Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rasosrasotos @ 2022 06 28, 20:27)
Gal kuri keitete saules akiniu plastika i tamsintus lesius su dioptrijomis? Kur daret ir ar patenkintos?

Dariausi Vision Vilniaus Akropolyje. Mano dioptrijos -5 ir dar astigmatiniai stiklai. Norejau pereinanciu, bet likau nepatenkinta verysad.gif apatine dalis buvo beveik balta. Konsultante sake per dideles dioptrijos, ir t.t. ( kazkodel pries darant informuota nebuvau) neiseina patamsinti, taip kaip buve oroginalus akiniai. Tada perkalbejo i visus tamsius. Geriau nei buvo, bet rezultatas nera vistiek l.dziuginantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2022 06 28, 21:10)
Noriu i turimus akinius nuo saules idet tamsintus lesius su dioptrijomis, kontaktiniu lesiu nebegaliu nesioti… Kazin kodel negalejot turimu naudoti? Ar nuo dioptriju tai priklauso?

neduoda garantijos, jei ne į jų rėmelius dedama.
Atsakyti

Po stipraus akies uzdegimo liko randelis gleivineje, gydytojai bet kokius lesius uzdraude, o ir paciai nebesinori rizikuoti, per 3 savaites ligonineje visokiu atveju pamaciau…

Na su vienadieniais manau saugiausia nes isemei ir ismetei. Brangiau bet daug metu tik jie. Ir tai pagrinde vasara tenesioju. Dar daug kas operacijas darosi…

Atsakyti
Su kokia programėle be TunnelBear galima pasiekti kai kurias parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 06 28, 21:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rasosrasotos" data-cid="72974099" data-time="1656441138"><div><p>Po stipraus akies uzdegimo liko randelis gleivineje, gydytojai bet kokius lesius uzdraude, o ir paciai nebesinori rizikuoti, per 3 savaites ligonineje visokiu atveju pamaciau…</p></div></blockquote><p>Na su vienadieniais manau saugiausia nes isemei ir ismetei. Brangiau bet daug metu tik jie. Ir tai pagrinde vasara tenesioju. Dar daug kas operacijas darosi…</p>

Kontaktinius lesius nesiojau 25 metus, taip kad visokius isbandzius 😉, bet kai nebegalima, tai jokiu nebegalima… o operacija medikai atsisako daryti del randelio ir dar del kt indikaciju.. Taigi ir klausimas tik apie saules akinius 😎
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com - 20%
www.fossil.com - 50%
www.venus.com
www.jimmyjazz.com
www.calvinklein.us
www.uniformadvantage.com
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.zennioptical.com - $15 nuo $60
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.jcrewfactory.com - 50%+20%
www.michaelkors.com - 20%
www.swarovski.com - 20%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.untilgone.com
www.zulily.com
www.us.boohoo.com
www.us.puma.com - 25%
www.us.samsonite.com
www.asos.com - 25%
www.walmart.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.costco.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.puritan.com - 25%
www.vitacost.com
www.walgreens.com - 20%
www.bergdofgoodman.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.giorgioarmanibeauty.com - 50/40/30%
www.bathandbodyworks.com
www.megababebeauty.com
www.naturessheabutter.com
www.lingskincare.com - 20%
www.bodybilding.com
www.timelessha.com
www.colourpop.com
www.yesstyle.com - 15%
Atsakyti
Ačiū merginos už siuntinuką, vyras apsipatenkinęs polo maikėmis iš vaikų skyriaus, o aš polo džinsais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2022 06 28, 09:36)
Neseniai gryžau iš Kroatijos pajūrio. Važiavom per Austriją, Čekiją.

Vakar grizom per Vengrija. Dazniausiai vaziuodavom per Austrija. Vyrui labiau per Vengrija patiko. Be jokiu kamsciu ir pirmyn ir atgal.
Atsakyti

O bandet nesiot ir vienadienius lesius? Visu visu negalit? 

Visų visų negaliu, nors daug metų nešiojau

Atsakyti

Gal kuri keitete saules akiniu plastika i tamsintus lesius su dioptrijomis? Kur daret ir ar patenkintos?

Daug kartų dariausi. Daro dauguma optikų, tik turit aptarti dėl galimybės išgauti buvusią spalvą ir dėl centravimo.

Atsakyti

Dariausi Vision Vilniaus Akropolyje. Mano dioptrijos -5 ir dar astigmatiniai stiklai. Norejau pereinanciu, bet likau nepatenkinta verysad.gifapatine dalis buvo beveik balta. Konsultante sake per dideles dioptrijos, ir t.t. ( kazkodel pries darant informuota nebuvau) neiseina patamsinti, taip kaip buve oroginalus akiniai. Tada perkalbejo i visus tamsius. Geriau nei buvo, bet rezultatas nera vistiek l.dziuginantis ax.gif
O man vieniems akiniams parinko spalvą dar net geresnę, nors ilgai dėliojom. Nelengva stiklo spalvą atitaikyti. Bet man ne Vision darė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 28 birželio 2022 - 23:03
QUOTE(Madam V @ 2022 06 29, 00:02)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="72974100" data-time="<a href="> Dariausi Vision Vilniaus Akropolyje. Mano dioptrijos -5 ir dar astigmatiniai stiklai. Norejau pereinanciu, bet likau nepatenkinta vartotojo įkelta nuotraukaapatine dalis buvo beveik balta. Konsultante sake per dideles dioptrijos, ir t.t. ( kazkodel pries darant informuota nebuvau) neiseina patamsinti, taip kaip buve oroginalus akiniai. Tada perkalbejo i visus tamsius. Geriau nei buvo, bet rezultatas nera vistiek l.dziuginantis vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> O man vieniems akiniams parinko spalvą dar net geresnę, nors ilgai dėliojom. Nelengva stiklo spalvą atitaikyti. Bet man ne Vision darė.

O kuria (kurias) optikas rekomenduotumet?
Atsakyti