QUOTE(linamog @ 2022 06 21, 17:30)
HM turime papildoma 28% nuolaida sale
Regular kainoms jokio kodo nėra
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 06 21, 16:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="gėlužė" data-cid="72972590" data-time="1655810592"><div><p>Laba 
Mergaitės, rekomenduokite gerus, tvarkingus apdailininkus ir santechniką Vilniuje, norime pasiremontuoti vonios kambarius:) Nera skubu, galim ir palaukti, norim tik tvarkingai dirbanciu, patikimu.</p></div></blockquote><p>Man irenginejo vonia Vladas 8620 93399 . Ne vienam kaimynui paskui dare, visi liko patenkinti. Galit sakyt kad nuo Guodos Visoriu g. Prisimins
</p>
Mergaitės, rekomenduokite gerus, tvarkingus apdailininkus ir santechniką Vilniuje, norime pasiremontuoti vonios kambarius:) Nera skubu, galim ir palaukti, norim tik tvarkingai dirbanciu, patikimu.</p></div></blockquote><p>Man irenginejo vonia Vladas 8620 93399 . Ne vienam kaimynui paskui dare, visi liko patenkinti. Galit sakyt kad nuo Guodos Visoriu g. Prisimins
AČIŪ😘
VS nedaug truksta iki free ship
Vel renkasi YOOX su 25% nuolaida
Turime laisva merino vilno Banana Republic Seamless Merino Turtleneck Sweater in Responsible Wool, L dydis, Bright Peony Pink spalva - $27.97
QUOTE(laurita99as @ 2022 06 21, 12:49)
Kadangi čia labai daug rekomenduoja geru gydytoju, prašau rekomenduokit vaiku akiu ligu gydytoja Klaipėdoje
pasitikrinom regėjima, su viena akim mato puikiai, su kita akim tik 3 eilutę nuo viršaus 
O man Kaune reikia rimto gydytojo del kataraktos