Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mano hemoglobinu kad buna kaip ir normalus, bet geležies ( feritino) beveik nera, todel ir geriu feritina. Gal pasikliaukime ka skiria gydytojai, o ne užsiimkime savigyda ar patarimais kas kam tinka, kalbu apie vaistus, o ne papilldus, norą ir del ju turiu savo nuomone , bet pasilaikysiu.

Man juos skyre hematologe 😀 kai israse buvo ir homoglobinas ir feritinas ant ribos, o as tu visu tardyferonu netoleruoju, man pucia pilva, pykina ir pan. 

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 06 30, 19:30)
Mano hemoglobinu kad buna kaip ir normalus, bet geležies ( feritino) beveik nera, todel ir geriu feritina. Gal pasikliaukime ka skiria gydytojai, o ne užsiimkime savigyda ar patarimais kas kam tinka, kalbu apie vaistus, o ne papilldus, norą ir  del ju turiu savo nuomone , bet pasilaikysiu.

Bet juk dabar kalbam tiesiog apie papildus unsure.gif Kai man svaigo galva, tai tik paskirtus gėriau. Bet dabar labiau profilaktiškai noriu, nes pagal tyrimus nėra kritiškai, kaip buvo.

Beje, nuo šių metų pasidarė kosmosas pakliūti pas odos, pas LOR (pas akių, manau, visada buvo kosmosas). Tiek pas LOR, tiek pas odos - VISADA pakliūdavau be problemų. Pas LOR Santarose - vos ne kitą dieną... O dabar laukiu visur eilėse... įdomu, keik lauksiu bigsmile.gif

Per žinias visas agituoja - oj, neina pas kraujagyslių ar tai širdies (nepamenu tiksliai) gydytojus, oj, LT koks mirtingumas. Tai kaip eiti tam paprastam žmogeliui? Anyta nuėjo, sako, ok po pusės metų, bet privačiai - eikit ryt. Ir dar reklamuoja tas paslaugas, o valdiškai - nuliukas.

Kas toliau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 birželio 2022 - 19:09
labai ačiū už siuntinį, šįkart viskas iš džinsinių ir panašių medžiagų, tai sveria ohohoooo biggrin.gif bet viską pataikiau.

Gerai, kad spygliz patarė RL baltus taškytus imt didesnius, tikrai per klubus kažkokie siauresni.
https://www.ralphlau...811.html?pdpR=y
O kokio gerumo FP džinsūra...
https://www.dillards...acket/513039748 -
-ten kur pirkau, jau nėra.

Tas sijonas labai stilingas, bet į mažesnę pusę per klubus, liemuo ok https://www.6pm.com/...8399/color/4008

Tuos labai rekomend, švari graži spalva, gera kaina, ilgos klešnės tall https://www.jcrew.co...amp;display=all
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 30, 19:08)
Bet juk dabar kalbam tiesiog apie papildus unsure.gif Kai man svaigo galva, tai tik paskirtus gėriau. Bet dabar labiau profilaktiškai noriu, nes pagal tyrimus nėra kritiškai, kaip buvo.

Beje, nuo šių metų pasidarė kosmosas pakliūti pas odos, pas LOR (pas akių, manau, visada buvo kosmosas). Tiek pas LOR, tiek pas odos - VISADA pakliūdavau be problemų. Pas LOR Santarose - vos ne kitą dieną... O dabar laukiu visur eilėse... įdomu, keik lauksiu bigsmile.gif

Per žinias visas agituoja - oj, neina pas kraujagyslių ar tai širdies (nepamenu tiksliai) gydytojus, oj, LT koks mirtingumas. Tai kaip eiti tam paprastam žmogeliui? Anyta nuėjo, sako, ok po pusės metų, bet privačiai - eikit ryt. Ir dar reklamuoja tas paslaugas, o valdiškai - nuliukas.

Kas toliau unsure.gif

Tai vat ir reik eit kol gali palaukt, nėr tragiškai, kai reik ne ryt-dabar-praktiškai vakar biggrin.gif Kai jau dega- yra neatidėliotina pagalba, varai į priėmimo skyrių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 30 birželio 2022 - 19:11
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 30, 17:53)
Kad jau apie geležį ir šiaip norėjau čia (  biggrin.gif  ) klaust patarimų ir patirčių.
Ginė sakė, kad mano atveju gerai būtų dėtis spiralę (būtent dėl didelio geležies trūkumo, nes mmmm prie to irgi prisideda ir dar kokteliuką siūlė - skauda, neskauda - ibumetinas + VIT C, nes 40 proc. sumažina kraujavimą).
Bet neva man geriau privačiai su nuskausminimu, nes aš labai jautri skausmui. O tai jau valdiškai nejautros negalima?
Žo, būtų labai įdomu, kas ką žinot ta tema. Draugė dėjos kažkokią mini pati sau unsure.gif

