk...shopby/fl-sale/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 20 birželio 2022 - 16:44

O thermacell ar walmart yra papildomi tax perkant tuos repelentus nuo uodų ir papildymus, taip?

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 06 20, 16:54)
Garminai yra neužmušami,bent kai kurie  biggrin.gif  Mano dukros po 9 dienų išbuvimo vandeny/purve kuo puikiausiai veikia  po šiai dienai biggrin.gif Pametė per savo sportus,rado žmogus su metalo detektoriumi...

Geras. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2022 06 20, 17:09)
<p>O thermacell ar walmart yra papildomi tax perkant tuos repelentus nuo uodų ir papildymus, taip?
</p>

yra tax
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 06 20, 13:40)
Kriu liemene sviesia primaloft ir berniukiska rl maike.

Kas per maikė? bigsmile.gif

___

Aš vakar tiek madų prisižiūrėjau Dua Lipoj popc1.gif
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2022 06 20, 17:09)
<p>O thermacell ar walmart yra papildomi tax perkant tuos repelentus nuo uodų ir papildymus, taip?
</p>

Alternatyva dar amazon, ten nebus tax
Atsakyti
[quote=rapoja,2022 06 20, 15:54]
Neįmanoma patarti,skirtingi plaukai ir reikalavimai rolleyes.gif Bet paskutiniai naudojami ir tikrai patinkantys iš Davines.Dar labai nebloga priemonė iš jų gelis-augimą skatinantis,slinkimą stabdantis.Beje INHAIR gera kaina su Dainos20 kodu dabar rolleyes.gif
Va kaip gerai, kad parašiau gavau koduką, ačiū 4u.gif
Patarimo ir nereikia, žinoma reikia savo atsirinkti smile.gif Aš jau n laiko naudoju Davines, noriu naują firmą kokią išbandyti biggrin.gif
Atsakyti