Prisidedu prie prašymų, gal galite rekomentuoti implantologą Kaune. Ačiū
QUOTE(ralija @ 2022 06 23, 16:39)
man reikia irgi kardiologo... ginekologo ... akiu ... tarkim sutapimas, beeeet po 3 skiepo organizmas isejo is rykiuotes: menesines nereguliarios, spaudimas sokineja, dar kazkoki akispudi atrado... metu 40 su trupuciu... klimaksui gal per anksti... prisidariau tyrimu kraujo ... dabar siuntimu prirase ... kazkoks liudesys apeme... visada buvau sveika, nedarbingumas buvo kai vaika gimdziau
man buvo ta pati nesamone po antro skiepo. ejau pas gydytoja, kuri pasake, jog kone kiekviena tuos pacius simptomus ivardina. liepe nesukti galvos, nes po kurio laiko vel viskas susinormalizuos. as sau buvau veziu jau prisigalvojus. viskas susitvarke. zinoma, po gero pusmecio. sakiau nafik. daugiau jokiu skiepu.
QUOTE(ralija @ 2022 06 23, 15:39)
man reikia irgi kardiologo... ginekologo ... akiu ... tarkim sutapimas, beeeet po 3 skiepo organizmas isejo is rykiuotes: menesines nereguliarios, spaudimas sokineja, dar kazkoki akispudi atrado... metu 40 su trupuciu... klimaksui gal per anksti... prisidariau tyrimu kraujo ... dabar siuntimu prirase ... kazkoks liudesys apeme... visada buvau sveika, nedarbingumas buvo kai vaika gimdziau
O man po covido migrena istisai serijom varo. Draugei po covido mns dingo, 45 metu. Bet dziaugiuosi nors tuo, kad uosles nebuvo tik tris dienas, o ne suvisam.
Turime laisvus:
Moteriski odiniai Wrangler Ankle Boots, dydis 9US - $26

J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate®, 6 Tall dydis, Black spalva - 73

CALVIN KLEIN Tulip Sleeve Jumpsuit, dydis 4US (atitinka S), spalva GINGER, jau Lietuvoje - 67

Vaikiška medvilninė Old Navy Unisex Graphic T-Shirt for Toddler, 5T dydis, Alwyas on Pointe spalva - $3.60

Mergaitiškas LANDSEND maudymukas, tankini, spalva DEEP SEA NAVY UNICORNS ir kelnaites, spalva PRIMO PINK, dydis 12, jau Lietuvoje - 24

Dolce & Gabbana logo plaque trifold wallet, juoda spalva, jau Lietuvoje - 200

Melissa Ground lll Slip-on sneaker, 7US dydis, white/pink/green spalva - $17.48

Merino vilnos Banana Republic Seamless Merino Turtleneck Sweater in Responsible Wool, L dydis, Bright Peony Pink spalva - $27.97

Moteriški odiniai Reebok Classics leathers sneakers in sandy taupe, dydis 7.5US - $20.44

J.Crew Factory Linen-cotton Holland blazer, 2US dydis, Crisp Begonia spalva - $29.99

Moteriski odiniai Wrangler Ankle Boots, dydis 9US - $26

J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate®, 6 Tall dydis, Black spalva - 73

CALVIN KLEIN Tulip Sleeve Jumpsuit, dydis 4US (atitinka S), spalva GINGER, jau Lietuvoje - 67

Vaikiška medvilninė Old Navy Unisex Graphic T-Shirt for Toddler, 5T dydis, Alwyas on Pointe spalva - $3.60

Mergaitiškas LANDSEND maudymukas, tankini, spalva DEEP SEA NAVY UNICORNS ir kelnaites, spalva PRIMO PINK, dydis 12, jau Lietuvoje - 24

Dolce & Gabbana logo plaque trifold wallet, juoda spalva, jau Lietuvoje - 200

Melissa Ground lll Slip-on sneaker, 7US dydis, white/pink/green spalva - $17.48

Merino vilnos Banana Republic Seamless Merino Turtleneck Sweater in Responsible Wool, L dydis, Bright Peony Pink spalva - $27.97

Moteriški odiniai Reebok Classics leathers sneakers in sandy taupe, dydis 7.5US - $20.44

J.Crew Factory Linen-cotton Holland blazer, 2US dydis, Crisp Begonia spalva - $29.99

QUOTE(JMD @ 2022 06 23, 17:05)
sakiau nafik. daugiau jokiu skiepu.
Aš jau po antro sakiau nafik, o tie pizdukai apie ketvirtą vapa. Bijau, kad rudenį be 4 skiepų sienos kirst neleis. Gaunasi gryns šantažas su tais skiepais.
Ponios, priminkit, is kur pirkom tuos piestukus slaunims vasarai?
QUOTE(linamog @ 2022 06 23, 17:40)
Ponios, priminkit, is kur pirkom tuos piestukus slaunims vasarai?
Ką ka?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 23, 17:56)
Buvo tie tepami, kad slaunys viena i kita nesitrintu
Mergaites, rekomenduokite veiksminga priemone nuo pigmentiniu demiu? Visa laika veidui naudojau 50 apsauga, o tiek pigmentiniu demiu atsirado.
Dar niekada tiek neturejau.
kas buvote Zakinto saloje? ar verta demesio poilsiui sala?
570 eur 7 naktys - su pusryčiais - čia normali kaina?
QUOTE(ralija @ 2022 06 23, 18:20)
kas buvote Zakinto saloje? ar verta demesio poilsiui sala?
570 eur 7 naktys - su pusryčiais - čia normali kaina? 
Čia dykai. Aš ieškau kelionės 14 nakvynių su all in 5*, tai be 5 k niekaip nerandu 🙈 kur čia taip radai???
QUOTE(JMD @ 2022 06 23, 18:32)
Čia dykai. Aš ieškau kelionės 14 nakvynių su all in 5*, tai be 5 k niekaip nerandu 🙈 kur čia taip radai???
airguru.lt