Man poliklinikoje gydytoja siūlė mirena butent del sios priežasties , o klinikose gydytoja sakė, jei labai labai nevargina gausios m, tai prakentet keleta meteliu
Atsakyti

Eiles tai eiles bet kai siandien pamaciau savo algalapi ir mane darbdavys apdraudes nuo nelaimingu atsitikimu, ismoka turejau gauti 250 eur o gavau 150, kita nuskaite kaip darbdavio, mano ir dar pensijos mokescius tai zinokit apakau. 42 procentus pasieme valstybe nuo mano ismokos uz trauma 😀 tipo traktuoja kaip su darbo santykiais susijusias pajamas, ta prasme as neuzdirbau rankos traumos, va cia tai absurdas. 😀 Nuo sios minutes niekur nebeisiu privaciai jei nedengs draudimas, eina jie po velniu ir busiu is tu bobuciu kur aiskina kad moka mokescius ir jai viskas priklauso 😀😀😀

Atsakyti

Atsiprasau bet visa diena negaliu atsigauti pamacius kad valstybei sumokejau 100 eur uz tai kad gavau trauma 😀😀😀

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 06 30, 19:22)
<p>Eiles tai eiles bet kai siandien pamaciau savo algalapi ir mane darbdavys apdraudes nuo nelaimingu atsitikimu, ismoka turejau gauti 250 eur o gavau 150, kita nuskaite kaip darbdavio, mano ir dar pensijos mokescius tai zinokit apakau. 42 procentus pasieme valstybe nuo mano ismokos uz trauma 😀 tipo traktuoja kaip su darbo santykiais susijusias pajamas, ta prasme as neuzdirbau rankos traumos, va cia tai absurdas. 😀 Nuo sios minutes niekur nebeisiu privaciai jei nedengs draudimas, eina jie po velniu ir busiu is tu bobuciu kur aiskina kad moka mokescius ir jai viskas priklauso 😀😀😀</p>

Va bigsmile.gif išrišo Valstybė tamstą bigsmile.gif per dažnos traumos, uždarbiauji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 30, 19:08)

Kas toliau unsure.gif

Jei nera mirtinas pavojus, kazkas ekstra, tai ir palauki ta keleta men, pagaudai taloneliu, o kai atsitinka kazkas ekstra sėdi i automobilį ir varai i priėmimą klinikose. Bent jau didžiųjų miestu gyventojai , manau, neturetu kuo skųstis , rajonuose gyvenantiems žmonėms sudėtingiau, bet lygiai tas pats ir anksciau buvo
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2022 06 30, 19:25)
Va  bigsmile.gif išrišo Valstybė tamstą  bigsmile.gif per dažnos traumos, uždarbiauji  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Papildyta:
O aš noriu padėkoti uz pareklamavimą thermocell wub.gif 4u.gif jei ne jis, butu neįmanomas pasibuvimas vakarais lauke, kad ir dabar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 birželio 2022 - 19:28
QUOTE(regal @ 2022 06 30, 20:20)
Man poliklinikoje gydytoja siūlė mirena butent del sios priežasties , o klinikose gydytoja sakė, jei labai labai nevargina gausios m, tai prakentet keleta meteliu

Miegu su palutėm cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 30, 19:48)
Miegu su palutėm  cry.gif

o nakvišas geriant ne geriau?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 06 30, 20:55)

Ką jos daro? Gysločio irgi nebandžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 30, 18:53)
Kad jau apie geležį ir šiaip norėjau čia (  biggrin.gif  ) klaust patarimų ir patirčių.
Ginė sakė, kad mano atveju gerai būtų dėtis spiralę (būtent dėl didelio geležies trūkumo, nes mmmm prie to irgi prisideda ir dar kokteliuką siūlė - skauda, neskauda - ibumetinas + VIT C, nes 40 proc. sumažina kraujavimą).
Bet neva man geriau privačiai su nuskausminimu, nes aš labai jautri skausmui. O tai jau valdiškai nejautros negalima?
Žo, būtų labai įdomu, kas ką žinot ta tema. Draugė dėjos kažkokią mini pati sau unsure.gif

Man dėjo ir privačiai, ir valdiškai - jei gines rankos auksinės, o sesutė dantis uzkalba, tai tik baimės daugiau, na taip, nemalonu, bet tikrai ne tiek, kad nejautros ar nuskausminimo reikėtų. Esu iš tų, kur jautri bet kokiam skausmui, tai jo, po procedūros pilvą paskaudejo, bet užteko ibumetino tabletės ir po pusdienio viskas ok. Man spirale (Mirena) buvo atradimas, nes iki tol mm po 7-9 dienas ir gausios, jei dar viena miegi, tai dar dar, bet jei vyras šalia... Ne tik paluciu, bet ir sauskelniu reikėdavo.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2022 06 30, 20:55)

Nieko jos nepadeda ax.gif arba mano organizmas jas priimdavo kaip eilinę stiklinę vandens.
Atsakyti