Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spurga_m @ 2022 07 03, 10:47)
Kur perkate el vinjetes
domina slovenija ir austrija
ir kokius app kelioniu naudojate pvz kelio darbams kuro kainom?

Internete
Papildyta:
QUOTE(Supronti @ 2022 07 03, 09:08)
Ačiū už atsakymus apie telefoną.
O jei iš Amazon perki, tas pats galioja? Ar būtinai pirkti iš oficialios parduotuvės reikia?

Dar vienas klausimas 😀 gal kuri naudojate kercher garų valytuvų? Kur tinka ir voniai plytelėms ir virtuveii ir kt. Ar pasiteisino, ar tikrai tie garai padaro gerą darbą  kaip reklamuoja? Su amžiumi jau norisi palengvinimo namų ruošoje....

Aš. Man paviršiai turi gurgždėt švara kaip ir grindys. Tai kas savaitgalį su tokiu viską praeinu. Man pasiteisino.
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2022 07 03, 11:00)
Kokius planuojate imti? As manau dienai haliurona,nakciai nzn koki imti.

Beje merginos gal jau yra kas gavote ta krema nuo slaunu nusitrinimo? Verta pirkti?

Tos priemonės yra ir decathlone
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 03, 11:11)
Internete
Papildyta:

Aš. Man paviršiai turi gurgždėt švara kaip ir grindys. Tai kas savaitgalį su tokiu viską praeinu. Man pasiteisino.
Papildyta:

Tos priemonės yra ir decathlone

Va va, jau drauge apsviete ka tik mane smile.gif
Atsakyti
Tie serumai tikrai faini ir pastoviai sąžiningai naudojant-akivaizdžiai veiksmingi wub.gif
raudonas ryte,rožinis vakare,žalias bele kada pagal poreikį wub.gif smile.gif

kercherio aparatas (toks nemažas agregatas,gal apie tą patį kalbam) tikrai veiksmingai nuvalo plyteles,ypač liuks tarpams,bet valyti irgi yra reikalų,užtrunka ax.gif
Atsakyti
labai norėčiau juodų batelių apvalia nosim ir mini kulniuku-taurele, gal kam po akim pasitaikė?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 03, 11:11)
Internete
Papildyta:

Liuks. Galit pasidalinti nuoroda kokį turite? Nes jų ten galybė.

Yra ir ne tik dideli aparatai, bet ir mažesni, pi 100-150 €, kažin tokio užtektų?

Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2022 07 03, 09:08)
Ačiū už atsakymus apie telefoną.
O jei iš Amazon perki, tas pats galioja? Ar būtinai pirkti iš oficialios parduotuvės reikia?

Dar vienas klausimas 😀 gal kuri naudojate kercher garų valytuvų? Kur tinka ir voniai plytelėms ir virtuveii ir kt. Ar pasiteisino, ar tikrai tie garai padaro gerą darbą  kaip reklamuoja? Su amžiumi jau norisi palengvinimo namų ruošoje....

Mes gal ne garų, o paprastą turim. Tai be jo neįsivaizduoju kaip atšveisčiau olyteles ar tamsias grindis.
Atsakyti
https://poshmark.com...1a36c29e83a77b2
Radau spintoje liudincia silkinuke, 2 dydis, nauja, be etiketės. Gal kuri norit?
Atsakyti
Laba diena, ar iš čia nupirktumėt : www.etsy.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 07 03, 12:31)
Mes gal ne garų, o paprastą turim. Tai be jo neįsivaizduoju kaip atšveisčiau olyteles ar tamsias grindis.

Parodykite kokį turite. Ačiū
Atsakyti
Pasidalinkit kuo/ kaip skalbiat baltus rūbus? Pastebėjau, kad balta džinsinės suknelė, balti klasikiniai marškiniai kažko į gelsvuma, ir lyg dryžiais, o apykakle ir pažastukai irgi pageltę, gal čia nuo laiko, kad ilgai spintoje kabo, net nežinau. Kažin ar išvis atsiskalbia tokios dėmės?
Atsakyti

Na uzsidejau is as spyglio priminta miau :)

9aa90567307dab2d971d7693c2a5e80e588.jpeg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 03 liepos 2022 - 13:44

Šiaip jei kiti erzina, tai galima juos tept po kiek laiko, pradžiai užtepus to gryno ir palaukus kol susigers. Tik vit C netepk kol saulė aktyvi, bus dėmių.

Kad vitaminas c kaip tik stiprus antioksidantas ir net stiprina spf apsauga. Galima ji naudoti vasara bet aisku su spf’u. 

Atsakyti